- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Андроид... Помощ!
Здравейте.. днес си обнових Андроида на 4.2.2 Jelly Bean преди бях на 4.1.2 Jelly Bean на телефон Samsung Galaxy S2 Plus >< 4.2.2 въобще не ми харесва.. ако можете да ми кажете как да си го върна на 4.1.2? Моля ви!
А сети ли се да направиш бекъп преди да го ъпдейтнеш? Защото "гениите", които разработват Хандроида нямат навика да пазят архив на по-старите версии, което беше и причината да тегля една майна на Хуйвей и ако не си направил бекъп - духаш супата.
проблема е,че само се ъпдейтна..извинявам се,че не поясних
Ако не си направил бекъп доста ще трябва да си поиграеш, имах подобен проблем преди време, защото кой да се сети да си спре автоматичните ъпдейти
![]()
Мдам. А най-гадното в цялата работа е, че дори не те пита дали искаш или не искаш да се ъпдейтва. Тия нещастници от XDA са по-зле и от Майкрософт. Последните поне те питат искаш ли Windows да се ъпдейтне, докато Хандроидаджиите - не. И после как да не ги намразиш, а?
Еми уникална простотия са автоматичните ъпдейти и аз така малко си патих в началото, ама им намерих цаката и ся ще се ъпдейтне нещо.. точно никога![]()
При Хуйвея не става просто да спреш ъпдейтите. Като че ли нарочно са сложили такава опция, която обаче не работи. Спираш, не спираш - пак иска да се ъпдейтва. Накрая се обадих на Виваком да ми деактивират мобилния интернет и Хандроидът издуха супата яко.![]()
Ако отида в сервиз,дали ще го оправят?
Малко вероятно. Ако разполагат с предишни версии - може. Но ако не си пазят копия на предишни версии - просто забрави. По-добре си вземи някоя Нокиа със Симбиан - там няма такива истории с автоматични ъпдейти. При Симбиан единственият начин за обновяване е ръчно чрез програмата Nokia PC Suite, така че няма да се притесняваш от неочаквани грозотии.
Аз съм го взел от Глобул,предполагам,че ако ида там ще може да го оправят..
Задай си въпроса тук: http://www.androidbg.com/forum/forum...s-ii-plus.html