.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 128
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ами налага ми се да ходя и ми е уникално скучно ,тя ме води с приятелите си насам натам и те си говорят за някакви тъпи работи,кой кого познавал,кой каква нова кола си купил и почват да обсъждат хората,влиза някое момиче в ресторанта с някаква чанта и приятелките й почват да се смеят,че чантата й била реплика .. При което аз се изсмях и Ростислава ме сръчка да си мълча,какво да си мълча,те за кои се имат набори 93 94 момиченца,приятелите им на по 27- 28 години,родителите им ги издържат и приятелите им ,какво да се разправям.Какви са тези хора,та тя ми се изсмя ,че съм работел за 700 лева на месец преди,нощни смени имах и работех по 15 часа ,за 700 лева и тя ми вика ТИ ЛУД ЛИ СИ,, еми луд съм ,нашите имат лев ,ама аз ако чакам от тях винаги ,няма да го бъде.. Различни сме да.. ох и какво сега нищо няма да се получи и да се откажа ли какво .

Оле аз като се разкрещя и тя почва да крещи и ми вика махай се от тук глупак ,тъпак ,курвар ,женкар ,, и 2 дни не ми се обажда .. накрая ми звъни и казва "какво правиш мило,къде си ?" ,, все едно нищо не е станало аз ще получа нервна криза с нея..

Брат елитно ли е в Yalta? Ай стига хаха болница хаха
    Прочетох ти всичките коментари и се чудя как въобще ти връзват толкова, колкото разправяш. Имам чувството, че не знаеш за какво става дума.

Като за начало, това, което съм цитирал няма НИЩО ОБЩО с класа, ама нищо. Някой ти казал, че тя имала класа и ти си повярвал, ей така? Трудно ми е да го повярвам. 19-годишна, нищо не направила в живота си, дрисла имала класа? Мама и тати имат пари, родили са я красива, най-вероятно нищо не е постигнала в тоя живот сама. Въпреки парите и външния си вид, е неуверена. Някаква пича въшка, като почне да ми обяснява, че била жена от класа - ХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХ. Не казвам, че аз съм цвете за мирисане, но поне си трая. Да седнеш на маса и основната ти тема на разговор да е обсъждане и плюене на други хора - това е най-очевидното доказателство за какви мърши става дума. Никога няма да се замислят за живота на по-бедните, няма да си зададат въпроса защо тази, която влиза в заведението с "реплика" всъщност не си е купила оригинал. Няма никога да осъзнаят, че обсъждането на другите не им помага по никакъв начин, а само увеличава и затвърждава ограничеността им.

Отделно от това, жените с класа са уверени. Тази е много неуверена в себе си - не ти пуска, защото си бил казал нещо си (което е било доста глупаво от твоя страна), обижда те директно, което отново е признак на липса на каквато и да е класа, краен сноб е, като не признава различните типове забавление, а за нея е актуален само нейният, като всички други са за по-долнопробни хора, което е крайна форма на тесногръдие. Няма да продължавам, защото няма да ми стигне цяла вечер.

Проблемът на тебе ти е, че си доста първосигнален и въобще не знаеш за какво става дума. Ако начинът ти на писане отговаря на представата, която провокираш за това какъв човек си в действителност, то не си с високо EQ със сигурност.

По принцип, най-доброто решение, което можеш да вземеш, е да я минеш и да потвърдиш страховете й, че ще я зарежеш, породени от дълбоко покритата й със самочувствие несигурност.

Случаят просто е непоправим и затова ти давам такъв съвет. Другия съвет, който мога да ти дам, е да си отстояваш мнението, да не търпиш лошо отношение и обиди и да не и се мазниш много. По-добре да поемеш риска една жена да те зареже и да й спечелиш уважението, отколкото да й се мазниш постоянно, щото във втория случай със сигурност ще те махне. Няма по-отблъскващо нещо за една жена от мъж със слаб характер. Която не е съгласна, да хвърли първия камък.

И.. като цяло, слушай темплара. Има някои детайли, по които мнението ми се разминава с написаното от него, но в общия случай няма да сбъркаш. Опитай се да вникнеш в това, което ти се пише, защото този чат, който си копирал, е най-неадекватната интерпретация на написаното от темплара, която може да ти дойде на акъла.

Пиша всичко с добри чувства, не се обиждай, а се замисли.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на djipsito
    Бах, сега като прочетох всичките ти коментари, авторе, почвам да я разбирам що е такава параноя. Не знам как те търпи, ама яко прави, че ти бърка в здравето.

