Здравейте, аз съм момиче на 14. Много харесвам едно момче от нашия випуск. Напоследък обаче имам чувството, че ме отбягва. По принцип единственото време, когато и двамата сме без приятели около нас и можем да си бъбрим е понеделник сутрин. По принцип от скоро започнах да идвам по-рано защото знам, че той е том и искам да чакаме заедно и да си бъбрим повече време. Той никога не е закъснявал, а започна да закъснява по 15 минути всеки път, все едно целенасочено за да не говори с мен. Никога не ми е писал пръв, но доскоро, като му пиша ми отговаряше, а сега вече фейса изписва прочетено и след два часа още няма отговор. Снощи без да искам му изпратих снимка, на която пише, че той е последната ми мисъл преди заспиване и първата, след като се събудя. Вярно е, но още не му бях казала и не мисля, че това беше най уместният начин. След това се оправдах, че е станала грешка и съм искала да го споделя в дневника си, но мисля че тряя да е идеот за да не се сети, че е за него. Та въпроса ми е възможно ли е това момче да си пада по мен и да ме избягва от страх да не оплете конците или по-скоро няма нищо от негова страна? Приятелките ми мислят че е ужасен и че е идеот, но аз не мисля точно така. Благодаря предварително.