.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на RapExotic
    Какато казах хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата. Няма как единият Скайп да е онлайн от два компютъра едновременно и да пише от тях. Лека вечер

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Аве брат не ми са спори сега аз ти казвам че става не говори глупости как при мене става ?
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Какво стана с мадамата? Хвана ли я в крачка, кука1?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Чакайте, чакайте. Не ми се четът всички коментари, но от началото до колкото разбрах тя си е уговорила среща с него за кафе или за нещо друго? Не ми стана ясно. Ако е за кафе, проблемът е, че не ти го е казала, а не че ще излиза с него или дори самия факт, че ще излиза с друг ти е наприятен?
    И още нещо: защо само третия човек да го отнася, при положение, че за тази среща се искат двама? Аз не казвам да отидеш и да я набиеш (хаха в никакъв случай!), но не мислиш ли, че и тя носи вина?

^Точно това дискутирахме - че третият не е виновен, а мадамата прави цялата интрига и лъже приятеля си, че ще излиза "с приятелка". И точно това казах и аз - че тя заслужава да отнесе последствията, а не момчето, дето излиза с нея, въпреки, че и той казва "излъжи приятеля си нещо".

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Вчера се видяхме иии нищо просто нищо нямах сили да я попитам просто я обичам и това е какво да ви кажа не сме малки деца вече на по 18 години сме иии така...
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Вчера се видяхме иии нищо просто нищо нямах сили да я попитам просто я обичам и това е какво да ви кажа не сме малки деца вече на по 18 години сме иии така...
    И аз я обичам (мойта), ама не и позволих да ме лъже. Казах и го директно в очите. Една безобидна лъжа води след себе си 2ра и 3та. Ако не вземеш мерки още в началото ти ще си прецакания.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Обичай себе си повече. Ако си достатъчно голям (колкото твърдиш) ще разбереш, какво значи това.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Какато казах хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата. Няма как единият Скайп да е онлайн от два компютъра едновременно и да пише от тях. Лека вечер
    Възможно си е да се влиза от друг компютър в същия скайп. Моят постоянно е включен и на единия, и на другия ми компютър. Хронологията се съхранява там от където съм влязла. После като вляза/отворя скайп/ през другия компютър, ми излизат като непрочетени съобщения.

По темата: Мини случайно от там, ако те види, и кажи, че искаш да говориш с нея, ако не те види и кажи, че си минал от там и си я видял с друг човек, не с въпросната приятелка. Питай я защо те е излъгала и ако почне да се оправдава - работата е ясна.

Едит: сега видях, че темата е от вчера. Питай я, сериозно. Лъжите не водят до нищо хубаво.
    *сън*

И какво като сте на по 18? Това означава, че трябва да й цепиш басма ли? Доста по-голям съм от теб и точно за това няма да позволявам на никоя да ми се качва на главата! Ако иска да лъже, да изневерява, да се вижда зад гърба ми с някой друг - прав й път! Аз искам до себе си човек, който ще е честен с мен, който ще ми казва, когато има проблем, който ще има смелостта да ми говори в очите!
    А това, че си нямал сили да я питаш те прави да изглеждаш точно обратното на сърдития мечок от аватара ти! Стегни се малко!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си