- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Астрология
ти като мен :33
тук: http://vitamini.name/new/astro/index...BB?sn=newchart
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Жена телец и мъж стрелец:
Мъж Стрелец
Вие се нуждае от сигурност точно толкова, колкото той – от приключения, затова ключът към успеха на връзката ви се крие в съчетаването на горепосочените нужди. Мъжът Стрелец има големи планове, но се нуждае от някой, който да го мотивира, за да се заеме със изпълнението им. Той е разсеян, така че не се свенете да му напомняте закъде е тръгнал и един ден той ще стане примерен съпруг, който ще се старае да удовлетвори всички потребности на семейството си. Вие няма да разбирате винаги неговите шеги, но ще се смеете добродушно на непохватните му опити да си завърже вратовръзката. Физическото ви единение е великолепна смесица от огнена страст и плътско желание, които ви изпълват с възторг.
На рожденния му ден му се смях доста, когато не успя да си завърже вратовръзката. Гкйтгдфтгфхгт гтфйк <3
Обичам!
Пълен с големи планове е, да, но често се нуждае от мотивация. Аз пък съм пълна с вдъхновяващи изрази/жестове/истории. За Коледа ми подари дневник с богата корица, в който пишеше, че го мотивирам повече, отколкото някога мога да си представя.