Здравейте... директно с проблема ми.... значи в ужасен (меееееееееееко казано) период съм. Живота ми е пълен шит, от 2-3 години насам просто си е ебало майката само проблеми, имах проблеми с наркотиците (за радост се отървах вече) и като цяло проблеми с всичко в нищо не ми върви от 2 години нямам приятелка просто като се разделих с тогавашната ми приятелка (1 година) единствената ми любов, имал съм 3-4 връзки но единствено с нея разбрах какво е любов и откакто се разделихме се почнаха сякакви проблеми, като почнем от наркотици алкохол и тн които се осъзнах и ги спрях, та до социални, като нямам никакво желание да излизам по кафета дискотеки и тн.... просто все едно съм в една МЕГА УЖАСНА ДЕПРИСИЯ, която обаче просто не свършва мамка му и не виждам как може да се промени и оправи всичко просто всичко е еднакво и не виждам нещо да се премени в бъдеще ежедневието ми е еднакво нямам желание да се запознавам с хора и жени за да си намеря приятелка, а едновременно с това се чуствам празен и ми се иска да имам жена до себе си, която да ме разбира.... която да обичам... и тя мен но не наистина не виждам изход от тази история... просто все едно живота ми за 1 секунда се преобърна и имам чуството, че никога няма да се оправи....... мисля си за вариант да замина в чужбина да работя поне .... но не знам просто съм ужасно объркан... на 18 съм ако е от значение