.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Освен сперма ?????????

Искам да попитам опитните освен сперма какво друго изхвърля ?? Някаква слуз преди секс???? Можели да ми обясните без майтапи моля

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    предеякулационна течност.

Супер фен Аватара на tireheb
    ракия
    сбирай я

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    предеякулационна течност.
    безобидно е нали ? хаха

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Безобидно е, не хапе.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Безобидно е, не хапе.
    защото една приятелка ми каза че можела да се забременее а аз и казах че това са пълни глупости !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    BG
    Възможно е, ако е на втори тек и не е пишкал преди това.

Възможно е, ако е на втори тек и не е пишкал преди това.
    испика се и след 10 мин вече......;д

Град
    BG
    Щом е минал през тоалетната, няма страшно.

Щом е минал през тоалетната, няма страшно.
    мерси : )))))))))))

нали ти казах да не пускаш тема в форума бе

Цитирай Първоначално написано от crazyshitman Виж мнението
    нали ти казах да не пускаш тема в форума бе
    кво ?

ми нали ти казах да не пускаш тема, утре щи купя тест за бременност и ще знаем

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    blqqk

ВАЖНООООО!!!
    Много е лошо да се дават съвети за толкова жизнено важни неща ако не сте 100% сигурни в нещата които пишете!
    Така можете да катастрофирате човешки живот!!!
    Течността се казва предеякулационна само за удобство, иначе си е ПРОСТАТНА- защото се отделя от простатата на мъжа. Всъщност тя е част от семенната течност, която обаче се състои от две компоненти - сперманозоидна маса, създавана от тестисите и по-рядката простатна течност. Проблемът е, че простатната течност е и разредител и жизнена среда за сперматозоидите и техен носител. ИСТИНАТА: само една капка простатна течност е достатъчна за забременяване. В нея винаги има издигнати от дълго преди това сперматозоиди.
    Това с пишкането си е чиста неграмотност!!! Пътищата на урината и мястото, където се съхранява спермата и простатната течност са различни. Общ е само пътят им през пениса, но те идват от различни места и затова пишкането АБСОЛЮТНО не гарантира такова предпазване!!!
    Неграмотността е причина българските момичета да са на първо място в Европа по аборти на малолетни!!!
    При това неграмотни дават съвети и останалите така се "пазят"
    Ужас!!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от djenebra Виж мнението
    Някаква слуз преди секс????
    Извинявай, но...

Ние к'во? Да не сме охлюви?
    Последно редактирано от SonataArctica : 01-13-2014 на 16:31

като компетентност и интелект - докарваш!!!!

абе оставете приятелката ми намира, днес си направи тест за бременност и нищо и няма заключвайте темата : )

kameliq201412
    Guest
    Искам да попитам опитните освен сперма какво друго изхвърля ?? Някаква слуз преди секс???? Можели да ми обясните без майтапи моля
    има течност от която може да се забременее защото и тя съдържа сперма, да

Цитирай Първоначално написано от crazyshitman Виж мнението
    абе оставете приятелката ми намира, днес си направи тест за бременност и нищо и няма заключвайте темата : )
    ти някъв болен ли си ?

ти някъв болен ли си ?
    аре фак офф

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Къде за бога ми е второто мнение в темата? http://www.teenproblem.net/forum/sho...80%D0%BC%D0%B0

Имам достатъчно опит и мога да давам съвети. Помогнал съм на много хора във форума, но понякога ме изненадва тъпотията бликаща от някои.
    Това, че вместо да се замислиш за поемането на отговорност с даването си на съвети, ти се опитваш да се изкараш прав дори при очевидната погрешност на твоята позиция по темата, по която сгафи - това те прави опасен за хората, поради БЕЗОТГОВОРНА нафуканост! Последен път ти казвам - НЕ ГО ПРАВИ ПОВЕЧЕ! Това че имаш някакъв опит не променя нещата има хора с по 30 години правене на секс които не познават дори анатомията - както впрочем и ни - щом прие, че пишкането премахва остатъчната сперма!!! Анатомично не познаваш дори себе си!!!

Тая ''слуз'' трябва да ти е влязла дълбоко навътре в п... ;д че да забременееш споко ;р

И това за дълбокото влизане е неграмотна реплика.Сперматозоидите да подвижни, всъщност оплождането на яйцеклетката става В ТРЪБИТЕ, а не във влагалището или матката! Де достигат там чрез собствено движение! Няма значение къде е била спермата, ако е във вагината - те ще стигнат то тръбите!
    ЧЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от malkatavili99 Виж мнението
    И това за дълбокото влизане е неграмотна реплика.Сперматозоидите да подвижни, всъщност оплождането на яйцеклетката става В ТРЪБИТЕ, а не във влагалището или матката! Де достигат там чрез собствено движение! Няма значение къде е била спермата, ако е във вагината - те ще стигнат то тръбите!
    ЧЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
    Теб като те напълнят с предеякулационна течност с главата надолу ли стоиш, че да стигнат сперматозоидите до яйцеклетката?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си