.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Проблем с учите=(

Имам проблем в у-ще. В Фейсбук попълних един лексикон, където фигурираше въпросът- Кой е най-омразният Ви учител? Едно момиче и е показало публикацията и тя започна:
    -Убедих се колко си тъп, ще го покажа това на майка ти и ще и докажа какво изродче си има.
    Аз и отговорих, че тя е едно нищо щом ми говори така и др. работи. След което тя ми каза, че това щяла да го покаже на педагогически съвет и така. Аз мисля, че щом това не се е случило в училище тя нищо не може да ми направи, но дали е така?

Цитирай Първоначално написано от StoichoRusinov Виж мнението
    Едно момиче и е показало публикацията и тя започна:
    Ще го покажела на майка му да види какво изродче си има Тъпа пача.

Не се притеснявай.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Да напишеш нещо във ФейсбокЛук е равносилно на това да събереш всичките си приятели в една зала и да изкрещиш същото пред всички тях. Съвет: Ако го ползваш, го ползвай единствено за чат.

Никой нищо не може да ти каже за това какво мислиш за някой, ако ще той да е учител. Не не ти пука.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Да напишеш нещо във ФейсбокЛук е равносилно на това да събереш всичките си приятели в една зала и да изкрещиш същото пред всички тях. Съвет: Ако го ползваш, го ползвай единствено за чат.
    +1

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Миналата година си бях качила снимка в даскало а на чина до мене имаше цигари и кондом. Не бяха мой, но ме наказаха, заради тях

Това не гарантира че ти си го написала, защото много хора забравят да си излезнат от профила или им разбиват паролите. И също така тя няма право да те обижда, което е твой плюс, защото можеш да се оплачеш от нея, като се има предвид че и други хора са слушали

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от StoichoRusinov Виж мнението
    Имам проблем в у-ще. В Фейсбук попълних един лексикон, където фигурираше въпросът- Кой е най-омразният Ви учител? Едно момиче и е показало публикацията и тя започна:
    -Убедих се колко си тъп, ще го покажа това на майка ти и ще и докажа какво изродче си има.
    Аз и отговорих, че тя е едно нищо щом ми говори така и др. работи. След което тя ми каза, че това щяла да го покаже на педагогически съвет и така. Аз мисля, че щом това не се е случило в училище тя нищо не може да ми направи, но дали е така?
    Здрасти градски! Какво дати кажа по темата.Занапред често щети се налага да поемаш отговорност за това което правиш и казваш.Щети отговоря с една поговорка/
    Човек първо се учи да ходи и говори,а след това даси мълчи и седи мирно.
    Дано я разбереш правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си