Цитирай Първоначално написано от Trololol Виж мнението
Браво, давай оправдания на младите дами да се държат като гьовендии ....
Кое му е гьовендииското? Спряла е да харесва/обича настоящия си приятел, някой друг е влязъл в полезрението й и тя слага край на връзката си. Не е проблем или пък курвенско, аз не го приемам за такова.

Ако 'обичаш' две души, тръгни с втората, защото ако истински 'обичаше' първата, нямаше да се оглеждаш за втора.
Несъглана съм, съжалявам. Понякога чувствата умират и се появява нов човек. Не е сложно или невиждано. Любовта не се случва един път и не остава завинаги, колкото и да ми се иска. Любовта не е константа.

Авторке, прави онова, което на теб ти се иска. Не казвам да нараняваш наред, щото тъй ти е кефнало или щото те е досърбяло. Даже напротив - гледай да минеш по възможно най-„тънкия“ начин, но не е хубаво да се ограничаваш заради някого си, пък бил той и твое гадже. Ако едни обувки са ти неудобни, ти не ги носиш понеже си дала пари за тях. На това му се казва мазохизъм.

Едит:
Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
Това, че втория се държи мило сега не е гаранция, че след време ще е пак така. А това, че сегашния те дразни, не значи че и това ще е все така. Помисли...
Това е бая вярно, да.