Първоначално написано от
stefan_hristov
Вие тука се радвайте, че сте на 17-20 години и имате поне малко изградена мускулатура вече.
Аз лично съм на 25 години навършени и съм чисто кожа и кости 50кг. майка ми е 52 кг., баща ми е 71 кг. чудно защо аз съм по-слаб и от двамата? Значи има нещо , което ми пречи да направя поне малко маса и да стигна тегло 65 което за мен ще е най-радостното нещо......... А и като се заговорих аз нямам абсолютно никакви болести, просто метаболизма ми е супер бърз и просто каквото и да ям храната изобщо не ми се лепи , така поне ми обясниха когато си правих изследвания.
На 19 години тежах 48 кг. баща ми на тази възраст е бил точно 60 килограма , вярно че е бил хилав но чак толкова голяма разлика и при това да съм по-слаб от майка си не ми се вярва да е истина. Ако някой може да каже нещо което да ми помогне на мен и на хората да натрупаме малко маса нека да напише. Моите проблеми са от живота ми, със сигурност няма да е много красиво да излизаш с момиче на твоите размери което харесваш и да усеща само кокали и дори да изглеждаш по-слаб от нея. Благодаря, но за мен това е позор и наистина ми се е случвало няколко пъти никога не съм се отвращавал толкова от себе си. Нека хората които наистина са изградили тяло от силови тренировки, витамини, добавки, спорт да пишат.... Но глупости от типа на до 25 години се развива, всичко е до ядене , тренировки, всичко е до оная му работа. Е съжалявам, но аз съм сигурно поредния човек който не мисли в тази посока. И още веднъж моля нека някой да сподели какво му е помогнало? ..........