.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Въпрос към момичетата?

Здравейте,имам проблем с приятелката си.Тя е страхотна,красива ,умна,много много секси ,идеална е.От 2 месеца сме заедно,добре са нещата ,доста се караме де ,но сме заедно ,искаме се ,държим един на друг.Аз никога не мога да разбера,тя какво иска да ми каже и какво има предвид ,нямаме едно общо нещо.Буквално едно ,харесваме различна музика,различни заведения,различни филми ,различна храна ,никога нямаме едно и също мнение по някой въпрос.Снощи вечерта,лежим и си говорехме доста,смеехме се и аз съм хлапе смисъл на 22 съм,но не е като да съм имал някакви много сериозни връзки.Смисъл бил съм с доста момичета,но не повече от месец два,сега с нея е различно ,имам чувства към нея и искам да я задържа.Тя е свикнала да излиза с мъже,а аз съм момче.Аз съм такъв,че постоянно съм по клубовете,постоянно има много момичета около мен ,забавлявам се доста ,ако не постоянно.Тя не е такава ,тя е сериозна ,възпитана .. Аз не съм простак,но прсото съм повече party boy,тя няма нищо против това да излизам с приятелите си по клубовете,но има против с това ,че в 3 сутринта някое момиче ще се сети да ми се обади,защото знае ,че аз съм този който няма в 3 сутринта да си е в къщи и да спи.Тя знае,че може да ми има доверие ,но все пак я дразнят тези неща.Снощи докато говорехме ми каза,че я дразни това в тъпия фейсбук ,че постоянно разни момичета ми пишат по снимките ,че ако постна снимка я харесвали 50 момичета ,пишели ми сърца и целувки,аз й казах ,че не ме интересува кой какво ми пише и коя ми се обажда.И тя ми каза,бъди мъж ,бъди сериозен. Аз не мога да разбера какво значи това,не знам как да се държа с нея ,не искам да я загубя.Та въпроса ми е към момичетата,да ми дадете горе долу някакви насоки ,какво да направя и как да я заслужа?

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Забрави да споменеш тя на колко е.
    Ам..като за начало това за клубовете.Няма нищо лошо да си купонджия и "парти момче",както казваш.Но не е зле и да се стараеш да прекарваш повече време с нея.Това,че общуваш с други момичета си е съвсем нормално.Вероятно ревнува.Покажи и,че няма за какво да се притеснява и,че може да ти има доверие.Това да бъдеш мъж и да бъдеш сериозен според мен означава,че трябва да поспреш за малко с тези купони и партита..да се държиш по-сериозно и отговорно спрямо вашата връзка.

Ами тя е на 19,но доколкото знам ,аз съм единствения й приятел с толкова малка разлика в годините.Когато се запознах с нея,естествено по разпитах ,защото имаме общи познати и едното момиче ,което питах ми каза "Аа Росито ли ,тя е стил и класа,уникално красива е ,никога не би излязла с момче като теб" и това бяха думите на повечето хора ,които попитах.Държанието й въобще не е като на момичетата с които съм излизал.Тези с които съм бил ,ще са цяла нощ с мен в дискотеката и ще пият заедно с мен,тя излиза с мен по дискотеки ,но доста рядко ,не пие алкохол.
    За вниманието ,аз винаги й давам цялото си внимание,напълно сериозен съм към нея,но както аз съм питал за нея така и тя за мен и като цяло хората нямат добро мнение за мен,по точно момичетата,защото просто не ме познават.Тя си мисли,че едва ли не съм спал с половин София,че съм бил даже "плейбой" ,защото нещо ми показваше бившите си и повечето са големи мъже и на мен лично не ми бяха много симпатични и тя ми каза,"аз не избирам мъжете по външния им вид,а по държанието им към мен и към другите,а ти си момченце "плейбой" ,който иска всички момичета да го искат и да го свалят,аз няма да те деля с никоя" .. което доста ме обиди,защото не е така всичко давам за нея,толкова съм мил и романтичен ,та ние сме почти 2 месеца заедно ,а още не сме правили секс.. не съм имал досега такива отношения с момиче ,мисля че това говори достатъчно..

От кога се познавате?

2 месеца

Познавате се едва от 2 месеца,ходите от едва 2 месеца..ами ако не сте се опознали достатъчно добре? ..

