.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Проблем

Unhappy Проблем

Здравейте! Имам проблем. С приятелката ми правихме секс на 2 януари; първата 1-2 мин. бях без презерватив, не бях много възбуден, след това си сложих презерватив и продължихме. Не съм свършвал, дори не съм бил близо(изобщо не свърших този път). Дълго време не сме правили секс с нея по стечение на обстоятелствата - от няколко месеца. Цикълът й е дошъл на 9 декември, значи мисля, че не е била в овулация на 2 януари - 1 седмица преди да й дойде. Предният ден свърших, понеже ми направи handjob, но за 24 часа мисля, че сперматозоидите са нежизнеспособни, най-малкото съм ходила до тоалетна много пъти. Не й дойде на 9 януари и честно казано се притеснявам именно защото започнах без презерватив, но след това си го сложих, а и мисля, че не е била в овулация? Според вас станало ли е нещо, има ли повод за притеснение?

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Е така не може нищо да стане.Божее.

най-малкото съм ходила до тоалетна много пъти

Tova sig beshe nai-vajnoto ot temata

ми не е най-важното ама ми стана смешно и по темата няма смисъл да се притеснявате , а и нали след това си си сложил презерватива .. а и да сте по сигурни нищо не ви пречи да купите тест за бременност , но според мене не е бременна ..

Възможно ли е да не й идва, защото не сме го правили от 6 месеца? Тъй като не съм свършвал, дори не съм бил близо?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не е бременна. Поне не от теб... А иначе - възможно е да не й идва по ред причини. Спокоен бъди!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ох, като толкова се тревожите, вземете един тест от аптеката и момичето да го направи. Нито са скъпи, нито могат да имат странични ефекти, к'во толкова се свидите за 3 лева...

Мега фен Аватара на draid
    Сперматозоидите виреят 24 часа, ама не и от вън. Така нищо не може да и стане, че да забременее дишай спокойно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е бременна

Голям фен Аватара на Emilen
    Малко вероятно, но да, колкото и странно да звучи, може да забременее и само от едно вътре-вън...

Цитирай Първоначално написано от as94 Виж мнението
    съм ходила до тоалетна
    Само на мен ли ми прави впечетление?

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Само на мен ли ми прави впечетление?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Само на мен ли ми прави впечатление, че 24 часа след като е свършил ОЩЕ НЕ СЕ Е ИЗМИЛ, ЧЕ И СЕКС ПРАВИ ?!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Сперматозоидите не умират ли за няколко часа във въздушна среда?

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Не е бременна. Поне не от теб... А иначе - възможно е да не й идва по ред причини. Спокоен бъди!
    поне не от тебе вика ... хахаха
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Не е.. моля те

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си