.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: edno momche

edno momche

здравейте,Така аз сам на 25 години и искам да си излея някъде душата и ако има някой мнение да го каже,Моята история започва с момиче доста по малко от мен преди около 1 година и половина ей така почти от нищо то една среща случайна после писане във фейсбук и така до като се усетя тя за мен стана всичко отначало естествено всичко беше идеално постоянно заедно много влюбени .след това родителите и разбраха и естествено не харесаха връзката ни но ние все пак не спряхме въпреки че се стигна до полиция и почти до съд ние пак не се отказахме ,Почнахме да се виждаме по рядко естествено тръгнаха и слухове ,че тя ми изневерява но аз я обичам и вярвах на нея и сега преди 2 3 седмици тя се запознала с 1 момче и тръгнала и с него и като научих тя ми каза че така за мен ще е по добре да се опитам да я забравя и че все пак ме обича почуствах се предаден осакатен нищо не ми остана бях съсипан . Сега след 10 дневна връзка с това другото момче (без да е консумирана според нейните думи ) се оставят и иска пак да сме заедно и много съжалявала че постъпила така с мен дори ми казва ако искам и аз така да направя с нея за да видела и тя как сам се бил почуствал да съм е накарал и тя да страда и не знам какво да правя а я обичам толкова много

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Срежи си вените. Чифт ташаци не биха ти били излишни, ама не ги продават по магазините.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Колко ви е разликата?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Така става като се занимаваш със 17-годишни, чиято гледна точка е "Живее ми се!" Все 1 през останалото време е във вегетиращо състояние, деа!

а между другото не сме спирали да правим секс , явно е едно объркано лапе което не знае какво

Голям фен Аватара на veilside88
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Срежи си вените. Чифт ташаци не биха ти били излишни, ама не ги продават по магазините.
    Добре е !

Мега фен Аватара на Баща Ти
    SWAG МОЖЕ БИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си