Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
Ами налага ми се да ходя и ми е уникално скучно ,тя ме води с приятелите си насам натам и те си говорят за някакви тъпи работи,кой кого познавал,кой каква нова кола си купил и почват да обсъждат хората,влиза някое момиче в ресторанта с някаква чанта и приятелките й почват да се смеят,че чантата й била реплика .. При което аз се изсмях и Ростислава ме сръчка да си мълча,какво да си мълча,те за кои се имат набори 93 94 момиченца,приятелите им на по 27- 28 години,родителите им ги издържат и приятелите им ,какво да се разправям.Какви са тези хора,та тя ми се изсмя ,че съм работел за 700 лева на месец преди,нощни смени имах и работех по 15 часа ,за 700 лева и тя ми вика ТИ ЛУД ЛИ СИ,, еми луд съм ,нашите имат лев ,ама аз ако чакам от тях винаги ,няма да го бъде.. Различни сме да.. ох и какво сега нищо няма да се получи и да се откажа ли какво .

Оле аз като се разкрещя и тя почва да крещи и ми вика махай се от тук глупак ,тъпак ,курвар ,женкар ,, и 2 дни не ми се обажда .. накрая ми звъни и казва "какво правиш мило,къде си ?" ,, все едно нищо не е станало аз ще получа нервна криза с нея..

Брат елитно ли е в Yalta? Ай стига хаха болница хаха
Прочетох ти всичките коментари и се чудя как въобще ти връзват толкова, колкото разправяш. Имам чувството, че не знаеш за какво става дума.

Като за начало, това, което съм цитирал няма НИЩО ОБЩО с класа, ама нищо. Някой ти казал, че тя имала класа и ти си повярвал, ей така? Трудно ми е да го повярвам. 19-годишна, нищо не направила в живота си, дрисла имала класа? Мама и тати имат пари, родили са я красива, най-вероятно нищо не е постигнала в тоя живот сама. Въпреки парите и външния си вид, е неуверена. Някаква пича въшка, като почне да ми обяснява, че била жена от класа - ХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХ. Не казвам, че аз съм цвете за мирисане, но поне си трая. Да седнеш на маса и основната ти тема на разговор да е обсъждане и плюене на други хора - това е най-очевидното доказателство за какви мърши става дума. Никога няма да се замислят за живота на по-бедните, няма да си зададат въпроса защо тази, която влиза в заведението с "реплика" всъщност не си е купила оригинал. Няма никога да осъзнаят, че обсъждането на другите не им помага по никакъв начин, а само увеличава и затвърждава ограничеността им.

Отделно от това, жените с класа са уверени. Тази е много неуверена в себе си - не ти пуска, защото си бил казал нещо си (което е било доста глупаво от твоя страна), обижда те директно, което отново е признак на липса на каквато и да е класа, краен сноб е, като не признава различните типове забавление, а за нея е актуален само нейният, като всички други са за по-долнопробни хора, което е крайна форма на тесногръдие. Няма да продължавам, защото няма да ми стигне цяла вечер.

Проблемът на тебе ти е, че си доста първосигнален и въобще не знаеш за какво става дума. Ако начинът ти на писане отговаря на представата, която провокираш за това какъв човек си в действителност, то не си с високо EQ със сигурност.

По принцип, най-доброто решение, което можеш да вземеш, е да я минеш и да потвърдиш страховете й, че ще я зарежеш, породени от дълбоко покритата й със самочувствие несигурност.

Случаят просто е непоправим и затова ти давам такъв съвет. Другия съвет, който мога да ти дам, е да си отстояваш мнението, да не търпиш лошо отношение и обиди и да не и се мазниш много. По-добре да поемеш риска една жена да те зареже и да й спечелиш уважението, отколкото да й се мазниш постоянно, щото във втория случай със сигурност ще те махне. Няма по-отблъскващо нещо за една жена от мъж със слаб характер. Която не е съгласна, да хвърли първия камък.

И.. като цяло, слушай темплара. Има някои детайли, по които мнението ми се разминава с написаното от него, но в общия случай няма да сбъркаш. Опитай се да вникнеш в това, което ти се пише, защото този чат, който си копирал, е най-неадекватната интерпретация на написаното от темплара, която може да ти дойде на акъла.

Пиша всичко с добри чувства, не се обиждай, а се замисли.