- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?
Какато казах хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата. Няма как единият Скайп да е онлайн от два компютъра едновременно и да пише от тях. Лека вечер
![]()
Аве брат не ми са спори сега аз ти казвам че става не говори глупости как при мене става ?
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Чакайте, чакайте. Не ми се четът всички коментари, но от началото до колкото разбрах тя си е уговорила среща с него за кафе или за нещо друго? Не ми стана ясно. Ако е за кафе, проблемът е, че не ти го е казала, а не че ще излиза с него или дори самия факт, че ще излиза с друг ти е наприятен?
И още нещо: защо само третия човек да го отнася, при положение, че за тази среща се искат двама? Аз не казвам да отидеш и да я набиеш (хаха в никакъв случай!), но не мислиш ли, че и тя носи вина?
^Точно това дискутирахме - че третият не е виновен, а мадамата прави цялата интрига и лъже приятеля си, че ще излиза "с приятелка". И точно това казах и аз - че тя заслужава да отнесе последствията, а не момчето, дето излиза с нея, въпреки, че и той казва "излъжи приятеля си нещо".
Вчера се видяхме иии нищо просто нищо нямах сили да я попитам просто я обичам и това е какво да ви кажа не сме малки деца вече на по 18 години сме иии така...
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Възможно си е да се влиза от друг компютър в същия скайп. Моят постоянно е включен и на единия, и на другия ми компютър. Хронологията се съхранява там от където съм влязла. После като вляза/отворя скайп/ през другия компютър, ми излизат като непрочетени съобщения.
По темата: Мини случайно от там, ако те види, и кажи, че искаш да говориш с нея, ако не те види и кажи, че си минал от там и си я видял с друг човек, не с въпросната приятелка. Питай я защо те е излъгала и ако почне да се оправдава - работата е ясна.
Едит: сега видях, че темата е от вчера. Питай я, сериозно. Лъжите не водят до нищо хубаво.![]()
*сън*
И какво като сте на по 18? Това означава, че трябва да й цепиш басма ли? Доста по-голям съм от теб и точно за това няма да позволявам на никоя да ми се качва на главата! Ако иска да лъже, да изневерява, да се вижда зад гърба ми с някой друг - прав й път! Аз искам до себе си човек, който ще е честен с мен, който ще ми казва, когато има проблем, който ще има смелостта да ми говори в очите!
А това, че си нямал сили да я питаш те прави да изглеждаш точно обратното на сърдития мечок от аватара ти! Стегни се малко!!!