- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство
Не знаех, че съществуват приятелства тип - "пожелах го, но си подредих приоритетите и вече сме приятели".
Когато правя секс, го правя с чувства и не бих се примирила да е с някой, който като добро приятелче на следващия ден ще ми сподели с коя друга го е направил "по приятелски". И тук не говоря за приоритети, а за принципи!
'Ми ти зат'ва не правиш секс.![]()
Момент. Аз като правя секс не го правя, защото той е или не е спал с еди-коя-си друга.
Визирах случая, в който е била налична химия между мен и много близък мой приятел. Съответно на момента съм преценила, че няма да му понесе добре просто да се позабавляваме, т'ва ще повлияе на отношенията ни (момента с приоритетите) и съм се въздържала.
А от друга страна ми се е случвало да се запозная с момче, да правим секс, който не е бил уау и с времето сме ставали партии. К'во, да не си споделяме, 'щото някога сме си посегнали ли? Логика.
Имах предвид друго: Hilary_ -то каза, че когато прави секс, го прави с хора, към които има чувства. Ти й каза: "ти за това и не правиш секс". И аз правя секс само с някоя, към която имам чувства. За това ти казах, че по твоята логика трябва да съм девствен...
Да! Определено ИМА приятелство между момиче и момче (личен опит). Просто с времето си ставате като брат и сестра .