Уау! - мога само да кажа...
След като бившият ти толкова демонстративно показва колко е добре, на мен това ми подсказва не само, че не е добре, ами че е и по-зле от теб. Ти си по-силната в случая, явно. Дори и да се чувстваш супер-слабата, нещастна и разбита - мога да те уверя, че на него му е 1000 пъти по-гадно. Дори и заради факта, че не знае какво точно иска: теб или нея!
От друга страна - наистина ми е жал и за другото момиче. Ти наистина нямаш вина и чест ти прави факта, че си спряла по-нататъшното развитие на отношения с него, докато той е с нея! Това наистина малко жени (момичета) го правят. Браво!

Съвета ми е да спреш да живееш в миналото. Да, имали сте хубавите моменти, в дадено време сте били перфектната двойка, били сте си първи един на друг и това всичко е много сладко, но е само спомен и трябва да си остане така! Бившите са бивши!!! Продължи напред! Ще е трудно, ще боли, ще искаш да спреш, да се върнеш и всичко отново да е както преди, но не може - времето е праволинейно! Дори и след време пак да се събереш с него, нещата никога няма да са както са били! Той ще се е променил, ти ще си се променила - няма да е същото!!
Сорка за тебе... Наистина ми стана гадно, когато четох темата ти! Имаше моменти, които до някъде се застъпват с моя живот...