Мъжете също сте филмари, ама в други жанрове. Всъщност единственото, за което трябва да се замислиш е, как очакваш едно момиче да не се филмира, след като ТИ я караш да се филмира ? Нещата са такива, че ние обичаме с ушите, пък вие с очите. Ваща връзка също го потвърждава.

От тва, което прочетох, ти правиш всичко възможно да я отблъскваш и тя с право да не ти пуска, а не обратното. На една жена НИКОГА не трябва да й казваш, че друга е по-желана, нито пък да намекваш въобще, че ти минават някви мисли за други момичета. Да, ние не сме прости, ние знаем, че видите ли гъз, лигите ви потичат, НО НЕ СЕ КАЗВА!! Тва колко елементарен малоумник трябва да си, че да не се усетиш, че НЕ СЕ ПРАВИ...... ?!?!

От тва, което си изписал ... абе направо нямаш никво елементарно отношение към нея. Гушкането и въобще малкото хубаво, което имате може да й го даде всеки непознат по улицата, щото вие даже секс не правите... Като те чета, въобще не изглежда, че ти я караш да се чувства специална по някакъв начин. Всеки може да й каже колко е красива, готина, умна и 50 хиляди хубави неща, цаката е да й го покажеш, да покажеш, че я цениш и че държиш на нея, ама не като я водиш по скъпите ресторанти, на които е свикнала. Тук въобще няма място материализма. С твойте дрисливи разговори е нормално да провокираш такива реакции от нейна страна и заслужаваш всичките нерви, които ти образува, щото ти сам си го правиш.

