- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли МОМИЧЕТАТА, които са по-освободени да си пишем на лични съобщения?
Ще е готино да си споделяме нещата които не са за пред хора и това ще е и приятно и полезно!!!
Само всяка да пише тука дали се смята за разкрепостена мацка и после оттам да си пишем на профилите
аз приемам на мене да ми пишат останалите освободени дори ако не искат да си кажат това тука!!!
Аз ще ви свързвам ако искате!
МОЛЯ МОМЧЕТАТА ДА НЕ СЕ МЕСЯТ!
Направете си вие такава банда ако искате!
![]()
Престани да се заяждаш, това не е джентълментско и не е красиво!
Остани по женската тема да си пишем само момичетата, изрично казахме чене искаме момчета да пишат!!!
Баси наглото и лишено от достойнство типче си! Наистина ли не се стесняваш от себе си - да те гонят от женско място и ти пак да пишеш там! И в женските тоалетни ли влизаш така???????
Нима трябва да се подчинявам на някакво 14 годишно пешлиме, което знае какво е секс от година-две? И то да ме обижда? Прочела си няколко статии в Уикипедия и вече си мислиш, че знаеш много. Не си коректна в отношението си. Не беше ли достатъчно показна предишната тема, където ти се изсмяха вече? Не се излагай повече.
Нямаш право да ме гониш от темата си, мога да си пиша, където поискам.
аз тебе не ти ли затворих една тема?
или трябва като цяло да те ритна?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"Момчетата да си направим такава банда"
Каква, на курвите ли?
14 годишна разпоретина.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Понякога се чудя и ние ли сме били такива, мислещи се за много големи, разкрепостени и всичко знаещи, на тази възраст...
Винаги са минавали тези мисли. Просто навремето нямахме място, където да се правим на дръж ми шапката. Вече не познават ограничения и задръжки, защото масово са засипвани от информация и се чудят как да я асимилират. За съжаление се справят по най-лошия начин.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Постни снимка с таймстамп (и на ЛС може) и ще ти пиша.![]()
в то3 раздел почти не пиша
разкрепостена, я!
искам да чукам ММ![]()
Гнусарка..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
ми, аз съм в осми клас и нищо това, което се лансира и поставя на преден план като масово поведение на подрастващите, го няма около мен и съучениците ми и винаги (с 2-3 малки изключения) го я нямало. Тези неща зависят от средата, не от възрастта, но ти си прекалено прост, за да го разбереш.
Не се ли оплакваше ти преди, точно от това, че около теб всичко е мазало и само ти си бил нормален?
И аз точно те убеждавах, че е от средата, не от възрастта..И че, ако си го направиш нормално, ще ти е нормално.
Митьо виждаш ли как за няколко месеца, гледната ти точка и мисленето ти се промени, именно защото си дете..
А докато съзрееш ехе още колко ще се менят мнения и мисли..
Dr. Gregory House