.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Всеки с начина си. ;]
    Welcome to the Jungle...

POISON IVY какво разбираш под големи хора на 18 ли Точно големите хора предпочитат да си легнат и ... да има креватно джудо както се изрази някой по горе DarkTemplar съгласен съм напълно , но нали за това е тази тема да изразяваме мнения На мен секс на обществено място ми звучи като '' у дома не може ,че мама е там у вас неможе, че баща ти е там а ние сме на 15 горим за секс и няма къде ... всеки си го разбира по негов начин
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Не ми харесва идеята лично аз не бих пробвала. Нямам нужда от това да го правя на обществено място. Достатъчно прекрасно е с любимия човек в любимото легло. Тръпката между нас е достатъчно голяма и без такива рискове.

Голям фен Аватара на veilside88
    LOGIC

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy Виж мнението
    На мен секс на обществено място ми звучи като '' у дома не може ,че мама е там у вас не може, че баща ти е там а ние сме на 15 горим за секс и няма къде ...
    Понякога се прави точно заради това, друг път за разнообразие.
    Welcome to the Jungle...

А и да не говорим ,че като цяло ще е един секс ... гащите до половина ,неудобно ,а после .... нали ще свърша някъде и кво вдигам гащите и оп няма проблеми ... не не ... друго си е вкъщи , събличате се имате време и за любовна игра и за всичко .. после айде и двамата в банята ... чиста работа
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Сакън..Човек да не си изкаже мнението..както и да е..мога да ти кажа че секса си го правя където искам и да предпочитам удобното легло..нямам нужда от критици..да..прав си за банята след акта..но друго имах предвид..както и да е..щом ше се заяждаме сега..аз съм аут.. :Х а и мога да ти кажа че не съм на 18..

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от stefan99s Виж мнението
    За. Само да не те заснемат.
    +111
    Не съм само "за" ами и дори съм го правил.
    Яко е само първият път.....после всичко останало е опит...

Цитирай Първоначално написано от POISON IVY Виж мнението
    Сакън..Човек да не си изкаже мнението..както и да е..мога да ти кажа че секса си го правя където искам и да предпочитам удобното легло..нямам нужда от критици..да..прав си за банята след акта..но друго имах предвид..както и да е..щом ше се заяждаме сега..аз съм аут.. :Х а и мога да ти кажа че не съм на 18..
    Никой не се заяжда ти си имаш мнение . Аз си имам мнение . Аз уважавам мнението ти . Ти ако приемаш моето мнение за заяждане ... Ти си защитаваш твоето мнение , аз моето . Толкова .

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не ми се е случвало до сега. Чувството, че някой ще ни види би ме разконцентрирало доста.
    .. но бих опитала.

Раадвам се,че се уточнихме..извини ме..просто леко подигравателен ми се стори коментарът ти..това е : ))
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy Виж мнението
    Никой не се заяжда ти си имаш мнение . Аз си имам мнение . Аз уважавам мнението ти . Ти ако приемаш моето мнение за заяждане ... Ти си защитаваш твоето мнение , аз моето . Толкова .

Няма такова нещо Вкус другарче няма . Множеството фетиши кум абсурдни неща го доказват . Всеки да прави каквото иска и където иска ,стига да му носи удоволвствие и да не е в разрез с нормите де .. :Д

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не ми се е случвало до сега. Чувството, че някой ще ни види би ме разконцентрирало доста.
    .. но бих опитала.
    хайде да пробваме тогава

Никога не съм имал желание за подобен секс. Във фантазиите ми винаги са плували разни секс сцени на открито сред пусти големи поляни, в горички, на високи но безопасни места или нещо подобно, но не и в обществени места където е пълно с хора.

не е задължително да е в тоалетна. подлез, надлез.. във входа, в асансьора.. покрив..ех.. зависи от времето и пак има риск по всяко време. но най-вече зависи с кого си някои хора друго не гги възбужда, всеки с "проблемите" си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си