Ебати как ме ядоса. Порасни... Може да бачкаш и на 60 места за 700 лева, колкото и да си сериозен в тва отношение, всичко друго е толкова отблъскващо, че е нормално да не й прави впечатление.
    Последно редактирано от djipsito : 01-19-2014 на 03:14
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Не,аз си признавам,че нямам идея за какво става въпрос,аз не знам какво да правя,как да се държа,знам как да се забавлявам,но само това,не знам как да имам по-нормални отношения.
    Начина ми написане понякога е ,защото не пиша от лаптопа и ми е малко по-трудно,за което се извинявам,че правя доста правописни грекшки,пунктуационни грешки и т.н.
    Проблема е,че не й ходя по гъза явно толкова,колкото тя очаква,да мил съм понякога,но не съм путьо,няма да й се моля да е с мен,вратата е отворена,като не й изнася и си тръгва.
    Ето един пример като вчера,станах след Антонов ден,имах изпит сутринта,когато станах още бях пиян,за това хванах метрото,тя беше станала писа ми и ми направи проблем ,кой ме бил тагнал от Revue ,което ме ядоса,но както и да е.Писахме си докато стигна до университета,каза че й е лошо ,болна е ,някакви такива,имала цял ден работа,защото малкия й брат и техните са в София,имал имен ден той и баща й ,щели да прекарат целия ден заедно.Казах й,че няма проблем ,защото целия ден съм в университета имам изпит,след това съм на работа до към 5 и нещо.Към 12 след изпит й се обадих,казах й че съм изкарал 5 ,при което тя не повярва,тя ме мисли за някакъв малоумник,това че излизам всяка вечер,не значи ,че през деня не съм седнал да чета за сесията и не съм си научил.Аз магистратура карам все пак,естествено ,че ще уча ,имам цели.Чухме се ,тя ми каза ,че ходила с майка й по магазините и такива неща,всичко беше окей ,писахме си после още до към 5,обадих й се след като свърших ,каза че отива при нейна приятелка ,защото брат й бил на кино и докато го чака да го закара,ще се види с приятелките си.След около 40 минути се чухме отново ,тя беше много мила и щастлива ,каза ми че с приятелките си говорела за мен,а това е нещо ,което ненавиждам,не обичам да говорят за мен,но както и да е,казах й че отивам на кафе в центъра с приятели,тя започна пак с КОЙ ,КОЯ и т.н.Затворих й ,след 2 часа пак се чухме и се държеше тъпо отново,дразнеше се с мен,чакаше на бензиностанцията и ми вика,добре че си ти да ми запълваш времето и някакви такива глупости.Към 10 ми се обади,каза че е сама в тях си е ,ако искам да отида,съгласих се и отидох в тях.Това беше огромна грешка,защото започнахем да си говорим ,за бивши и аз й казах на шега ,че моите бивши са изключително щастливи,че не съм в живота им.И тя ме погледна и каза,добре че не сме заедно и се надявам никога да не стана една от твоите поредни бивши,аз просто я погледнах и й казах ,няма да си .Казах го доста нагло наистина,от там започна драмата.Започнахме да се караме,за това как тя искала сериозен мъж до нея,искала да се чувства сигурна,а с мен не се чувствала така,нямало да позволи да й разбия света.Тогава я помолих да спрем с този разговор,защото накрая един ще си тръгне отново и тя ми каза НЕ НЯМА ,нека поговорим.И започнахме,как не иска да се влюби в мен,как я разтапям и как я карам да се усмивка,но тя се дърпала ,за това искала да се караме,защото ако се влюби в мен,ще мога да я нараня,щял съм да й разбия всичко,защото аз съм бил от мъжете ,които могат да си тръгнат всеки ден,как я побърква това ,че може да й се обадя и да й кажа"приключихме" ,как всеки път когато съм бил навън и то без нея й ставало лошо с коя съм щял да бъда тази вечер.Аз седях и не знаех какво да кажа,не знаех че се чувства така ,казах й че няма сигурни неща ,че всеки може да си тръгне и тя ми каза "как ще си тръгнеш ,почти всяка вечер заспиваш до мен,прегръщам те ,виждам ,че те карам да се усмихваш ,ще си тръгнеш ли ?" ,аз не искам да я лъжа и й казах ,че не се знае нищо ,че аз не съм сигурен в нищо и че е възможно и да си тръгна.При което видях как очите й от толкова светло зелени станаха тъмни ,погледна ме и ми каза "беше прав ,тази вечер наистина един ще си тръгне " ,станах и си взех якето и тръгнах към вратата.Тя ми се разкрещя и ми каза нещо ,което сигурно няма да забравя ,запомних всяка дума "ти си такъв,въртиш всяка и винаги ти се получава,сигурен си в себе си,дори да ти кажа чао и да не те потърся ти ще знаеш,че съм някъде там и мисля за теб,мислиш ,че нещата се случват ей така ден за ден , и не ми се оправдавай с това ,че си болен ,точно защото си трябва да си спокоен ,да допуснеш някого ,да позволиш да те прави щаствив дори да не е завинаги,поне да усетиш топлина и грижа от някой който те обича,от някой който е луд по теб,нямам какво да ти кажа повече, прекалено ти е голямо егото и гордоста и те съсипват тези неща.Край на играта".. Аз нищо не казах и започнах да се обувам,при което тя започна да ме бута и да ми казва "Кажи нещо,говори с мен",започна да плаче и да ме удря в гърдите и да ми казва "допусни ме вътре в теб,моля те" ,аз просто нямах думи ,казах й само "щом това ти е мнението за мен,за два месеца с мен ,нямам какво да ти кажа,освен че съжалявам,че съм те карал да се чувстваш зле,твърде красива си за да плачеш за някой като мен,няма да те търся повече " .. и си тръгнах И сега аз ли съм виновния?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    ...
    На мен друго ми е интересно.
    Авторе, ако я имаш за момиче с класа, това ли ти е начинът да се държиш към момиче с класа?!

Второ, какво лошо има да ядеш вратна пържола и да се държиш като човек в ресторант?

Трето, ей така от чисто любопитство - щом ти разделяш секса от любовта и мислиш, че да правиш секс с други не е изневяра, как гледаш на нещата, ако тя прави секс с други хора?

И също й кажи, че ако е толкова готина за колкото се има, другите няма да я притесняват, а ще гледа ТЕБ и ще си правите кефа заедно!
    Абсолютно нищо лично към конкретната потребителка, първо да отбележа! Но държа да попитам... момичетата връзват ли се на това? Щото е мегаголямата простотия. Един вид... "аз може с другите момичета да се държа като с парцали, ама щом с теб се държа различно, какъв е проблемът?". Сериозно ли няма значение как половинките ви се държат с другите хора? Наистина ли има толкова тесногръди, погълнати от себе си и сляпо влюбени девойки, че само персоналното му отношение към тях да има значение?

/не очаквам смислен отговор, само негодувам.

