- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Помощ за избор на първа кола !!
Здравейте търся си кола, която ще се използва главно в града. Приоритет ми е да не гори много (до 7 литра бензин/дизел или 9-10 литра газ на 100 км). Не съм фен на марки и очаквам всякакви мнения. Бюджет около 5000. Благодаря предварително![]()
Забравих да кажа, че е желателно поне 4-ма души да се возят без проблем
Toyota Yaris D4D след 2000-та година. Много добра и надеждна машина.
http://prodavalnik.com/golf-4-gazov-...sion-i35414105 За първа кола ти препоръчвам тази![]()
Защото и приятелката ми има. Купена чисто нова през 2000-та година и в момента на 98 000км. Здрава като бетон. Само консумативи и никакви ремонти.
Да не почваме спор. Питането е за икономична кола при ограничен бюджет от 5000лв. Лимузина ли да си купи за тези пари? Не, че е невъзможно, но в какво състояние ще е.
Един глас за Фолксваген. Може дори пасат, ако е нужно място. Но, главно в града означава, че ще се ползва и другаде. А щом ще е единствена кола, може би е разумно да се помисли за малък джип. Вероятно за тези пари без клима/тик/троник, но идеални неща няма.
Последно редактирано от ZloboMiR : 01-20-2014 на 20:23
Ама пича иска кола, в която да се возят четирима без проблем... в Яриса ще са като компресирани файлове.
като говорим за първа кола, няма много значение.
Важно е да по-малка,да харчи по-малко и да не е много пари, защото има опастност да я направиш на манерка.
разгледай фордчетата - фокус, фиеста
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Всяка малка кола с 4 врати ще свърши работа. Само да не е сцепена от каране. Аз бих си взел нещо до 1000лв защото млад шофьор блъска първата си кола поне 10 пъти. Тук дернеш, там закачиш. След 1-2 години хвърляш евтиния курник и се качваш в истинска кола.