.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    Да при мен спорта си е фактор

Ами може момичето просто да не си пада по тези неща . Това не я прави скучна
    Всеки човек се забавлява по различен начин.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Абсолютно не мога да си се представя в такава среда,аз избягвам да излизам с нейните приятели ,защото няма да ми издържат нервите ,да им слушам тъпотиите.Не може някакви малки дрисли да ми се правят,на отворени ,голяма работа ,че носят скъпи дрехи и че карат хубави коли.Аз предпочитам да спестя 50 лева за бензин,защото колата ми харчи доста и да си хвана метрото...
    Лятото бях барман на морето и нея я е срам да каже на приятелките си ,че съм бил барман..
    Точно това се опитах да ти намекна и аз. Ти разполагаш с някакви възможности, защото си се трудил за тях, не си спирал да работиш и знаеш цената на парите. Как очакваш да вирееш в среда на хора, които винаги всичко са получавали наготово и смятат скъпото, марковото, елитното за даденост? Мислиш ли, че ти пасва това псевдо "висше общество" от 19-20 годишни паразити (та чак и да се доказваш пред тях)?

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Да при мен спорта си е фактор

Ами може момичето просто да не си пада по тези неща . Това не я прави скучна
    Всеки човек се забавлява по различен начин.
    Разговорът беше насочен в съвсем друга посока, не знам защо обърнахте такова внимание на това кой как се забавлява. Типично по женски, пак се забихте в нещо турбо елементарно и несъществено.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-17-2014 на 12:09
    Welcome to the Jungle...

Да бе тя не е скучна свежа е ,готино ми е да знам,че приятелката ми е красива и е модел.Яко ми е да ходя на фотосесиите й ,забавно е и се държи като за годините си ,смее се ,забавлява се ,прекрасна е ,но в следващия момент се променя коренно.
    Ами 2ри ден не сме се карали,което е напредък ,пише ми сега "прави ми се секс" ,аз й казвам "идвам" и тя ми вика "Тоз пък луд ли си ,няма да спя с теб " ..

По същата логика той може да е паразит защото обикаля баровете и спи с момичета или е спал да съм по коректна .
    Освен това радваш се че приятелката ти е красива ти само затова ли си с нея ?

Да бе тя не е скучна свежа е ,готино ми е да знам,че приятелката ми е красива и е модел.Яко ми е да ходя на фотосесиите й ,забавно е и се държи като за годините си ,смее се ,забавлява се ,прекрасна е ,но в следващия момент се променя коренно.
    Ами 2ри ден не сме се карали,което е напредък ,пише ми сега "прави ми се секс" ,аз й казвам "идвам" и тя ми вика "Тоз пък луд ли си ,няма да спя с теб " ..
    Ти пък много бързо й се връзваш на провокациите. Започни да я бъзикаш и ти нещо такова, проведете някой мръснишки разговор и после я остави насаме с въображението й. То ще си свърши работата.

Правете разлика между скучна и неумееща да се забавлява сред много хора.
    Welcome to the Jungle...

Георги
    15:10
    Георги
    xaxa

milo shte ti xaresa li da gledash kak chukam druga ?

Rostislava
    15:10
    Rostislava

ne

vijdala sum podobni gledki

kofti e

Георги
    15:11
    Георги

15:11
    Rostislava

shto

imash klipche s nqkoq

li
    Георги
    15:15
    Георги

ne ne iamx predvid

da si tam

i da gledash
    Rostislava
    15:15
    Rostislava

da razbrah te

mn si tup
    Георги
    15:16
    Георги

Rostislava
    Rostislava

ei

napravo
    Георги
    Георги

tc
    Rostislava
    Rostislava

iskam da te smaja

ne mi pishi
    Георги
    Георги

s udowolstwie

;xx абе аз ще отида накрая и въобще няма да я питам как ме дразни само ..
    Приятелката ми е много красива това е огромен плюс ,умна е горе долу и ме харесва.. в повечето моменти.

Не е много коректно да пускаш личната ви кореспонденция тук .
    Доста е грозно така .

Приятелката ми е много красива това е огромен плюс ,умна е горе долу и ме харесва.. в повечето моменти.
    По-добре да не си казвам мнението за приятелката ти, че е доста вероятно да се обидиш.

