.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128
    Хаха ти защото си ми първа приятелка и ме познаваш ,изкара или и ти си изгоряла ? ;]
    Еми то изневярата не е в това ,аз да ходя да изчукам някоя ,по тъпото ще е да хвана да се влюбя в друга,ама момичетата не го разбират това.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ти въобще знаеш ли какви ги пишеш, бре, момко!?

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Тха.Гаджето ми да изчука цяла София.Аз да си стоя ей така?Нее,това не е изневяра!Хич!

Мега фен Аватара на babity
    Ноу кънекшън за чат среща!

Момиченца сладки ,малки ,имах въпрос обикновен,какво има предвид приятелката ми с това да бъда по сериозен.Не да ме критикувате и да объркваме темите на разговор !! Не ме ядосвайте сега ,котенца малки !!
    Аз секса не го приемам като изневяра,моногамността е някакво глупаво нещо ,което ни се набива в главите от деца,както и куп ненужни и невярни неща ,така че .. !! Не става въпрос това дали ще спя с цяла София и после ще легна в нейното легло,а в това че секса е секс ,чувствата са чувства !

Отиди и го кажи това на твоята любоФ това, да видим как ще реагира.

Е аз й го казах,хаха каза че не можела да повярва как съм могъл да бъда толкова прост и ограничен,преди съм създавал друго впечатление хахаха ..

Няма да стигнете далеч!

То едно впечатление ..

Жалко е,че знаеш,че нямате бъдеще,но продължаваш да се мъчиш с нея.

Еми докато се усмихвам повече отколкото да ми е кофти ,ще съм с нея,когато вече стане обратното ,ще напусне.Въпроса ми не беше за това ,но окей.
    И какво му е на впечатлението? Аз съм симпатяга ,стига да не се лигавя

Принципно такива момичета са кофти характер.В един момент 'мило,ловкам си те, и в друг 'баси идиота си честно'..В състояние са да те съсипят ей така за има няма ден два..'Трудни момичета' .. впрочем ти си с нея,защото е красива или защото е трудна и те привлича?

Защото е красива,защото ме изнервя максимално,защото си позволява да ми говори така,защото е трудна ,защото е силна и не я е страх да ме загуби засега.Предизвиква ме ,играе си с мен,използва моите думи,моите номера и това ме влудява,че има жена която да си позволява да ме предизвиква така.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Момиченца сладки ,малки ,имах въпрос обикновен,какво има предвид приятелката ми с това да бъда по сериозен.Не да ме критикувате и да объркваме темите на разговор !! Не ме ядосвайте сега ,котенца малки !!
    Аз секса не го приемам като изневяра,моногамността е някакво глупаво нещо ,което ни се набива в главите от деца,както и куп ненужни и невярни неща ,така че .. !! Не става въпрос това дали ще спя с цяла София и после ще легна в нейното легло,а в това че секса е секс ,чувствата са чувства !
    Отговорът ти е пред очите.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не смятам, че имате голямо бъдеще. Ако е същата като обкражението си, предположенията ми само ще се затвърдят.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Georgi.M, послушай DarkTemplar (за следващия път, в който решиш, че искаш връзка), знае какво говори и ще ти е от полза.
    Голям си лигльо и ми напомняш на мен, аз съм същия, обичам да се бъзикам и да се смея 24/7, даже докато ти четох глупостите се хилих, щото знаех точно какво ти минава през акъла, докато си ги писал и как се разцепваш. За разлика от теб обаче се научих да преценям с кой да се държа по такъв начин и с кой не, което ми помогна страшно много. Трябва да разбереш, че не всеки има достатъчно чувство за хумор, за да разбере, че правиш нещата с добри намерения и просто искаш да се забавлявате, много малко са хората, които се усещат.

На теб проблема ти е, че си възприел момичето, като някакво предизвикателство и едва ли не чувстваш, че си намираш майстора в нейните очи. Което е действително нещото, което ти осигурява тръпката и стимула да продължаваш напред и да хлътваш по нея все повече. Сам знаеш, че връзка с толкова километрични различия между вас трудно ще просъществува, още повече, че момичето има огромни проблеми, над които трябва да работи и които вероятно не осъзнава, а и ти си същата шамандура, заради това, че не преценяш кога и как да се държиш. Това са само причините за караниците ви. Да не говорим, че вероятно ще започнеш да си набиваш филми от сорта на "трябва да се променя, ако искам да я задържа", което с твоето мислене ще означава "трябва да харесвам нещата, които харесва тя и да съм неин идеал", от където ще се закопаеш до шия, щото ще й фърчиш след гъза, ще загубиш индивидуалността си и тя ще те прави да си бараш ушите, докато накрая не ти бие и шута. Това с "АЗ МЪЖ, АЗ БОРЯ СЕ ЗА МОЯ ВРЪЗКА!!!!" го има в научнофантастичните филмчета, където връзките започват с ОБИЧАМ ТЕ от 8ми клас, знам любимия ти цвят и имам плакати по стените с всичките ти пижами и не приключват никога. Действителността не е такава. Има неща, които можеш да поправиш, но има и такива, с които си е чисто самоубийство да се захващаш

Еми явно мацката иска да се държиш като мъж. В смисъл това с целувките и сърчицата под снимките не се връзва някак си с образа на мъж. По скоро е някво детско..

Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Мале толкова старания заради едно момиченце? Аз ще се побъркам тотално .. аз сега се побърквам ,все внимавам какво ще кажа,какво ще направя ,то толкова усилия ми струва това да се съобразявам с изблиците си на лиготия.Аз примерно съм супер усмихнат винаги и постоянно се смея и тя като ме види такъв и ми вика "Пак си се напушил нали тъпанар." ..
    А колкото до развитието,аз имам хубаво образования,продължавам да уча 1000 неща,работя на 2 места,имам си даже фирма,занимавам се с безброй неща,не е въпроса до това.
    Знам как да накарам нормалните,обикновени момичета да ме искат ,накарах и тя да ме иска ,при положение че знаеше ,че бях забърквал една нейна близка супер много време и я преебах накрая ,тя все пак ми се върза на схемите и я е яд за това.Защото знае,че ще се влюби в мен,ако продължим така.Знам,че не се разбираме,знам че сме различни ,но и тя знае че като е толкова красива и секси и има огромно влияние над мъжете.Имам проблем с обвързването,до толкова че не обичам всички да знаят и да парадирам с това ,че имам приятелка ,защото не съм такъв,тя също на това ми се дразни ,, то тя се дразни на всичко.
    Ей тва е брат ти си като мен, и аз понякога имам изблици на лиготия и това не ми пречи да съм сериозен когато трябва. Но за усилията си прав. Ще си помисли човек, че имаш за приятелка Анджелина Джоли

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И аз съм имал подобни случаи, приключиха. Няма да спра да правя това, което ми харесва и да съм такъв, какъвто съм.
    Да, мога да се съобразявам, но толкова. Ако не могат да ми имат доверие, заради техните си филми в главата, какво правим ?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Приятелката ти ако е стил и класа, няма да е толкова неуверена. От 2 месеца сте заедно и вече иска да те ограничава. Едва ли си опрял пистолет на тия момичета да ти харесват и коментират снимките. Вече е друг въпроса ти как им отговаряш. По-добре й кажи да гледа това, което ти правиш, а не да те обвинява за действията на другите. И също й кажи, че ако е толкова готина за колкото се има, другите няма да я притесняват, а ще гледа ТЕБ и ще си правите кефа заедно!

Като е с такива претенции да не се е хващала с теб, има лесно, нали ? Питай я за кво е с теб, след като иска да те променя.

Едит: Олееее и секс не дава, ама е с претенции. Пфф мамо, мамо. Май ше си по-добре без нея, ама... едва ли ще ме послушаш сега, така че се помъчете още малко.
    Толкова се радвам, че го написа това, бях започнал да се отчайвам от форумните хора. : )

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Абе, вие и двамата не ставате за нищо.
    4 страници изписани с пълните простотии.
    Ти не знаеш как да се държиш, а оная е пълната лигла.
    И хич не те хуля, просто се отчаях.

Имаш ужасно смотани представи за всичко, особено за онзи мръснишки разговор.
    Това е по-скоро разговор, предназначен за убие мозъчните клетки, отколкото да предизвика желание за секс.

Аз така и не схванах защо, по дяволите, седите заедно?
    Какво ви задържа?
    Единствено представата за това колко е привлекателен другият ли?
    Това е мега жалко.
    По-добре я остави, докато не сте си развалили тотално отношенията, от такива лигли далече.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Хахаха, днес си мислех как аз със седмици не гледам на приятели ми фейсбука, а какво остава да се занимавам да гледам коя му е харесала снимка или му е написала усмивка. Това са глупости.
    Аз си мисля, че трябва да се научим да сме по-малко параноични, да бъдем по-свободни, да пазим индивидуалността си и да не позволяваме ежедневието ни да се поглъща от човека до нас. Аз не мога да си представя да ме привлече някой, който няма индивидуалност, собствени интереси, различаващи се от мен и времето, прекарано с мен. Много хора не осъзнават как сами си изнасилват връзките, тегавеейки на човека до себе си с всевъзможни паранои и страхове. И нищо, нищо не печелят от цялата схема, освен че само си прецакват връзките и се натоварват сами, подлагайки се на абсурдни съмнения.
    Мисля, че всички жени, които подлагат мъжете си на обстойни разпити, проверяват ги и действат по въпроса с ограничаването на контактите на мъжете им с жени, при положение, че нямат явни причини да го правят, са недорасли девойки, страдащи от комплекс за малоценност и липса на внимание. Аз лично с такива жени не бих се занимавала, хахаха.

Мале симпатяги ,много работи сте ми написали ,още ми е тежко ,петък вечер неделя вечер не знам.Снощи толкова се смазах,помня само ,че тя ми се обади да каже да си лягам,че сега в 10 имам изпит и това беше,не съм я чувал и не знам какво се случи ,май тя не се е прибирала и аз направих мизерии тая вечер.Момичето е готино ,красиво ,млади сме ,забавляваме се ,тя ме прави крив,аз я правя луда и си караме така.В един хубав не МЪГЛИВ ден ,тя ще осъзнае ,че не й е кеф приятеля й да се напива до незнаенка и ще ме зареже.До тогава ще го караме така,ще се чувстваме супер заедно ,ще се смеем и ще има тръпка.Аз искам момичета,които ме карат да има тръпка ,да ги искам,затова и съм излизал с много жени,защото тръпката изчезва бързо ,а аз не искам така и скачам на следващата за да ме държи еуфорията.Тя ми задържа вниманието вече 2ри месец.
    Това ,което ни задържа заедно е ,че всяка целувка,всяко докосване е все едно ме удря ток и естествено това,че е много много красива Готино ми е ,да излизам с нея ,мъжете да се обръщат след нея,а жените да я гледат и да ги е яд Имам красива приятелка ,която ме подлудява,няма пълно щастие

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Търколило се гърнето, та си намерило похлупака.
    Welcome to the Jungle...

Не търси само различията Заедно сте само от 2 месеца има време да се опознаете и ще видиш че ще откриете нещо общо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си