Здравейте,имам проблем с приятелката си.Тя е страхотна,красива ,умна,много много секси ,идеална е.От 2 месеца сме заедно,добре са нещата ,доста се караме де ,но сме заедно ,искаме се ,държим един на друг.Аз никога не мога да разбера,тя какво иска да ми каже и какво има предвид ,нямаме едно общо нещо.Буквално едно ,харесваме различна музика,различни заведения,различни филми ,различна храна ,никога нямаме едно и също мнение по някой въпрос.Снощи вечерта,лежим и си говорехме доста,смеехме се и аз съм хлапе смисъл на 22 съм,но не е като да съм имал някакви много сериозни връзки.Смисъл бил съм с доста момичета,но не повече от месец два,сега с нея е различно ,имам чувства към нея и искам да я задържа.Тя е свикнала да излиза с мъже,а аз съм момче.Аз съм такъв,че постоянно съм по клубовете,постоянно има много момичета около мен ,забавлявам се доста ,ако не постоянно.Тя не е такава ,тя е сериозна ,възпитана .. Аз не съм простак,но прсото съм повече party boy,тя няма нищо против това да излизам с приятелите си по клубовете,но има против с това ,че в 3 сутринта някое момиче ще се сети да ми се обади,защото знае ,че аз съм този който няма в 3 сутринта да си е в къщи и да спи.Тя знае,че може да ми има доверие ,но все пак я дразнят тези неща.Снощи докато говорехме ми каза,че я дразни това в тъпия фейсбук ,че постоянно разни момичета ми пишат по снимките ,че ако постна снимка я харесвали 50 момичета ,пишели ми сърца и целувки,аз й казах ,че не ме интересува кой какво ми пише и коя ми се обажда.И тя ми каза,бъди мъж ,бъди сериозен. Аз не мога да разбера какво значи това,не знам как да се държа с нея ,не искам да я загубя.Та въпроса ми е към момичетата,да ми дадете горе долу някакви насоки ,какво да направя и как да я заслужа?