- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edno momche
здравейте,Така аз сам на 25 години и искам да си излея някъде душата и ако има някой мнение да го каже,Моята история започва с момиче доста по малко от мен преди около 1 година и половина ей така почти от нищо то една среща случайна после писане във фейсбук и така до като се усетя тя за мен стана всичко отначало естествено всичко беше идеално постоянно заедно много влюбени .след това родителите и разбраха и естествено не харесаха връзката ни но ние все пак не спряхме въпреки че се стигна до полиция и почти до съд ние пак не се отказахме ,Почнахме да се виждаме по рядко естествено тръгнаха и слухове ,че тя ми изневерява но аз я обичам и вярвах на нея и сега преди 2 3 седмици тя се запознала с 1 момче и тръгнала и с него и като научих тя ми каза че така за мен ще е по добре да се опитам да я забравя и че все пак ме обича почуствах се предаден осакатен нищо не ми остана бях съсипан . Сега след 10 дневна връзка с това другото момче (без да е консумирана според нейните думи ) се оставят и иска пак да сме заедно и много съжалявала че постъпила така с мен дори ми казва ако искам и аз така да направя с нея за да видела и тя как сам се бил почуствал да съм е накарал и тя да страда и не знам какво да правя а я обичам толкова много
Срежи си вените. Чифт ташаци не биха ти били излишни, ама не ги продават по магазините.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Така става като се занимаваш със 17-годишни, чиято гледна точка е "Живее ми се!" Все 1 през останалото време е във вегетиращо състояние, деа!
а между другото не сме спирали да правим секс , явно е едно объркано лапе което не знае какво