.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

CyberFusion
    Guest

Какда да постъпя с приятелката ми ..

Значи излизаме от доста дълго време.. на кратко тя знае, че я харесвам, а също така и тя ми е казвала, че ме харесва.. Проблема е, че не знам как да и предложа и въобще как да я целуна.. ?! Някакви идеи, моля?

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Къде ходите когато излизате? Няма нужда нищо да и предлагаш. Не я питаш дали и се яде шоколад. След като излезете, идете някъде, и просто седнете, заговорете се за нещо. И я целуни. Тя ще се сети какво й казваш, без да я питаш "Искаш ли да си станеме гаджета". Това е много тъпо. А мястото-ти го избери. Ако ходите у вас може и там, но е по-опасно, да не го приеме все едно я караш да правите секс. На колко сте?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Къде ходите когато излизате? Няма нужда нищо да и предлагаш. Не я питаш дали и се яде шоколад. След като излезете, идете някъде, и просто седнете, заговорете се за нещо. И я целуни. Тя ще се сети какво й казваш, без да я питаш "Искаш ли да си станеме гаджета". Това е много тъпо. А мястото-ти го избери. Ако ходите у вас може и там, но е по-опасно, да не го приеме все едно я караш да правите секс. На колко сте?
    Като някой, който досега не е имал приятелка, заради тази целувка няма ли да изяде един шамар или пък да си ударят главите, ако момичето не знае предварително? Отделно, тази целувка къде - по устните, по бузите?

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    =без да я питаш "Искаш ли да си станеме гаджета". Това е много тъпо.=
    Недей така, това ми е единствената болка, мен никога не са ме питали "дали искам да си станем гаджета" и съм принуден да живея с тази пагубна надежда вече доста години. Авторе не слушай такива коментари и я заведи на сладкарница, където вече можеш спокойно да си я питаш по въпроса с гаджетата!!! УСПЕХ.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Като излезете седнете някъде говорете за нещо прегърни я леко през кръста и я целуни

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Абе пич! Ти брак ли ще й предлагаш, та се кумиш толкова? След като знаеш, че е взаимно, просто й го кажи: Много те харесвам, знам, че и ти ме харесваш. Искам да имаме връзка, съгласна ли си?
    Ако наистина те харесва мадамата, може и точно това да чака!!

направи и някакъв мил подарък например плюшено мече + писмо, в което и признаваш колко я харесваш, може и стихотворение, роза или просто някакъв дневник със спомени от връзката ви, в който има снимки и някакви малки текстчета , бъди креативен , ще оцени на 100% ..така със сигурност ще тръгнете...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от carlabd Виж мнението
    така със сигурност ще тръгнете...
    Няма нищо сигурно в тоя живот..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от carlabd Виж мнението
    направи и някакъв мил подарък например плюшено мече + писмо, в което и признаваш колко я харесваш, може и стихотворение, роза или просто някакъв дневник със спомени от връзката ви, в който има снимки и някакви малки текстчета , бъди креативен , ще оцени на 100% ..така със сигурност ще тръгнете...
    Не, не, не и НЕ!
    Те дори нямат кой знае ква връзка все още, това звучи като подарък по-подходящ за по-късен етап.

Господин Хироши и БисквитенотоЧудовище го написаха най-точно.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Шматка.. к'ви са тия нормали съвети от теб ве.

Авторе, шамар с крак в главата, ще я впечатли най-много!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^е, кво да му кажа: "Отвлечи я и я заплаши, че ще убиеш техните, ако не ти стане гаджИ" ли?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^е, кво да му кажа: "Отвлечи я и я заплаши, че ще убиеш техните, ако не ти стане гаджИ" ли?
    Може да свърши работа..

Повече от фен Аватара на Тодор
    Моткайсе още малко.То все щесе намери някой който дати покаже как стават нещата.Ама щее късно.

До колкото разбирам нямаш опит с жените.

При положение, че и двамата се харесвате нещата са по-лесни от обикновено. За мен целувката е преломния момент. Ако се целунем и после пак и пак, значи сме си гаджета. От там на татък при всяка среща и се държа като с гадже.

Как да стигнеш до първата целувка обаче? Естествено не може просто ей така от нищото, защото най-малкото е странно и може да я стреснеш. Има градация. Първо е докосването. Хвани я за ръка. Тя дърпа ли се? Ако да значи нещо не е наред. Ако не - зелена светлина можеш да продължаваш. Прегърни я - дърпа ли се... Хубаво е да изградиш емоция между вас преди да я целунеш. На края на вечерта, след като сте прекарали няколко страхотни, забавни или емоционални часа прегърни я за довиждане. След това леко се отдръпни, но не я пускай... вгледай се в нея, може да кажеш нещо (не мълчи като бухал ) леко приближи глава към нейната. Ако се дърпа спри и питай, какво не е наред. Ако каже че не иска значи си в заблуждение или просто сега не е момента. Другия вариант е всичко завършва с гушкане и целувки и официално сте заедно

Ей ама голяма поема написах . Всъщност в професионалната литература на PickUp-а това се нарича Building a Comfort - тоест това е процес, през който се минава, а не просто една статична случка.

Поздрави и успехи!

BeTheOne

Red face

Цитирай Първоначално написано от BeTheOne Виж мнението
    До колкото разбирам нямаш опит с жените.

При положение, че и двамата се харесвате нещата са по-лесни от обикновено. За мен целувката е преломния момент. Ако се целунем и после пак и пак, значи сме си гаджета. От там на татък при всяка среща и се държа като с гадже.

Как да стигнеш до първата целувка обаче? Естествено не може просто ей така от нищото, защото най-малкото е странно и може да я стреснеш. Има градация. Първо е докосването. Хвани я за ръка. Тя дърпа ли се? Ако да значи нещо не е наред. Ако не - зелена светлина можеш да продължаваш. Прегърни я - дърпа ли се... Хубаво е да изградиш емоция между вас преди да я целунеш. На края на вечерта, след като сте прекарали няколко страхотни, забавни или емоционални часа прегърни я за довиждане. След това леко се отдръпни, но не я пускай... вгледай се в нея, може да кажеш нещо (не мълчи като бухал ) леко приближи глава към нейната. Ако се дърпа спри и питай, какво не е наред. Ако каже че не иска значи си в заблуждение или просто сега не е момента. Другия вариант е всичко завършва с гушкане и целувки и официално сте заедно

Ей ама голяма поема написах . Всъщност в професионалната литература на PickUp-а това се нарича Building a Comfort - тоест това е процес, през който се минава, а не просто една статична случка.

Поздрави и успехи!

BeTheOne
    Аз този филм съм го гледал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си