- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс на обществено място .....
За или против ?
Споделете ако имате опит
На кои места го правите...
Последно редактирано от Sladorina123 : 01-19-2014 на 08:18
Да..наистина не всеки би се осмелил..лично аз бих го направила отново.. : )))))
правя го в леглото без риск ,че ще ме хващат ... явно само мен си ми харесва да си правя квот си искам без тия рискове ....
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Е, може.. някой ден. Далеч по приятно си е да се въргаляш в чаршафите, от колкото да ти е неудобно. Иначе тая тръпка си я имам и без да е навън.
*сън*
Ами, не мога да кажа "за" или "против". Определено, както казаха преди мен, не е за всеки. Правила съм го, но не ми е кой знае колко любимо, не го планирам. На мен ми се случи в момент, в който просто наистина не можахме да издържим да се приберем до вкъщи и се започнахме по пътя. То не бяха огради на къщи, дървета, стени, коли. Буквално по целия път си намирахме места. Но тези неща или ти се случват, или не. Не мисля, че някой тръгва с идеята "хайде сега да правим секс на обществено място".
PinkPan7her xaxaxa може и така да е ... не зная ..аз не виждам нищо възбуждащо в това някой , отнякъде да ми види ... голия задник ... най-малкото .. все пак секс се прави за кеф а не ... мисията невъзможна
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
За. Това разнообразява сексуалния живот и дори сближава хората. Подтекста на подобно действие е "Искам те толкова много, че не ме интересува нито мястото, нито времето". Разбира се не говоря за секс в дискотеката, за шоу или в някой кенеф.
Яко е чувството, аз с приятелката ми сме го правили 2 пати в дунавската градина на пеиките![]()
Да, нещо такова се получи. По-скоро тръгваме да правим секс, после си казваме "хайде да се прибираме по-бързо" и пак не успяваме да издържим до вкъщи, после пак...и така.
Именно. Не е толкова важно "ууу, може да ни видят, толкова яко". За мен това не е яко. Аз едвам съм се отпуснала пред мъжа на живота си да се покажа. Изобщо не искам да ме виждат, нито пък ми е кеф да мисля за това как можем да бъдем забелязани. Затова за подобни изяви си избираме по-закътанки улички, не бихме го направили по средата на тълпата "заради тръпката".
Въпрос на мнение явно ... просто , аз лично , като не съм на 15 ... ми е по-хубаво да си я кача в колата , да си я закарам вкъщи на леглото и .... само да ми падне, секс докат' припадне![]()
И аз съм правил секс на брега на р.Дунав , ама в 1 през нощта и нямаше абс никой ,затова не го броя за обществено място![]()
тръпката ,че някой колега на баща ти може да те види разкрачена как поемаш хуй ли .... няма такaва тръпка![]()
Еми, да. Всъщност, не знам. Нали се казва "секс на обществено МЯСТО", не на всяка цена "секс пред ОБЩЕСТВО".Явно всеки си го възприема различно. Както казват - разни хора, разни идеали. Но е хубаво тези неща добре да се преценяват, за да не се съжалява. Аз също предпочитам легло/маса/плот/килим. Абе, вкъщи си е вкъщи. На мен лично тръпката не ми беше по-голяма, защото сме навън. Правили сме много по-як секс вкъщи и съм 'тръпнала' много повече.
Май просто има хора, които обичат да се притесняват за странични неща по време на секс.
ПП: POISON IVY, и аз съм голям човек, ама не ми се иска 'татенцето ми' да види как ме чукат на някоя пейка в парка.
За. Само да не те заснемат.
Права си..така е..и като се замисля по добро си е креватното джудо.. А и ако някой смята да го опитва трябва много добре да си преценява момента,мястото и т.н. Нали така ? : ))