.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: СПЕШНО

Exclamation СПЕШНО

Здравейте, имам спешен въпрос. Днес може би ми се случи гаф, но не е много сигурно. Така или иначе тия дни трябва да ми дойде. Задължително ли е да пия ескапел и може ли много да ми се обърка организмът? И също ако все пак , дойде до няколко часа това значи ли, че нищо не е станало? Мерси предварително.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако ти дойде, няма как да е станало каквото и да е. Макар да нямам идея какви точно сте ги свършили, не бих ти препоръчал да се тровиш с Ескапел.
    Welcome to the Jungle...

Еми да ти кажа и аз нямам идея. Просто не е сигурно станало ли е нещо или не. Да, глупаво е, но се случи, кво да направя. И аз не искам, обаче не мога да рискувам и най-вероятно ако до днес по обед или обед не ми дойде...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Има го и варианта цветна бременност, въпреки че вероятността е минимална.
    Щом трябва да ти дойде скоро обаче, овулацията ти би трябвало да е минала, тоест и аз съм на мнение, че няма защо да пиеш Ескапел.

Не знам какво и кога се е случило, но изчакай поне 18-20 ч. от рисковия акт и чак тогава мисли за Ескапел (приемането му в първите 24 ч. е най-сигурно). Според мен преувеличаваш и се филмираш излишно, но това е по-скоро интуиция, все пак не съм ви светил.
    Welcome to the Jungle...

То тя е минала, ама това не е гаранция като цяло никаква.. Може и шансът да е малък, но и вие със сигурност знаете, че някои жени и дори в цикъл забременяват, кво говорим за друго време.

Повярвай, не преувеличавам Ако се филмирах до сега сигурно 10 пъти щях да съм пила ескапел И най-вероятно да съм умряла Като цяло съм много против това, защото си имам някакви проблеми с яйчниците, по-скоро единия, и никак не ми се иска съвсем да си разбърквам живота

Цитирай Първоначално написано от redhead333 Виж мнението
    То тя е минала, ама това не е гаранция като цяло никаква.. Може и шансът да е малък, но и вие със сигурност знаете, че някои жени и дори в цикъл забременяват, кво говорим за друго време.
    Ползвайте капути/хапчета и рискът ще е сведен до минимум. За тея работи се мисли преди обичайното-вънка-вътре, не постфактум.

PS За пореден път се убеждавам, че тва п'утката е сложна машина..
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Добре, свършил ли е в теб или просто си се притесняваш за спорта?

Щом чак за ескапел питам не е за спорта. И да, да, знам, затва казах глупаво е ама се случи, кво да направя. Всчики правим грешки, хора сме. ;д Еми точно това, че не е сигурно дали изцяло е било навънка, дали се е дръпнал съвсем на време.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    PS За пореден път се убеждавам, че тва п'утката е сложна машина..
    Не е сложна машина. Сложно е да накараш притежателката ѝ да мисли с мозъка, а не с нея.
    Ако имаш проблеми с яйчниците, трябва да си най-големият карък, за да ти се случи нещо.
    И какво точно стана, че мислиш, че може да има проблем?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако ти дойде няма нужда да пиеш хапче

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Щом тези дни трябва да ти дойде няма смисъл от Ескапел.

Притежателката много добре си мисли, но се случват грешки, това не ме прави малоумница, мерси все пак. Говорихме с приятелят ми и стигнах до извода, че трябва да пия. Изпих го и сега съм в очакване.

Мега фен Аватара на 102
    Прави те малоумна, а не малоумница.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Прави те малоумна, а не малоумница.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Пф, чувствам се затапена с остроумие

И да, да, знам, затва казах глупаво е ама се случи, кво да направя. Всчики правим грешки, хора сме.
    Да, но някой път грешките излизат солени и са си за наша сметка. Мисли друг път какво да правиш и как да го правиш, т. е мисли с глава, не с ...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Абе, аз си залагам главата, че дори и след тоя случай ще даваш да те тъпчат без презерватив, така че без лафчета как всички сме хора, и правим грешки...Това ще го говориш като осъзнаеш да се учиш от грешките си.
    То на такива като теб бременността им е положителният завършек, изчакай още малко авера ти да ти каже как е опънал някоя спинозна...Ама най-важното в тоя живот е да му е кеф, а с капут няма как да стане, а?

Като толкова те е страх пий един Ескапел и готово ... какво толкова всички сте пропищели от тоя Ескапел .... не е отрова ебаси ... щом е свършил в теб не се чуди останало ли е или не ... пий 1 хапче и си барай оная работа ... за това е измислен все пак и все пак внимавай за в бъдеще .... моята бивша е пила Ескапел ... идва ти по-рано ако не се лъжа и толкова ... няма да ти порасне 3 крак ... спокойно
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Притежателката много добре си мисли, но се случват грешки, това не ме прави малоумница, мерси все пак. Говорихме с приятелят ми и стигнах до извода, че трябва да пия. Изпих го и сега съм в очакване.
    аз не говорех за теб
    говорех за притежателките на гореспоменатия орган in general

слаб ви е българският език
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на veilside88
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Влязох във форума и гледам теми основно за Ескапел. Какво ви става, бе деца, това не са бонбонки тик-так.

same

Ау, ау, ау. Много тежко. Тука съдилището на безгрешните. Като цяло нямам нужда да ми казват колко съм умна или какъв бил хубавият завършек за мен, мерси. И ако при теб така половинката ти опъва спинозни случайно и идва да ти го съобщи, съжалявам, мой, ама при мен не е такъв случая, много жалко за теб, щом е явно очакван развой на събитията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си