- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Герб !!!!!!!!!
Щото, ако Пешо, Иван и Драган имат самолети, то Гошо ще ламти за космически кораб...
Значи като те пратят на другия край на България, да чупиш камъни, или да работиш в някой цех (по специалността) ти , дават ти 10 лв на ден само за да имаш какво да ядеш през деня и да живееш в една панелка както всички, без да имаш право да се развиваш на горе, да получаваш нищо повече.. си алчен? Ами може би си прав, алчни сме и за това се е разпаднал комунизма и не очаквай да се върне![]()
Не, не, далеч съм от всякакви очаквания...10лв на ден при хляб 6ст... И колко хора в момента си купуват чисто нови коли? Щото дори и при неуспешния опит за въвеждане на комунизъм, пак повечето хора са си купували чисто нови коли. Друг е въпросът с липсата на стоки на пазара, което е било по съвсем различни причини от бедността...
1во Евро съюза има полза от тва да се развиваме, 2ро не съм поставил на въпрос само докладите
Ако им беше целта такава, нямаше да има критерии за влизане в съюза. От нас имат исключително гео-политическа полза, пък и с развиването на станите в съюза, се привличат и допълнителни капитали за сферите и целите му. Ти явно обичаш само да лаеш и да вярваш или не на всички останали, без да се пробваш сам да размислиш задълбочено по дадени въпроси. Има адски много причини да сме на тоя хал, част от които свързани с демографията на страната, част от които са исторически белези в същността ни, и част от които са личните интереси на отделни индивиди.
да, нямало е стоки и не случайно всичко се е сринало
да идеята е хубава.. но не е приложима. за да имат всички пари за храна и подслон.. другото не е вървяло.
за 1 кола си чакал 10 години и повече.
не може успешно да се наложи комунизма и ако мислиш че трябва да се пробва отново по-добре спри
гледаш ли бтв сега? само едно гооолямо разочарование е било комунизма..
Сигурно 1 час и отгоре съм се занимавал да ви пиша, за да някой хора си размърдат мозъците, а ти - като повечето българи само търсиш няква подмолна работа. Евалата страшен си ... цяло 1 изречение мисъл роди
Да си чувал за проекти, начин на създаване и критерии за одобряване??? Като имаш идея какво да правиш с парите ще ти ги отпуснат, като идея си нямаш - кой ще ти ги даде?