Мръснишки разговор не значи да й лазиш по нервите, а по-скоро да я провокираш да си представи някакви хубави неща. С подобни реплики още доста време ще стоиш на сухо.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Ама на теб това ли ти е представата за мръснишки разговор?!?!

Еми не де,ох явно не знам как да се държа ,сега пък й заддох друг въпрос ,тя се обиди че едвали не е дебела.. аз не мога да се разправям с момичетата вече.Въпроса ми беше изцяло хипотетичен ,а тя ме нарече нагъл и простак.

Зарежи я.

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Не е единствената красавица.Не е единствената умница.Има милион момичета.Разделете се и толкова.

Аа..минавало ли ти е през ума,че може да ти изневерява?

Не,няма да я оставя !! ТЯ Е МОЯ ! Аз ще се постарая ,нещата които написахте ме накараха да се замисля,че наистина понякога се държа като хлапе.
    Ооо да ми изневерява ? Всъщност възможно е ,но защо да го прави?

Ами .. ти си "дечко,купонджия"..тя излизала с по-големи и сериозни,които я глезят с по-луксозни неща..ти водиш ли я по скъпи заведения и купуваш ли и скъпи вещи?Може това да и липсва..

anonymous708973
    Guest
    Еми не де,ох явно не знам как да се държа ,сега пък й заддох друг въпрос ,тя се обиди че едвали не е дебела.. аз не мога да се разправям с момичетата вече.Въпроса ми беше изцяло хипотетичен ,а тя ме нарече нагъл и простак.
    "мило, би ли искала да ме гледаш как чукам друга", написано по скайп/фейсбук/все тая.
    без да сте правили секс, ама и да сте правили - все тая.

Нагъл си и си прост, да.
    Когато се задават подобни хипотетични въпроси, се питат очи в очи и със солидно подмазване и убеждаване, че не, по дяволите, ти нямаш такива намерения.

Цитирай Първоначално написано от Mirrela. Виж мнението
    Ами .. ти си "дечко,купонджия"..тя излизала с по-големи и сериозни,които я глезят с по-луксозни неща..ти водиш ли я по скъпи заведения и купуваш ли и скъпи вещи?Може това да и липсва..
    А може и да й липсват шамарите на техните, които не е получила, когато е било време.
    Welcome to the Jungle...

Аз не виждам смисъл ,да отида в някое заведение да дам 100 лева за вечеря за двама ни и да се прибера гладен,защото според нея не мога да отида аз на ресторант и да си поръчам 100 неща и както тя каза да си поръчам една вратна пържола примерно и да седна и да ям ХАХА трябвало да съм ИЗИСКАН Е това пък аз да ходя да й купувам дрехи няма как да се случи.Да си купува тя ,аз да не съм й настойник ,да си се издържа сама,има си родители.
    Ама аз се избъзиках ,виж ако беше казала ДА хаха можеше и друго да стане ,но тя каза не ,не съм нагъл просто ,много често говоря някакви такива неща,не се замислям,смея се ,аз половината от казаното ми е на ебавка,не оставете защото почвам да се дразня,ще се оправя някак си ако не бол момичета чакат.

Казвам ти - зарежи я.Лигла си е то се е видяло.

Ако я оставя,не означава ли че съм се отказал и съм недостатъчно мъж,да се боря за момичето ,което искам? Аз я искам ,подлудява ме ,нервира ме ,но я искам.Ще видим колко ще изкараме ,пък тя трябва да се примири с това какъв съм аз и аз да приема нея каквато е.Не е ли това нужно ,за да имаш пълноценна връзка?

Вие си знаете.Но пък има ли смисъл да си хабите нервите взаимно?Ще ти писне по едно време и ще я оставиш.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Това е то хлътнал мъж, докато се усетиш ще се е качила на главата ти, ама удоволствие няма да изпиташ от това.

Еми то май в нищо няма смисъл,ама го правим,засега ме прави щастлив,пък като ми писне пътя и следващата.Не знам защо,но забелязвам ,че много момичета вече започват да се държат като пълни психопатки.Не знам някаква параноя ги тресе,вече наистина преобладават красивите жени,ама все пак ..

Супер фен Аватара на leadyflame
    Красотата е само за леглото, за останалото трябват други неща.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame Виж мнението
    Красотата е само за леглото, за останалото трябват други неща.
    споко, то и той ги няма другите неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си