.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А ако ти извади боен, какво ще правиш?
    бе ти го гръмни с газовия от упор, па той нека има боен...

Auriss Къв е тоя грозен "пистолет" бре ;D..... Ма то за момиче няма мн избор щото ако е от хубавите тежи.Иначе си прав за ваденето,Не случайно полицаите в БГ ако им изкараш пистолет ще се зачудят дали да посегнат към техния или да се обърнат и тихо да си тръгнат,ми не кат хамерика вадят и перат...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    бе ти го гръмни с газовия от упор, па той нека има боен...
    Да, нек'ва женска най-вероятно 1.60 висока.. ще вади пистолет от упор, че и ще стреля..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на tireheb
    е като нема да стреля, кво значение има къв пистолет има и за кво й е пистолет изобщо ?
    ако целта е сплашване, газовият върши същата работа като бойния
    ако го нацелиш от упор (къвто ше бъде случаят, ако някой тръгне да я изнасилва), газовият пак върши същата работа като бойния
    общо взето, освен ако не смята да става наемен убиец, газовият е по-удачен
    Последно редактирано от tireheb : 01-20-2014 на 21:34

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fosher124 Виж мнението
    Митко,ти случайно да участваш в други форуми ?Или се бъркам с тази снимка

Поздрави
    В доста форуми

е като нема да стреля, кво значение има къв пистолет има и за кво й е пистолет изобщо ?
    ако го нацелиш от упор (къвто ше бъде случаят, ако някой тръгне да я изнасилва), газовият пак върши същата работа като бойния
    Може, не знам аз си държа на бойния...
    Директно с боен патрон в цевта... Ако стане нещо, няма да ги бавя..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен
    Да, мармотите и шоколадът.

Умишлено съм се гърмял с ГСО-то преди години (слагах пластмасова капачка да пази от огарките) - абсолютно нищо не става. Мит е за съжаление, но пък е хубаво да си го мислят хората това, че да им държи влага.

Колкото до пистолета - доста тъп трябва да си, че да си купуваш оръжие на база вида му, пък било то и газово. 600 грама тежи и е от най-малките 9мм - не виждам какъв е проблемът.

А Анархи - за патрон в цевта могат да ти вземат разрешителното (ако имаш такова, де). На курса за боравене не ти ли ги обясниха тези неща ?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    А Анархи - за патрон в цевта могат да ти вземат разрешителното (ако имаш такова, де). На курса за боравене не ти ли ги обясниха тези неща ?
    Могат ако ме проверят, а мен не ме проверяват, защото държа пистолета под дрехите..
    И да имам разрешително, обясниха ми нещата, но аз имам собствена теория.
    Ако недай си боже някой тръгне да ме стреля, аз какво трябва да направя?
    Да заредя да пусна предпазителя да ИЗСТРЕЛЯМ първия халосни патрон и чак тогава да го почна с бойните... за това време, ще съм на решетка вече...
    Бойния в цевта и т'ва е..
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Могат ако ме проверят, а мен не ме проверяват, защото държа пистолета под дрехите..
    И да имам разрешително, обясниха ми нещата, но аз имам собствена теория.
    Ако недай си боже някой тръгне да ме стреля, аз какво трябва да направя?
    Да заредя да пусна предпазителя да ИЗСТРЕЛЯМ първия халосни патрон и чак тогава да го почна с бойните... за това време, ще съм на решетка вече...
    Бойния в цевта и т'ва е..
    О, Боже Господи.
    Трябва да вкарат един сериозен психотест...

anonymous708973
    Guest
    Анархи, ГСО-тата вършат работа срещу кучета и отрепки - от опит го казвам, не си чеша клавиатурата.

Плюс това боен пистолет ще извадиш ей-така и си първа писта в затвора. Имах намерението като стана на 18 да се пробвам за разрешително (не знам какво е положението сега, но преди 3-4г. беше абсурд да ти дадат КНО без 'основание', което пък е по преценка на КОС към РПУ-то) и ме разубеждаваха доста дълго време както познати, които се занимаваха тогава с IPSC, така и един семеен познат - адвокат, който 'специализира' в наказателното право. Дори за случаи, в които на въоръжен нападател е ваден пистолет и потърпевшите са попадали в затвора разбрах.

Та тъй. КНО-то около кръста и си бомба със закъснител.

Бойно изкуство, каквото и да е, няма да те спаси при 20+ кила разлика. А си и женско.
    Абсолютно правилно. За да изкараш оръжие, по закон трябва вече да са ти го изкарали отсреща.

