.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

споделете мнения :)

Здрасти Първия ми път беше без презерватив ( няма смисъл да ми пишете, че е трябвало да е с презерватив.. това ми е ясно просто нямахме. ) Значи той не свърши в мен, но пак си имах притеснения и на 3-тия ден пих Ескапел. След 6 дена ми дойде цикъла.Всичко си беше нормално, но от няколко дни много ме болят гърдите и корема също... може ли да ми кажете защо ?
    Последно редактирано от Mixailova_97 : 01-14-2014 на 22:45

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Защото ескапела ти е объркал хормоните.

Възможно ли е да съм бременна ? С приятелките ми си говорим редовно на тая тема и тук няколко дена доста ме изплашиха, че е възможно да съм бременна ...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не - и си пила Ескапел, и си имала цикъл след това.

Супер фен Аватара на leadyflame
    И те неинформирани като теб, дават ти акъл и ти разбира се ще се вържеш.

Моля без ХЕЙТ.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Падаш ли си ти по желания за съжаление не включващи жени?

1-во това което си написал няма никакъв смисъл. 2-ро мисля, че това което си написал/а няма нищо общо с въпроса ми.
    Последно редактирано от Mixailova_97 : 01-14-2014 на 23:47

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    оф не обичам да садвам хора ппр но ти си много зле
    име на темата: споделете мнения >..................
    какво мнение ве, ако нещата са така както си написала няма никъв шанс да си бременна, ся успокои ли се??? и това не е мнение а факт, ясно ?!?
    +тва дори да ти беше вкарал два литра сперма пак нямаше да си бременна, но няма да ти обясня защо, а сега си лягай, че късно.......!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ".Всичко си беше нормално, но от няколко дни много ме болят гърдите и корема също... може ли да ми кажете защо ? "

то дори...... точно така майна след 6 почват циците а на 8мия ден почваш да повъщаш и на 17тия ден раждаш

Пълното психо си, лягай си, казах!

Споделете мнения за въпроса който съм написала а не да ми се пишат някакви несвързани глупости без никакъв смисъл

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    #8miqden #bolqtmegyrdite #korema #rajdase #chestito

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    #typaovca

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто ескапела ти е объркал хормоните

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Правите глупости, искате мнение, после мрънкате "без хейт".

Ето ти малко "хейт", ей така, щото това е мнението, което си поискала да споделя:

"Нямахме презерватив" не е оправдание. Като нямате презерватив не правите секс. Особено важи за необразовани дечурлига като вас.

Пиеш хормонална бомба в последния възможен момент (що пък да не изчакаш три дни, кво пречи) и после се чудиш какво не ти е наред. Поне направи ли си труда да прочетеш листовката на Ескапел-а?

Информирайте се малко преди да си отваряте краката. Не заради нас, за себе си го правете.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Първо се мисли, после се действа. Като правиш секс без гума, значи трябва да си готов да си носиш последствията.

Ескапел явно ти е объркал хормоните, може да ти дойде пак, всичко може.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Нищичко ти няма, дишай

Това за гумата си е твое решение ... ако имате дълга връзка е разбираемо да е без гума ... по темата :
    1. Не е свършил в теб
    2.Пила си Ескапел (безмислено)
    3.Дошло ти е ...

и питаш ... бременна ли съм ... ако верно си 97 ,значи си на почти 17 .... имаш ужасно ниска сексуална култура и бай да уеи .. ако всеки път след секс мислиш да пиеш Ескапел ... замисли се дали да правиш секс изобщо
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Иди на гинеколок!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Mixailova_97 Виж мнението
    Първия ми път беше без презерватив ( няма смисъл да ми пишете, че е трябвало да е с презерватив.. това ми е ясно просто нямахме. )
    Моля се само да не си 97'. "Просто нямахме" не е причина.
    Колкото до Ескапел - крайно време е да се спре приема му за щяло и нещяло. НЕ е бонбон, разберете го.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Абе тука вечно има теми от тоя сорт,но по незнайна причина тази ме агресира твърде много.Като си тъпа,много ясно,че ще получаваш хейт."Знам,че трябва с презерватив,ама нямахме"...и затова вместо някой да отиде до аптеката и да купи или просто да не правите секс,решихте,че най-логичното нещо е да си пийнеш Ескапел след това,понеже е много полезен.Тъпи сте и ти и гаджето ти.И да не беше пила тая отрова,пак нямаше да си бременна,ама като не знаеш кое как се случва поне използвайте презерватив бе.Аман от такива като вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си