Едит: След прочитане на последния пост мога само да кажа, че мадамата (освен че е лигава мухличка) няма грам реална преценка. Мъжете, които въртят всяка и могат да си тръгнат във всеки момент не се държат като теб... да не говорим, че точно с подобни разговори тоя тип мъже се отблъскват, а не се привличат.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-19-2014 на 10:43

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Оф, аз само не разбирам, като иска сериозен мъж, а ти не си такъв защо е с теб. Сигурно се е надявала да се промениш, ама и двамата сте толкова различни хора, че дори единият да се промени малко, пак няма да се нагодят, ако и другия не го направи.

Вижте,не съм лош човек,не съм някакъв прост или малоуомен ,да естествено проблема ми е ,че съм доста егоистичен и нарцистичен,но всеки има косури.Но ако аз всеки път ,щом разбера ,че не й е добре,че се е скарала пак с техните ,както стана снощи и паля колата и отивам при нея ,при положение ,че живее много много далеч от нас ,тя е в единия край на София,аз в другия ,но аз ставам и отивам и тя да ми казва,че не се държа правилно,че не съм бил сериозен.Аз не мога да разбера какво очаква от мен,какво иска от мен ,да се оженя за нея ли ,всеки може да си тръгне в даден момент,то сигурни неща няма ,няма сигурни хора,а това че съм болен беше тъпо да го казва,аз съм й споделил някакви лични неща,за себе си и тя ще казва,че не я допускам до себе си.. Отблъсква ме страшно много..
    Petya аз я попитах абсолютно същия въпрос и тя ми каза "Защото те искам ,защото ми обръщаш света,защото както си мил ставаш груб и ме побъркваш от нерви,а след това идваш и ме прегръщаш,защото съм луда по теб" .. това й беше отговора ,абслолютно коренно различни сме ..

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На мен друго ми е интересно.
    Авторе, ако я имаш за момиче с класа, това ли ти е начинът да се държиш към момиче с класа?!

Второ, какво лошо има да ядеш вратна пържола и да се държиш като човек в ресторант?

Трето, ей така от чисто любопитство - щом ти разделяш секса от любовта и мислиш, че да правиш секс с други не е изневяра, как гледаш на нещата, ако тя прави секс с други хора?
    И на мен ми стана интересно..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Вижте,не съм лош човек,не съм някакъв прост или малоуомен ,да естествено проблема ми е ,че съм доста егоистичен и нарцистичен,но всеки има косури.Но ако аз всеки път ,щом разбера ,че не й е добре,че се е скарала пак с техните ,както стана снощи и паля колата и отивам при нея ,при положение ,че живее много много далеч от нас ,тя е в единия край на София,аз в другия ,но аз ставам и отивам и тя да ми казва,че не се държа правилно,че не съм бил сериозен.Аз не мога да разбера какво очаква от мен,какво иска от мен ,да се оженя за нея ли ,всеки може да си тръгне в даден момент,то сигурни неща няма ,няма сигурни хора,а това че съм болен беше тъпо да го казва,аз съм й споделил някакви лични неща,за себе си и тя ще казва,че не я допускам до себе си.. Отблъсква ме страшно много..
    Petya аз я попитах абсолютно същия въпрос и тя ми каза "Защото те искам ,защото ми обръщаш света,защото както си мил ставаш груб и ме побъркваш от нерви,а след това идваш и ме прегръщаш,защото съм луда по теб" .. това й беше отговора ,абслолютно коренно различни сме ..
    Турбо филмарка и комплексирана повече от нормалното. Не очаквай да се промени. Сам си прави сметката.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на babity

Абсолютно нищо лично към конкретната потребителка, първо да отбележа! Но държа да попитам... момичетата връзват ли се на това? Щото е мегаголямата простотия. Един вид... "аз може с другите момичета да се държа като с парцали, ама щом с теб се държа различно, какъв е проблемът?". Сериозно ли няма значение как половинките ви се държат с другите хора? Наистина ли има толкова тесногръди, погълнати от себе си и сляпо влюбени девойки, че само персоналното му отношение към тях да има значение?

/не очаквам смислен отговор, само негодувам.
    Има фльорци, с които аз се държа зле. Как да очаквам Х-ът да се държи по-различно? Има и такива, които са толкова прости, че даже не се усещат като ги юркаш - чисто и просто забава.

А съвсем конкретния отговор на въпроса е, че всяка иска жабата и да се превърне в принц. Нейният принц.
    Ако твоя се държи абсолютно еднакво с теб и всичките му останали познати от женски пол, дали няма да опищиш света, че не те кара да се чувстваш специална и обичана, и както там още се чувствате жените във връзка?
    Питам абсолютно извън контекста на темата.

