Ами налага ми се да ходя и ми е уникално скучно ,тя ме води с приятелите си насам натам и те си говорят за някакви тъпи работи,кой кого познавал,кой каква нова кола си купил и почват да обсъждат хората,влиза някое момиче в ресторанта с някаква чанта и приятелките й почват да се смеят,че чантата й била реплика .. При което аз се изсмях и Ростислава ме сръчка да си мълча,какво да си мълча,те за кои се имат набори 93 94 момиченца,приятелите им на по 27- 28 години,родителите им ги издържат и приятелите им ,какво да се разправям.Какви са тези хора,та тя ми се изсмя ,че съм работел за 700 лева на месец преди,нощни смени имах и работех по 15 часа ,за 700 лева и тя ми вика ТИ ЛУД ЛИ СИ,, еми луд съм ,нашите имат лев ,ама аз ако чакам от тях винаги ,няма да го бъде.. Различни сме да.. ох и какво сега нищо няма да се получи и да се откажа ли какво .
Оле аз като се разкрещя и тя почва да крещи и ми вика махай се от тук глупак ,тъпак ,курвар ,женкар ,, и 2 дни не ми се обажда .. накрая ми звъни и казва "какво правиш мило,къде си ?" ,, все едно нищо не е станало аз ще получа нервна криза с нея..
Брат елитно ли е в Yalta? Ай стига хаха болница хаха