.
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 234

Тема: Мотивации

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Смешник...

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Смешник...
    Защо?

Мега фен Аватара на Rakshy
    на тва момче самбото му е mad shit

https://www.youtube.com/watch?v=ZXwQjs2x_5A - не знам дали някой го е постнал преди мен , но определено буши <3

Упражненията отнемат само от 3 до 5 процента време от ежедневието ти, ако не искаш не се оправдавай че нямаш време.

"Pain is temporary. Pride is forever."

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Ето ви мотивация,от едно малко ангелче :3

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...23&oe=57F281CC

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Ето ви мотивация,от едно малко ангелче :3

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...23&oe=57F281CC
    тва най-много да мотивира някого да стане педофил

не качвай деца брат

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    тва най-много да мотивира някого да стане педофил

не качвай деца брат

Путко това че ти си гей не значи,че другите са и аз съм момиче!!! Докажи че съм брат и тогава ми говори празни приказки,а сега пали!

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Путко това че ти си гей не значи,че другите са и аз съм момиче!!! Докажи че съм брат и тогава ми говори празни приказки,а сега пали!
    малоумна ли си бе

казах ти да не качваш деца, шибан обществен тумор

малоумна ли си бе

казах ти да не качваш деца, шибан обществен тумор
    Педеразки тумор разкарай се от мацката щот щИ еба майката заедно с теб ти ше гледаш как я чукам после и теб ща ебна в гъзето да ви еба всичките педерази соло ми стана жена ся е ред на теб

кво ме мотивира?
    писъците ти, докато те влача към гората

Цитирай Първоначално написано от smatespate Виж мнението
    кво ме мотивира?
    писъците ти, докато те влача към гората
    искам!

Вие тука се радвайте, че сте на 17-20 години и имате поне малко изградена мускулатура вече.
    Аз лично съм на 25 години навършени и съм чисто кожа и кости 50кг. майка ми е 52 кг., баща ми е 71 кг. чудно защо аз съм по-слаб и от двамата? Значи има нещо , което ми пречи да направя поне малко маса и да стигна тегло 65 което за мен ще е най-радостното нещо......... А и като се заговорих аз нямам абсолютно никакви болести, просто метаболизма ми е супер бърз и просто каквото и да ям храната изобщо не ми се лепи , така поне ми обясниха когато си правих изследвания.
    На 19 години тежах 48 кг. баща ми на тази възраст е бил точно 60 килограма , вярно че е бил хилав но чак толкова голяма разлика и при това да съм по-слаб от майка си не ми се вярва да е истина. Ако някой може да каже нещо което да ми помогне на мен и на хората да натрупаме малко маса нека да напише. Моите проблеми са от живота ми, със сигурност няма да е много красиво да излизаш с момиче на твоите размери което харесваш и да усеща само кокали и дори да изглеждаш по-слаб от нея. Благодаря, но за мен това е позор и наистина ми се е случвало няколко пъти никога не съм се отвращавал толкова от себе си. Нека хората които наистина са изградили тяло от силови тренировки, витамини, добавки, спорт да пишат.... Но глупости от типа на до 25 години се развива, всичко е до ядене , тренировки, всичко е до оная му работа. Е съжалявам, но аз съм сигурно поредния човек който не мисли в тази посока. И още веднъж моля нека някой да сподели какво му е помогнало? ..........
    Последно редактирано от stefan_hristov : 07-15-2016 на 22:17

Цитирай Първоначално написано от stefan_hristov Виж мнението
    Вие тука се радвайте, че сте на 17-20 години и имате поне малко изградена мускулатура вече.
    Аз лично съм на 25 години навършени и съм чисто кожа и кости 50кг. майка ми е 52 кг., баща ми е 71 кг. чудно защо аз съм по-слаб и от двамата? Значи има нещо , което ми пречи да направя поне малко маса и да стигна тегло 65 което за мен ще е най-радостното нещо......... А и като се заговорих аз нямам абсолютно никакви болести, просто метаболизма ми е супер бърз и просто каквото и да ям храната изобщо не ми се лепи , така поне ми обясниха когато си правих изследвания.
    На 19 години тежах 48 кг. баща ми на тази възраст е бил точно 60 килограма , вярно че е бил хилав но чак толкова голяма разлика и при това да съм по-слаб от майка си не ми се вярва да е истина. Ако някой може да каже нещо което да ми помогне на мен и на хората да натрупаме малко маса нека да напише. Моите проблеми са от живота ми, със сигурност няма да е много красиво да излизаш с момиче на твоите размери което харесваш и да усеща само кокали и дори да изглеждаш по-слаб от нея. Благодаря, но за мен това е позор и наистина ми се е случвало няколко пъти никога не съм се отвращавал толкова от себе си. Нека хората които наистина са изградили тяло от силови тренировки, витамини, добавки, спорт да пишат.... Но глупости от типа на до 25 години се развива, всичко е до ядене , тренировки, всичко е до оная му работа. Е съжалявам, но аз съм сигурно поредния човек който не мисли в тази посока. И още веднъж моля нека някой да сподели какво му е помогнало? ..........
    не беше ли писал вече веднъж абсолютно същото нещо

не беше ли писал вече веднъж абсолютно същото нещо
    Очевидно настоява за помощ човека, а и на мен ми е интересно защо никой не се наема да му каже, че просто трябва да се тъпче яко Друго решение няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си