Да,точно това е явно проблема ,опознаваме се и не мисля,че на нея й допада това което опознава.Запознахме се след около 5 дни ,започнахме да излизаме и след 1 седмица решихме да сме заедно.

Защо не си дадете още малко време? .. През него ти ще се промениш и ще и покажеш,че може да си по-сериозен и отговорен..ще и покажеш,че наистина държиш на нея..2 месеца не са достатъчно за едно пълно опознаване. (според мен е така иначе вие си решавате какво да правите)..

Ама аз не знам какво трябва да променя.. аз съм сериозен и отговорен към нея.Време за какво да се разделим ли кавко ?

Явно сте доста различни. Ако тя е свикнала да излиза с по-големи от теб, явно ти и се виждаш незряло момченце, което харчи парите на мама и тати по клубовете всяка нощ. Дали това е така, не знам, но ти казвам как изглежда отстрани.

По-големите мъже работят, не излизат всяка вечер на дискотека, защото работят, по-зрели са, имат по-различно поведение. Ти сигурно ѝ се виждаш дечко. Не сте се опознали все още. Дайте си време.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ооо, заеби ги тея с даването на време. Не съществува такова нещо според мен. Като цяло аз също не обичам твоят тип забавление, но пък всичките ми гаджета досега също не са били някви големи купонджии, така че не бих могла да съм особено полезна.
    Може би, ако се запознае с приятелките ти, които ти званят в 3 сутринта ще се поуспокой малко, ама може и да си набие още повече филми, зависи как се държат те с теб.
    Връзка чак с такива различия според мен е трудно да просъществува дълго, намерете нещо, което да правите заедно.

Еми да точно,как да направя така ,че да гледа на мен по сериозно.Тя не може да се отпусне с мен ,страх я е да ми се довери,защото съм бил от мъжете които ще я наранят.Че е щяла да ми омръзне след месец два и ако си позволи да се влюби в мен ще й разбия сърцето,а тя не можела да позволи някой да й разбие идеалния свят.Ами опитвам се да я опозная,но тя се дърпа,отблъсква ме ,виждам че държи на мен,че иска да е с мен,но как да бъда достатъчно добър за нея.Постоянно се караме и ще я загубя скоро,ако не направя нещо,а не знам какво наистина не знам ..
    Ами определено е по-добре да не се запознава с тези момичета,които ме търсят защото или ми звънят за секс или да пушим или да пием и пак да правим секс,така че ще пропусна с това.Ами няма какво да правим заедно,смисъл приятно ни е присъствието ни,когато съм с нея съм изключително щастлив,както и тя с мен,но наистина нямаме нищо общо .. снощи го мислех и си говорехме за това дали имаме нещо общо и тя каза "Да,това че и двамата сме ,егоистични ,нарцистични и обичаме себе си,харесваме и секса,това е единственото общо" .. а ние все още не сме правили секс ,.. което ме побърква също..
    Последно редактирано от Georgi.M : 01-16-2014 на 15:43

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    или ми звънят за секс или да пушим или да пием и пак да правим секс,така че ще пропусна с това.
    Прекрасно...

Точно,аз не съм момче за връзки не знам как да се държа и какво да правя,кое е редно ,кое не .. аз просто се забавлявам .. просто искам да я задържа ,това е .. но не знам как .

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Прекрасно...
    ?

Вие не може да се оправите,опознаете и разберете пък за секс мечтаеш.Първо си оправете отношенията и тогава мислете за секса..няма нищо да ти стане ако не го правиш поне още 1-2 месеца.

Ето и тя ми ги говори такива ,това е просто секс не е като да сме тръгнали да се женим.. Не мога да разбера ,защо жените го мислите толкова,каквото се случи такова,прекарваме си добре заедно,спим в едно легло,не правим секс.. защо трябва да го мисли толкова,че ще я нараня или че искала следващия път в който прави секс да е с някой специален ,, живеем в 21 век все пак.. @

Ам вие не се познавате и си нямате доверие..поне тя към теб.Секс искал да прави.

Супер фен Аватара на djipsito
    Приятелката ти ако е стил и класа, няма да е толкова неуверена. От 2 месеца сте заедно и вече иска да те ограничава. Едва ли си опрял пистолет на тия момичета да ти харесват и коментират снимките. Вече е друг въпроса ти как им отговаряш. По-добре й кажи да гледа това, което ти правиш, а не да те обвинява за действията на другите. И също й кажи, че ако е толкова готина за колкото се има, другите няма да я притесняват, а ще гледа ТЕБ и ще си правите кефа заедно!

