Първоначално написано от
Georgi.M
Вижте,не съм лош човек,не съм някакъв прост или малоуомен ,да естествено проблема ми е ,че съм доста егоистичен и нарцистичен,но всеки има косури.Но ако аз всеки път ,щом разбера ,че не й е добре,че се е скарала пак с техните ,както стана снощи и паля колата и отивам при нея ,при положение ,че живее много много далеч от нас ,тя е в единия край на София,аз в другия ,но аз ставам и отивам и тя да ми казва,че не се държа правилно,че не съм бил сериозен.Аз не мога да разбера какво очаква от мен,какво иска от мен ,да се оженя за нея ли ,всеки може да си тръгне в даден момент,то сигурни неща няма ,няма сигурни хора,а това че съм болен беше тъпо да го казва,аз съм й споделил някакви лични неща,за себе си и тя ще казва,че не я допускам до себе си.. Отблъсква ме страшно много..
Petya аз я попитах абсолютно същия въпрос и тя ми каза "Защото те искам ,защото ми обръщаш света,защото както си мил ставаш груб и ме побъркваш от нерви,а след това идваш и ме прегръщаш,защото съм луда по теб" .. това й беше отговора ,абслолютно коренно различни сме ..