- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство
Здрaвейте, хорa,
Нaвярно имa тaкa темa, но не успях дa я нaмеря и зa товa сегa я обновявaм, зaщото ми е интересно кaкво смятaте по този въпрос...
Aджебa според вaс, съществувa ли, имa ли приятелство меджу момче и момиче, мa от оновa, което дa си знaят кирливите ризи и дa си споделят всичко... ?! Продължa ли, колко време?! Споделете и личен опит...
Да, съществува, нямам проблеми да споделям. Продължава дълго, знам от личен опит.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
При мен съществува и е продължително, но това не значи, че се получава с всички на 100%. Зависи от самите хора, при някои се получава, при други не. То същото важи и за еднополовите приятелства де. Абе в общи линии от хората зависи, не от пола.
Вярвам в такова приятелство, най-малкото споделям само с момчета. Зависи от хората дали продължава дълго или не, както и дали въобще ще просъществува.
Аз имам такива приятелства. Мега-якото е! Дано някой ден и на теб ти се случи!
Не, не, не и НЕ! Не ми се е случвало и сигурно няма да имам този късмет.
Жените са за приятелство, мъжете за ч*кане.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Има огромна разлика между това да се познаваш с някого от много време и това да сте приятели. Има и такива, които с години си остават просто познати.
Иначе, изказах си мнението и не съм съгласна с Hilari_, че не съществуват като цяло, но явно при нея лично няма такова(поне засега).
Съгласен съм, че има. Но говорим за приятели и секс. Тоест някой, който не ти е само познат. Реално, аз съм така - ако с някого се познавам от 9 години (както каза някой вече) и този човек ми се е е доказал през това време, значи мога да го смятам за приятел. Ако пък не ми се е "доказал" през времето като коректен, верен и адекватен с мен човек, няма да се познаваме чак 9 години и просто го вадя от живота си този човек.
Та... Ако примерно с Hilary_ се познаваме от 9 години(примерно), то тогава значи АЗ поне бих я считал за приятел. И от тук вече по нейната логика, че "мъжете са за чукане" си зададох въпроса: задължително ли е да сме спали, ако се смята, че сме приятели..
Но тя вече отговори де, така или иначе.
Разнополвите приятелства са по-силни от еднополовите.
Съществува от личен опит го казвам но не при всички зависи си от хората
Развалих си мнението :/
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
всичко може да се случи...хората, които не го осъзнават, или са расли под похлупак, или са коне с капаци
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не! Невъзможно е. Винаги едната страна ще погледне на другата, като на сексуален обект. Това е човешката природа.
Ами моя най-добър приятел е момче и вече сме приятели от 9 год и един на друг си знаем кирливите ризи![]()
Хайде, бе, не усетихте ли вече, че все женските си пишете колко хубаво било такова приятелство... Да, то за вас, в повечето случаи, е прекрасно... Ходят ви след гъза и правят, каквото кажете "безвъзмездно"...