Като е с такива претенции да не се е хващала с теб, има лесно, нали ? Питай я за кво е с теб, след като иска да те променя.

Едит: Олееее и секс не дава, ама е с претенции. Пфф мамо, мамо. Май ше си по-добре без нея, ама... едва ли ще ме послушаш сега, така че се помъчете още малко.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Все още има момичета в 21 век, които мислят секса не просто за секс, а за нещо повече, това че ти не си имал сериозни връзки и за теб е просто едното чукане, за нея може и да не е така. И да с претенции е и може би има защо, трябва и време, не я пристискай, ако толкова я искаш просто изчакай. Ако искаш секс на един телефон разстояние ти е. Изборът е твой.
    П.С Извинявам се, че съм момче и ти писах в темата.
    БХ ми е

Не,не имах предвид ,че такова е мнението на хората за нея.Тя не е такава,аз не знам каква е ,проблема е че тя е страшно мила и всичко е супер и в следващия момент почва да ми крещи и да си набива филмите ,че я лъжа.
    Кофтито е ,че съм ходел с нейни познати момичета и явно е чула някакви неща и си мисли,че и с нея ще е така.
    Например онзи ден не бях на работа и бях в центъра да ходя да си търся някакви дънки и си се разхождам сам ,тя ми звъни и ме пита КЪДЕ СИ .. аз й казвам в центъра и тя КЪДЕ ТОЧНО и аз викам ми "на Витошка в момента съм точно до Raffy" и тя ми вика "ами твоята бивша приятелка току що качи снимка от Витошка с нея си нали само ме лъжеш" и ми затвори .. първо аз никога не съм ходел с въпросното момиче ,а просто имахме някакви закачки спали сме няколко пъти заедно и сме приятели нищо повече,но тя е яко във филма Ростислава и ме побърква от нерви.Аз писах на въпросното момиче да я видя къде е и се видяхме след 5 минути ,поговорихме си и това беше.След това Ростислава пак ми звънна и аз й обяснявам ,че съм сам ,че си чакам поръчката за храна за вкъщи и се прибирам ,с Таня съм се видял за 5 минути и тя край откачи и почна да ме нарежда и да ми вика ЧАО .. Точно и аз я питам какво прави с мен и защо е с мен и тя ми казва "Тръпка си ми ,искам те ,вълнуваш ме ,грижа ме е за теб, луда съм по теб" .. А за секса ,момичето не е ангел и тя е имала кофти периоди и е правила секс с доста мъже,не съжалявала ,но искала вече да е по различно и аз уцелих момента ,когато иска да е различно и вече 2 месеца без секс,не казвам ,че не правим други неща ,но все пак ..

Супер фен Аватара на djipsito
    Обсебващо.. или я укроти и намери някво решение или късайте. Въпреки че тя е тази, която трябва да намери решение за себе си, ама не е добре така.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Много обсебващо, наистина. Не ви виждам след година как ще е.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тая е ненормална брат. Първо ти казва
    Тръпка си ми ,искам те ,вълнуваш ме ,грижа ме е за теб, луда съм по теб
    а после не иска да правите секс и ти няма доверие, при положение, че почти всяка вечер сте заедно (поне така излиза от написаното от теб). На всичкото отгоре е диво ревнива и те потиска психически. Е кАжи ми, това нормално ли е?
    Welcome to the Jungle...

Да,всяка вечер ,защото тя не е от София студентка е тук и има апартамент живее сама и всяка вечер спя при нея.Събуждам се до нея,заспивам до нея,окей не правим секс ,да правим други неща не мога да се оплача ,че не я бива,но наистина бих искал да спя с нея,не заради едното ебане ,а защото я искам,а тя си мисли ,че ще спя с нея и ще я зарежа или и аз не знам.Да побърква ме от нерви,понякога просто ми е идвало да я ударя ,разбираш ли побърква ме с тъпите си филми.Но в следващия момент е идеална и това че е толкова красива направо ме съсипва.Ревнива е ,дразнеща е ,но в същия момент я гледам как спи и се усмихва насън или нещо се е случило в университета ,някой я е ядосал или се е скарала с техните и се гушка в мен и е толкова прекрасна..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си