- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това нормално е ?
Здравейте , хода с едно момче седмица и 2 3 дена . Момчето е много свестно , убедих се , но се държи така всякаш ходиме 1 година ;х .. Става въпрос че онзи ден му казах че ще ходя на кафе , той полудя просто и ми каза да си остана в нас.Аз не го направих и се скарахме , при което той отиде да се напие , да си излеел мъката , което ми е странно ... Другото което е снощи си писахме , той седи с мен докато не легна , после ляга и той . Вчера му казах че си лягам при което днес ми каза че влиза след мен за да види дали наистина съм си легнала или не седя да си пиша с някого!?!?! Поредния проблем е че иска да се запознава с наще :д 1дно седмична връзка той настоява да ги запозная , но аз не искам рано е според мен.... Прави ми се че излизам , имал против искал да го взимам с мен всеки път за да е сигурен какво правя... Вече 3та поредна вечер се караме за глупости , при което след това той отива да се напие и ми се обажда по телефона и ми плаче ... Вчера си е изпуснал изпитите заради мен.... Проверява ми телефона всеки ден , проверява ми фейсбука ....Е това нормално ли е? Не знам вече какво да правя , страх ме е по -натам ако се задържиме че ще стане по зле...
Разкарай тоя охлюв.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ужас, и ти питаш дали е нормално? Разбира се, че не е нормално. Това неговото, ако наистина е така, както го описваш, си е направо болестно състояние. Разкарай го докато е все още рано.
Последно редактирано от HollyGolightly : 01-14-2014 на 09:54
Ти нормална ли си да го позволяваш?
Напива се, изпуска си изпитите, проверява ти фейсбука и телефона... и всичко това след седмица "връзка"? И ти го наричаш свестен?
Нъц,не е нормално.
И то не само,защото сте заедно от седмица-и от година ,и от десетилетие да бяхте двойка,такова поведение пак нямаше да е в реда на нещата.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
той ми говори ,че го прави това защото така си градял доверие ... не знам не знам виждам че много ме харесва , ама за тая седмица само където не ми каза че ме обича :д
Абе момиче - ненормално е, болестно състояние. Може да те мотае както си иска и да го облича в квито му скимне дрехи.
Н-Е-Н-О-Р-М-А-Л-Н-О Е!
Подминеш ли сега тая дивотия, след един месец ще иска да ходи с теб до тоалетна и да ти сложи подлслушвател с GPS.
Dr. Gregory House
Тоя тип е за жълта книжка(ако вече не се е сдобил с такава...) О.о
Слушай бат' ти Валдес какво разправя.
Не те очаква светло бъдеще с толкова задушаваща личност.
Седнете първо и поприказвайте-кажи му,че не ти е приятно да те обсебва така и ако не се съобрази,мисли за себе си,докато е време.ИнаК после ще се наложи за ограничителна заповед да търчиш ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ограничителната заповед ще да е най-малкия проблем. Тия пиявици са хитри типове и ще намери начинд а и вгорчава живота. Жал ми е че изобщо някой се връзва на плоските напудрянки, с които се опитват да ловят девойки.
Dr. Gregory House
Късай го сега, няма да се учудя, ако започне да те плаши със самоубийство иначе.
Не би било излишно да ни освободи от присъствието. Земята и без това е пренаселена.
Dr. Gregory House
Ох, съвсем се разочаровах, когато разбрах, че е студент. Много зле, много.
Ако изкарате една година ще почне да те тормози и физически.![]()
Не е нормално явно е много ревнив за да ги прати тези работи ами ако ти е досадно или те е страх го остави та вие ходите едва от 1 седмица
ами да си призная то вече имаше и такива глупости със самоубийство :д:Д .... А преди това е имал сериозна връзка 1година и нещо..... сега както прави такива работи и плаче и техните го успокояват за глупости и какво ли не остава само да му кажа че не искам да съм с него и направо ще полудее :Д но наистина мисля да го разкарам ,защото не се търпи ... Казах му 1 милион пъти всеки ден му повтарям че няма да станат така нещата , той ми казва че аз съм виновна ,че съм правела скандали , че той искал всичко да е окей и някви такива...
Аре с голямата ножица. Даже му остави въже, ако си няма.
Dr. Gregory House
Извинявай, ама не виждаш, че те харесва, а че е обсебен от теб. Това е лошото. Ако те харесваше тези неща нямаше да са такива и не е тва начина да се гради доверие.
Късай! Най-вероятно ще ти реве, ще се напива, ще те моли, ще се опитва да те манипулира по 200 хиляди начина, НО НЕ ОТСЪПВАЙ!!!
Първоначално написано от antifashionshit
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
точно това и ще направя . Не случайно направих темата , ще послушам всеки 1 от вас . Благодаря ви много)
Виоленца - перманентно
Авторке - домашна черешовка или ореховка. Благодаря не пия, бонбони също :Р
Последно редактирано от valdesbg : 01-14-2014 на 22:43
Dr. Gregory House
Както казаха другите - определено не е нормално. Късай го.
Имаш си работа с доста проблемен човек ако искаш да те разболее и теб стой си, ако ли не рязко се дръпни.