- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Що е Волен и има ли почва у нас ?
Дано започнат да се вземат мерки срещу пдобни прояви. Нямам обяснение как може да се посяга на хората по подобен начин. Интересно е и как може да се посяга на полицай по подобен начин.ПРЕКАЛЕНО Е НАГЛО ВЕЧЕ
Последно редактирано от Stoqn_Trakiev : 01-08-2014 на 15:48 Причина: Подобряване
Воленчо си е такъв от край време и мисля, че вече е време да се направи нещо по въпроса
Покрай него възникна новият политически термин - сидерастия.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Волен има СПИН - Синдром на Поискана Имунна Недостатъчност.
Не можете ли да осмислите че всичко е една голяма провокация от страна на водещите партии, които плащат на продажните медии да подкрепят тезите им и това не е от сега, а от самото създаване на партията. Целта е пълно заличаване на партията Атака поради простата причина че не застава зад техните схеми на управление. Самата идея на Атака за национализация на големите предприятия в България като енергийните предприятия, телекомуникационните фирми, БТА Балкан, веригите за бързо хранене и монополистките хипермаркети и много други е нещо което е крайно лошо за политиката на управляващи като Костов, Борисов, Станишев, Местан и другите маймуни поради факта че те получават огромни суми от другите държави за задържането на монополите в нашата държава. Не вярвайте на медиите и продажните политици които казват че България е бедна точно обратното тя е много богата замислете се ако парите които изнасят монополистите в техните държави влизаха в хазната за какъв стандарт ще иде реч. Но със сигурност повечето от хора от народа не могат да проумеят тези факти защото нямат собствено мислене а робуват на създадените им от медиите.
Кой ти каза че няма я се замисли малко и погледни реално на нещата. В продължение на 8 години този човек е очернян толкова много че и да кажат че е пил сок със сламка пак ще е престъпление.
Не си мислете че нещата са така както са представени. Има много висшеи инстутуции които са майстори на възпроизвеждането на дадени ситуации. Прочетете има много книги и статии които разказват за точно тези организации и за световната банка. Разкритията са толкова потресаващи че никой човек не би си помислил че може да бъде пресъздадено толкова реално.
Не ме интересува кой как представя Волен.
Интересува ме това, което виждам. Човекът е или психично болен, или абсолютен простак. В повечето си интервюта е неадекватен, грубиянин и див селски бек. Каквато и да е причината за поведението му, той няма място в парламента. Време е да се осъзнае на кого и какво говори.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
SNikolov_Rugby, съжалявам теб и всички други промити мозъци...![]()
Щом казваш нека е така. Всеки човек си има право на мнение АЗ промития мозък мисля по този начин. Нямам намерение да споря с когото и да било защото съм се обедил че няма смисъл. Имате право на образувание използвайте го, четете книги по тези въпроси и да знаете че България е била велика векове на ред, замислете се сега защо не е и ако можете си отговорете.
Благодаря за съчувствието!
Явно всики един човек с различно мнение от вашето е некърник, прост човек който от нищо не разбира. Сигурно поради тази причина с хора като вашето мислене нашата държава просперира във всички сфери. Живи и здрави.
помня как точно в този форон, преди изборите, имаше много положителни мнения за Воленчо, как едва ли не ще оправи държавата
сега всички ревете..![]()
Болен бе ясен още от 1вите избори какъв е, жалко че все още се нимират "хора" които да гласуват за него.
В неговата партия не бяха педофили, катастрофи на магистралата, бойща, пиянски истории...
n00bs
Едно е различно мнение, друго са тролски глупости.
Волен е толкова изпята история, че ти се чудя направо.
Национализацията звучи много добре и хубаво, но всъщност е един блян за малка и бедна на природни изкопаеми страна, която изкарва вътрешния си брутен продукт най-вече от третия сектор.
Ето сега национализираха голям процент от възобновяемите енергийни източници и какво стана? Опропастиха бизнеса на стотици собственици. Представи си национализацията в земеделския сектор до какво ще доведе, въпреки че самата идея наистина се вижда на пръв поглед много хубава. Монопола ще бъде самата държава.
Каквото и да говорим - Волен Сидеров няма да изпълни нищо от условията, защото самия той е един продажник. Неговата партия произлиза от същите тия ,,комунисти'' и целта й е единствено да всява допълнителна анархия, за да поддържа днешното правителство, включително и ДПС, в една идеална желязна система..
Дори да не съм прави .... факт е,че не е добре с психиката си.
Последно редактирано от klimatronik : 01-09-2014 на 17:19
На мен пък ми е любопитно дали сега БСП и ДПС ще му бият шута.. и по-важното.. дали вече са си зели ония двамцата от ГЕРБ.... щото.. смятайте.