- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тия протестиращи
Още продължавали с напъните си ... как не разбраха, че нищо няма да променят, само си губят времето ... голям майтап, големи патриоти![]()
мхм мх мхм!!!!!!!
писна ми от тъпи герберчета
остави ги обаче, добра платформа са тези националистчета за бъдещи политици като нас
лолол, митко, къв политик ще ставаш, теб у тийнпроблем не те искат и те баннаха
ти се гласиш да те избират държава да управляваш
Мда, и без друго не съм много голяма, ще ме стегнат малко в кръста, но ще съм сухичка.
слушай, тъпанар, стигнал съм до много повече житейски истини, отколкото ти някога ще достигнеш, така че си затвори грозната пенсионерска уста и не казвай на хора като мен да мълчат, защото никога, ама никога няма да имаш възможностите, които аз имам, или постиженията ми. Още някой age-ист да ме дискриминира?
Не съм нито комунист, нито какъвто и да било селянин, аз знам, че всяка протестна вълна се направлява лесно, че протестите са дирижирани, за да се раздели още повече българското общество, и че можеш да промениш държавата само когато си (така да се каже) отгоре й. Вие си ходете пред площад "Невски" и бъдете ранобудни наркоманчета..
А до торито - скъпа, един ден ще разбереш за какво говоря. Това, че в разни сайтове, които са собственост на тим варна, се показвам като глупак, значи само, че искам така да изглеждам.
Това е, не ми се говори повече за изстрадалите ви душици.
Мите наистина се изрази като някой, който е с невероятен житейски опит и с много постижения. Браво!
Нищо не знаеш за мен и коментираш, отново поздравления.
Просто съм убеден съм, че нищо не знаеш за политиката. За това е по-добре да си траеш и да не се буташ, там където не ти е мястото. Всички 14 годишни чавенца вярват, че са велики и знаят всичко. Ти не си по-различен. Просто е тъжно, че имаш такова самочувствие и никакво покритие.
Митко педала като стане президент ще му се кланяте !
Твое е само това, което си изял и изпил!
брб да вляза във форума да напиша мнението на родителите ми
n00bs
niakoi den shte pyrdish na kura na bashta si da pochuvstva vtora mladost, che sled purvata e triabvalo da svurshi v mivkata, a ne v pichkata na maika ti.
Razedinenieto na naroda ste vie, tretata strana, apatiqta i durvenoto filosofstvo, polojenieto i poziciata vi e lesna i iasna - 20 leva, pizza boys
Секс в Хаити, френски кибрити