- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата?
Да при мен спорта си е фактор
Ами може момичето просто да не си пада по тези неща . Това не я прави скучна
Всеки човек се забавлява по различен начин.
Точно това се опитах да ти намекна и аз. Ти разполагаш с някакви възможности, защото си се трудил за тях, не си спирал да работиш и знаеш цената на парите. Как очакваш да вирееш в среда на хора, които винаги всичко са получавали наготово и смятат скъпото, марковото, елитното за даденост? Мислиш ли, че ти пасва това псевдо "висше общество" от 19-20 годишни паразити (та чак и да се доказваш пред тях)?
Разговорът беше насочен в съвсем друга посока, не знам защо обърнахте такова внимание на това кой как се забавлява. Типично по женски, пак се забихте в нещо турбо елементарно и несъществено.
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-17-2014 на 12:09
Welcome to the Jungle...
Да бе тя не е скучна свежа е ,готино ми е да знам,че приятелката ми е красива и е модел.Яко ми е да ходя на фотосесиите й ,забавно е и се държи като за годините си ,смее се ,забавлява се ,прекрасна е ,но в следващия момент се променя коренно.
Ами 2ри ден не сме се карали,което е напредък ,пише ми сега "прави ми се секс" ,аз й казвам "идвам" и тя ми вика "Тоз пък луд ли си ,няма да спя с теб " ..![]()
![]()
По същата логика той може да е паразит защото обикаля баровете и спи с момичета или е спал да съм по коректна .
Освен това радваш се че приятелката ти е красива ти само затова ли си с нея ?
Welcome to the Jungle...
Георги
15:10
Георги
xaxa
milo shte ti xaresa li da gledash kak chukam druga ?
Rostislava
15:10
Rostislava
ne
vijdala sum podobni gledki
kofti e
Георги
15:11
Георги
15:11
Rostislava
shto
imash klipche s nqkoq
li
Георги
15:15
Георги
ne ne iamx predvid
da si tam
i da gledash
Rostislava
15:15
Rostislava
da razbrah te
mn si tup
Георги
15:16
Георги
Rostislava
Rostislava
ei
napravo
Георги
Георги
tc
Rostislava
Rostislava
iskam da te smaja
ne mi pishi
Георги
Георги
s udowolstwie
;xx абе аз ще отида накрая и въобще няма да я питам как ме дразни само ..
Приятелката ми е много красива това е огромен плюс ,умна е горе долу и ме харесва.. в повечето моменти.
Не е много коректно да пускаш личната ви кореспонденция тук .
Доста е грозно така .
Welcome to the Jungle...
Ама на теб това ли ти е представата за мръснишки разговор?!?!
Еми не де,ох явно не знам как да се държа ,сега пък й заддох друг въпрос ,тя се обиди че едвали не е дебела.. аз не мога да се разправям с момичетата вече.Въпроса ми беше изцяло хипотетичен ,а тя ме нарече нагъл и простак.
Не е единствената красавица.Не е единствената умница.Има милион момичета.Разделете се и толкова.
Аа..минавало ли ти е през ума,че може да ти изневерява?
Не,няма да я оставя !! ТЯ Е МОЯ ! Аз ще се постарая ,нещата които написахте ме накараха да се замисля,че наистина понякога се държа като хлапе.
Ооо да ми изневерява ?Всъщност възможно е ,но защо да го прави?
Ами .. ти си "дечко,купонджия"..тя излизала с по-големи и сериозни,които я глезят с по-луксозни неща..ти водиш ли я по скъпи заведения и купуваш ли и скъпи вещи?Може това да и липсва..
"мило, би ли искала да ме гледаш как чукам друга", написано по скайп/фейсбук/все тая.
без да сте правили секс, ама и да сте правили - все тая.
Нагъл си и си прост, да.
Когато се задават подобни хипотетични въпроси, се питат очи в очи и със солидно подмазване и убеждаване, че не, по дяволите, ти нямаш такива намерения.
Аз не виждам смисъл ,да отида в някое заведение да дам 100 лева за вечеря за двама ни и да се прибера гладен,защото според нея не мога да отида аз на ресторант и да си поръчам 100 неща и както тя каза да си поръчам една вратна пържола примерно и да седна и да ям ХАХА трябвало да съм ИЗИСКАН![]()
Е това пък аз да ходя да й купувам дрехи няма как да се случи.Да си купува тя ,аз да не съм й настойник ,да си се издържа сама,има си родители.
Ама аз се избъзиках ,виж ако беше казала ДА хаха можеше и друго да стане ,но тя каза не ,не съм нагъл просто ,много често говоря някакви такива неща,не се замислям,смея се ,аз половината от казаното ми е на ебавка,не оставете защото почвам да се дразня,ще се оправя някак си ако не бол момичета чакат.
Ако я оставя,не означава ли че съм се отказал и съм недостатъчно мъж,да се боря за момичето ,което искам? Аз я искам ,подлудява ме ,нервира ме ,но я искам.Ще видим колко ще изкараме ,пък тя трябва да се примири с това какъв съм аз и аз да приема нея каквато е.Не е ли това нужно ,за да имаш пълноценна връзка?
Вие си знаете.Но пък има ли смисъл да си хабите нервите взаимно?Ще ти писне по едно време и ще я оставиш.
Това е то хлътнал мъж, докато се усетиш ще се е качила на главата ти, ама удоволствие няма да изпиташ от това.
Еми то май в нищо няма смисъл,ама го правим,засега ме прави щастлив,пък като ми писне пътя и следващата.Не знам защо,но забелязвам ,че много момичета вече започват да се държат като пълни психопатки.Не знам някаква параноя ги тресе,вече наистина преобладават красивите жени,ама все пак ..
Красотата е само за леглото, за останалото трябват други неща.