Ами ако не знам,че друг й го слага няма да ми е проблем,не знам вече съм тотално объркан,не знам какво се случва ,твърде много всички го мислят и преебават хубавите отношения,не може ли просто да се пуснеш по течението и каквото се получи ,получи няма да дойде края на света,просто си прекарват 2ма души заедно и са добре.
    Тя губи, в смисъл аз за два месеца не мога да се влюбя,нито тя ,тези неща изискват време,тя си прави някакви крайни заключение ,от глупавите си изводи и от мнението на приятелките й.Уж не ги слушала,ама май ги слуша доста,това че съм преебал някоя от тях,защото е твърде ограничена,не значи че и с Росито ще е така.Не мога наистина да разбера защо има толкова страхове,красива е ,мъжете я искат,защо е толкова обсебваща по някое тъпо момченце ,дето мисли с пишката си..

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Толкова драми..не ти ли омръзна? .. По този начин и двамата си хабите нервите напразно..По-добре се разделете и това е.Ще има много момичета,които ще ти грабнат ума.

Боже,как да не ми е омръзнало до ми дойде до гуша,ами то ние май се разделихме,ще видим.Като цяло предпочитам да ме зарязват,защото така не ме търсят ,не ми искат обяснения и не съм виновния аз.
    Те щото момичетата седят пред нас ,бият се коя да е с мен хаха ,все едно не е като да ми е разбила сърцето,влюбвал съм се ,обичал съм ,имал съм връзки по 2 години ,така че тя имаше потенциала,но не и нужните "топки"

Не съм вложила такъв смисъл в написаното. Исках да кажа, че ако наистина има самочувствието на момиче от класа, няма да й пука как другите момичета се държат и какво искат те от приятеля й, а ще гледа той какво прави (ако въобще прави нещо). Аз не разбирам момичетата, които изръсват троснато "Тая що та гледа?", тъпо е. Той ако не я гледа, кво значение има онази гледа ли го.

Иначе като цяло съм съгласна с бейбито. За мен има значение как се държи с другите хора. Можеш да имаш съвсем нормално отношение към тях, ама и тва към теб ако е същото този човек ти е много други неща, ама не и любовен парт. Нали все пак почваш да градиш връзка с някой, който намираш за по-специален от останалите, ако отношението не е различно, значи сте по-скоро приятели, които се чукат и нищо повече. Аз поне така го разбирам.

Мацката на автора може да е яко във филма и да е комплексирана, ама като му гледам неговите разсъждения, пак казвам, направо си заслужава държанието й. И двамата не знаят кво искат.

Авторе, дано поне за ебане ставаш.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Авторе, дано поне за ебане ставаш.
    Като е ретард как ще стигне до ебането ?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Като е ретард как ще стигне до ебането ?
    Говоря принципно. Сигурно само външния вид го спасява и понеже е редард, поне да компенсира с добър секс.

Мега фен Аватара на 102
    Да де, и аз питам как ще стигне до въпросния секс като е ретард...?

Абе с тая няма да стигне, ама с други все е стигал някак. Питай него как.

Мега фен Аватара на 102
    Да бе, аз едвам две изречения му прочетох, че да го питам и да следя кво ми отговаря.. абсурд.

Симпатяги дишайте бе ,какво се занимавате с глупости

Мега фен Аватара на 102
    Осъзнаваш ли поне, че си голяма глупост ?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Осъзнаваш ли поне, че си голяма глупост ?

Да е брат,пич си идеален ,всички са много вървежни,умни ,здраво стъпили на земята.Ок

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ако твоя се държи абсолютно еднакво с теб и всичките му останали познати от женски пол, дали няма да опищиш света, че не те кара да се чувстваш специална и обичана, и както там още се чувствате жените във връзка?
    Питам абсолютно извън контекста на темата.
    Прави разлика между "държи се еднакво с всички от женски пол" и "държи се с мен като с принцеса, а с другите - като с парцал".
    Смятам, че всяко момиче наоколо заслужава коректно поведение - учтиво и възпитано. А отношението му към мен, разбира се, че ще е различно. Става въпрос да не си оправдава грубите действия и постъпки спрямо други момичета с тъпата реплика "ама нали с теб съм различен?". Лично аз нито го разбирам, нито го възприемам.

Мега фен Аватара на 102
    Да е брат,пич си идеален ,всички са много вървежни,умни ,здраво стъпили на земята.Ок
    Спокойно, ти не си.

Пиши си в форумчето моето момче и дерзай,бъди мъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си