1-во ако бях на мястото на мама, с този ти правопис, така щях да те накажа, че чак края на 2-рия срок щеше да си покажеш носът навън и то само ако си се научил да пишеш правилно. Срамота!
2-ро това, че тренираш бокс, не те прави нищо повече от останалите, и не е нужно да го изтъкваш на всяко 2-ро изречение. Да вярно влизаш в пубертета и тн, но моля успокой се.
3-то трябва ти, и майка ти, да решите дали е полезно да тренираш в 6-ти клас спорт, който влияе пряко на умственото ти развитие. И понеже ти едва ли ще разбереш какво имам предвид - всеки удар при спаринг в главата води до умиране на определен брой мозъчни клетки, които не се възстановяват никога.
4-то по-добре се ориентирай към някой боен спорт (щом толкова искаш да си як), в който не ти млатят мозъка. Айкидо, САМБО, Джудо (това е моят съвет към теб)
5-то ако искаш да ставаш боксьор трябва да правиш само това. Според мен отново ти е рано.
6-то седни си на четирибуквието и учи, защото един адвокат/лекар, прави повече пари от един боксьор и успява да си ги изхарчи