- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След колко време
Здравейте,
от скоро започнах да правя секс с приятеля ми (2 месеца) ,да кажем,че някъде около 7-8 пъти сме го правили вече,може и малко повече да са.Проблемът е,че мен всеки път ме боли сякаш ми е за първи път и изобщо ама изобщо не ми е приятно,даже да не кажа,че ми е и гадно,защото,както казах вече,доста ме боли.Почвам да се чудя в мен ли има нещо нередно...Таа въпросът ми е,след колко време горе-долу болката изчезва и започва да става поне малко приятно? Знам,че при всеки и индивидуално,но все пак...![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Приятно ще стане когато приятелят ти се постарае да ти е приятно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Говори с него. Обясни му какво точно ти харесва или не и какво искаш да пробваш. Опознавайте телата си, галете се и се целувайте един друг, масажа също е добра идея. Правете любов общо взето.
И лубрикант.
Колкото и да си говорите ... болката си е болка .Не ти трябва време а повечко ... секс . Правете секс всеки ден и ... сама ще усетиш резултата
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
При условие, че правиш секс, значи в теб наистина има нещо![]()
Той имал ли е други момичета освен тебе до сега?
Ако му е много голям, а ти си тясна е нормално. Също ако не те е възбудил както трябва. Има и психологически фактор, ако си твърде притеснена мускулите ти се свиват автоматично. Лубриканта ще помогне до известна степен.
Болката се дължи на това, че приятелят ти не може да те предразположи достатъчно, че да не изпитваш болка.
Не обръща достатъчно внимание на предиграта. Говори с него.