.

Виж резултатите на анкетата: За кого ще гласувате на следващите избори ??

Гласували
10. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Герб ( Грабим Европа,Рушим България)

6 60,00%
  • БСП (Бягай Скрий Парите)

2 20,00%
  • ДСП (Дай Скритите пари)

1 10,00%
  • СДС ( Стани Да СЕДНА )

1 10,00%
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 269

Тема: Герб !!!!!!!!!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    еми то идеята за демокрацията е къде къде по-добра...
    В същността си комунизма е точно власт на народа, което е и определението за демокрация... Разликите са в икономическия строй...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аве, ти бавен ли си?! Почна вече сериозно да ме изнервяш с глупостта си... Аз му приказвам, че не е била постигната, той ми приказва, кво съм го занимавал с минали работи...
    Аз ти обяснявам пък , че щом не е била постигната , то и сега няма да я постигнат, за това са минали работи.. Щом не е била постигната означава, че е имало причини. Човешкия живот не се побира в една шепа, затова не е била постигната.

Аз ти обяснявам пък , че щом не е била постигната , то и сега няма да я постигнат, за това са минали работи.. Щом не е била постигната означава, че е имало причини. Човешкия живот не се побира в една шепа, затова не е била постигната.
    Не е била постигната по-скоро заради вечната алчност и егоизъм... Всеки иска да е повече от другите, за т'ва...

Мега фен
    В същността си комунизма е точно власт на народа, което е и определението за демокрация... Разликите са в икономическия строй...
    икономическия строй също зависи от хората.. той от своя страна зависи от умствения потенциал на хората.

Щото, ако Пешо, Иван и Драган имат самолети, то Гошо ще ламти за космически кораб...

Мега фен
    Не е била постигната по-скоро заради вечната алчност и егоизъм... Всеки иска да е повече от другите, за т'ва...
    еми природа.. Надявам се,че виждаш каква простотия се шири на всякъде, че я виждаш. Не говорим за циганите... Твоите колеги, съученици и тнт.. има толкова глупаци, с които просто не можеш и да работиш, а искаш с тях да си равен?

Мега фен
    Щото, ако Пешо, Иван и Драган имат самолети, то Гошо ще ламти за космически кораб...
    защото ако Пешо ИВан и Драган мислят само коя мацка да заплодят, ти може да искаш нещо по-различно.

еми природа.. Надявам се,че виждаш каква простотия се шири на всякъде, че я виждаш. Не говорим за циганите... Твоите колеги, съученици и тнт.. има толкова глупаци, с които просто не можеш и да работиш, а искаш с тях да си равен?
    То за това има едно нещо "изключване от колектива", дето и сега и сега старците ни плашат с него... Точно такива издънки, които не стават за работа, отиват да чукат камъни, докато не се очовечат...

защото ако Пешо ИВан и Драган мислят само коя мацка да заплодят, ти може да искаш нещо по-различно.
    Да, ама това какво значение има? Ако и ти си добре, какво те бърка, че и те са?
    Ама те бърка, щото ти е яко, когато има по-бедни от теб. Ти трябва да има за кого да пускаш СМС-чета по Коледа, за да се чувстваш благороден.

Мега фен
    Значи като те пратят на другия край на България, да чупиш камъни, или да работиш в някой цех (по специалността) ти , дават ти 10 лв на ден само за да имаш какво да ядеш през деня и да живееш в една панелка както всички, без да имаш право да се развиваш на горе, да получаваш нищо повече.. си алчен? Ами може би си прав, алчни сме и за това се е разпаднал комунизма и не очаквай да се върне

Мега фен Аватара на 102
    по тапи сте от монтански гербаджиа

отново врели на килпели, Герб щели на да ни оправят хахаха
    Vzemi se zamislish malko po-dylboko

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mastera Виж мнението
    Vzemi se zamislish malko po-dylboko
    а ти продължавай да слушаш пропагандата на Евро съюза.

Трябва ли от някъде да го дърпам за да си кажа мнението?

Значи като те пратят на другия край на България, да чупиш камъни, или да работиш в някой цех (по специалността) ти , дават ти 10 лв на ден само за да имаш какво да ядеш през деня и да живееш в една панелка както всички, без да имаш право да се развиваш на горе, да получаваш нищо повече.. си алчен? Ами може би си прав, алчни сме и за това се е разпаднал комунизма и не очаквай да се върне
    Не, не, далеч съм от всякакви очаквания... 10лв на ден при хляб 6ст... И колко хора в момента си купуват чисто нови коли? Щото дори и при неуспешния опит за въвеждане на комунизъм, пак повечето хора са си купували чисто нови коли. Друг е въпросът с липсата на стоки на пазара, което е било по съвсем различни причини от бедността...

1во Евро съюза има полза от тва да се развиваме, 2ро не съм поставил на въпрос само докладите

За Николов, не знам какво защитава, но аз защитавах комунистическата идея, не БСП, не БКП...
    Комунистическата идея е параван за прокарване на социализма

1во Евро съюза има полза от тва да се развиваме,
    Каква полза има да се развиваме? Да няма кой да им купува старите коли или да няма кой да им купува месото от резервите от 1950-та година...

Комунистическата идея е параван за прокарване на социализма
    да, добре.

Каква полза има да се развиваме? Да няма кой да им купува старите коли или да няма кой да им купува месото от резервите от 1950-та година...
    Ако им беше целта такава, нямаше да има критерии за влизане в съюза. От нас имат исключително гео-политическа полза, пък и с развиването на станите в съюза, се привличат и допълнителни капитали за сферите и целите му. Ти явно обичаш само да лаеш и да вярваш или не на всички останали, без да се пробваш сам да размислиш задълбочено по дадени въпроси. Има адски много причини да сме на тоя хал, част от които свързани с демографията на страната, част от които са исторически белези в същността ни, и част от които са личните интереси на отделни индивиди.

Мега фен
    Не, не, далеч съм от всякакви очаквания... 10лв на ден при хляб 6ст... И колко хора в момента си купуват чисто нови коли? Щото дори и при неуспешния опит за въвеждане на комунизъм, пак повечето хора са си купували чисто нови коли. Друг е въпросът с липсата на стоки на пазара, което е било по съвсем различни причини от бедността...
    да, нямало е стоки и не случайно всичко се е сринало
    да идеята е хубава.. но не е приложима. за да имат всички пари за храна и подслон.. другото не е вървяло.
    за 1 кола си чакал 10 години и повече.
    не може успешно да се наложи комунизма и ако мислиш че трябва да се пробва отново по-добре спри
    гледаш ли бтв сега? само едно гооолямо разочарование е било комунизма..

Мега фен
    оф тъп ли си? и аз го казвам това, но не ознчава че трябва да се връщаме на комунизма.

Мега фен
    От нас имат исключително гео-политическа полза, .
    това е.
    няма какво да се мисли
    подпиши договора, ние ще ви дадем малко ,,пари'' , а вие ни лижете подметките.

Сигурно 1 час и отгоре съм се занимавал да ви пиша, за да някой хора си размърдат мозъците, а ти - като повечето българи само търсиш няква подмолна работа. Евалата страшен си ... цяло 1 изречение мисъл роди

Да си чувал за проекти, начин на създаване и критерии за одобряване??? Като имаш идея какво да правиш с парите ще ти ги отпуснат, като идея си нямаш - кой ще ти ги даде?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си