- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали.. или..
Какво мислите за момичетата които действат смело и без да се притесняват канят момчета на среща? Вас би ли ви отблъснало такова момиче или не бихте имали нищо против?
Интересувам се, защото се чудя дали да поканя момчето, по което си падам на "несреща", но се притеснявам, че по този начин ще го изплаша. Запознахме се по доста странен начин, един, два пъти си писахме, винаги ми се усмихва широко, заговаря ме като се засечем навън.. общо взето показва известен интерес, но все още не съм сигурна дали намеренията му са чисто приятелски или би искал нещата между нас да се задълбочат. Не знам дали да си стоя търпеливо на задника или да поема нещата в свои ръце и да му покажа, че наистина се интересувам от него.
Понеже слушаме сходни стилове музика си мислех да го поканя да идем в едно клубче когато свирят някоя рок група.
Е, какво мислите? Съвети някакви?
Също така ме спира това, че се засичаме често на работното му място и ако ме отреже после ще е доста неловко като се виждаме.
Бъди инициативна, всичко е в твои ръце.
Welcome to the Jungle...
Момчетата не си падат по нахакани мъжкарани в повечето случаи.
От колебанието ти обаче се вижда, че ти не си такава, затова нямаш повод за притеснения. Действай![]()
аз неква дето си е турила за ник катерина петрова не бих я погледнал по оня начин
"Ходи ми се на концерта на *бандата*, но приятелите ми са заети/ не ги харесват. Знам, че ти ги слушаш, хайде да отидем заедно?"
Хем ще излезете, хем е неангажиращо и не звучи като покана за среща.![]()
Случвало ми се е няколко пъти момичетата да поемат инициатива с мен и се чувствах супер тъпо, мъжкото в мен умираше
Не подхождай директно, ако питаш мен. Варианта на heartshapedbox е удачен, като избегнеш обясненията и детайлите. Пробвай с "В понеделник ще ходя в много готино клубче, еди кои си ще гостуват, защо не наминеш?". Не звучи ангажиращо, нито настоятелно, ако и той има интерес към теб ще дойде, ако не - възможно е да ти предложи друг вариант (което също е добре), обаче ако не се случи нито един от двата сценария си стой на дупето : )
Ужас, не мога и да си сменя ника. Ами ако и той разсъждава по същия начин? Сега какво ще правя като ме пита как се пиша в tееnprоblеm?! Обречена съм! Благодаря ти, 102, ако си остана стара мома ще знам, че е заради ника ми.![]()
Благодаря и на останалите, въпреки че вие не ми бяхте чак толкова полезни, колкото вашия съфорумник.Все пак ме навихте и сега остава само да събера малко повечко смелост.
![]()
Давай смело! Не му мисли толкова, току виж пък нещо хубаво е излезнало от цялата ситуация.
Извън темата :
Кога ще започнете да си завършвате заглавията ?
Така съм преценила за себе си, за останалите не можеш да ми държиш сметка. А вие кога ще се научите да не спамите темите с излишни простотии, а да отговаряте само когато имате да споделите нещо по зададената тема? Като те дразни толкова просто подминаваш. Не е толкова сложно.![]()
Ари уе, КАТРИН, още ли не си се надъхала?
Коя група ще гостува? ^^
В днешно време момчетата са по - големи п**** от нас, така че ако чакаш .. най - много да си останеш с чакането.
Действай смело. Най - много да ти откаже, но тогава поне няма да си си изгубила времето в чакане.
Последно редактирано от Katerina.Petrova : 01-17-2014 на 19:19
Действай! heartshapedbox ти даде и добро предложение, максимално неангажиращо.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ами ще действам, защото с това чакане само главоболия.
Темата може и да се заключи вече, преди да са се появили другите спамъри.