С последния ред обаче не съм съгласна, най-малкото има спортове, измислени за самоотбрана от жени. Че и монахини. :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    О, Боже Господи.
    Трябва да вкарат един сериозен психотест...
    То има, изкарах го. :/
    Dr. Gregory House

Ине, ако стане нещо.. никой няма да ме чака... да зареждам, да свалям предпазители, да стрелям с халосни......
    Както искаш го разбирай....
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Ине, ако стане нещо.. никой няма да ме чака... да зареждам, да свалям предпазители, да стрелям с халосни......
    Както искаш го разбирай....
    Самата аз нямам бойно оръжие, но съм говорила с човек с боен пистолет, не дрънкам ей така.
    Вместо да нарушаваш закона и да рискуваш много, вземи практикувай да "сваляш предпазители, да стреляш с халосни...".
    Много нехайно отношение показваш към ужасно голяма отговорност.

Самата аз нямам бойно оръжие.
    Дъа.
    Dr. Gregory House

Той цецко не го слуша главата за тва е взел теста хахах

Цитирай Първоначално написано от Fosher124 Виж мнението
    Той цецко не го слуша главата за тва е взел теста хахах
    Dr. Gregory House

Ми ся така де познаваме се ;д За мен няма да коментираме ;д

Определено..
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз за себе си не виждам никаква необходимост да нося оръжие. Отдавна съм научен да избягвам конфликтите. Нито съм заплашван, нито се разхождам с големи суми пари. Носенето на оръжие от една гъзария може да ти изиграе лоша шега. Ще го извадиш не пред когото трябва и после ще ти носят жито.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Аз за себе си не виждам никаква необходимост да нося оръжие. Отдавна съм научен да избягвам конфликтите. Нито съм заплашван, нито се разхождам с големи суми пари. Носенето на оръжие от една гъзария може да ти изиграе лоша шега. Ще го извадиш не пред когото трябва и после ще ти носят жито.
    1во активен ловец съм.
    2ро гъзария или не, факт е, че на мен са ми вадили пистолет, както и аз съм вадил.... Стават проблеми..
    3то един мъж трябва да има пистолет и няк'во оръжие в къщата си задължително... никога не се знае какво ще стане
    4то страст са ми и ме боли кура, дали някой ще види, че нося берета под дрехите или не, аз си знам, че го има.. и не се изтъквам с това пред хората, но ако стане нещо, ще мога да реагирам бързо и адекватно.. По спокойно ми е с него.
    5то Не сме расли в гората, няма когато някой колега ме напсува, да му опра в челото, примерно...
    Dr. Gregory House

Анархи за 5 не съм съгласен :Д:Д: ахха

Прав си.. всъщност.. ;д
    Dr. Gregory House

Да, мармотите и шоколадът.

Умишлено съм се гърмял с ГСО-то преди години (слагах пластмасова капачка да пази от огарките) - абсолютно нищо не става. Мит е за съжаление, но пък е хубаво да си го мислят хората това, че да им държи влага.

Колкото до пистолета - доста тъп трябва да си, че да си купуваш оръжие на база вида му, пък било то и газово. 600 грама тежи и е от най-малките 9мм - не виждам какъв е проблемът.

малумници прости влезе нов закон преди година и вече е разрешено да се носи с патрон в цевта

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Наносих се и на камуфлаж и на оръжие в казармата. Стига ми толкова. Понякога ходя с приятел във VIP комплекса да погърмим, но е рядко. Ползвам ЧЗ.
    В казармата оръжието ми беше AK-74 5.45mm с дървен приклад.

чз тц тц тва сериозна раота било ся допълваш картинката на тъпа евтина батка

освен евтиния ти фиат се изложи и с сбройовката я кажи яко ли е да пазариш дрехи от 2ра употреба , в смисъл там на кило ли се купуват или как не знам мисля да купя на кило и да дам на социално слабите в някой дом

Самата аз нямам бойно оръжие, но съм говорила с човек с боен пистолет, не дрънкам ей така.
    Вместо да нарушаваш закона и да рискуваш много, вземи практикувай да "сваляш предпазители, да стреляш с халосни...".
    Много нехайно отношение показваш към ужасно голяма отговорност.
    няма халосни за тия оръжия първото , и второто няма психо тест а бележка от психодиспансера че си здрав , и то психоложката може единствено да те пита дали ще я изкараш на кафе психотест е друго тва се иска за камионите

може отся да спрете да пишете тъпотии за да не ви четат хората глупостите

спраднархи огромен си всички сега насраха от невероятните ти умения и знания , а ти си толкова умен че дори не знаеш закона който го измениха преди година , царвул

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си