.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy Виж мнението
    Аз не те разбрах много много ... значи правите малко секс , спирате после пак , после пак спирате и така или .. как ?
    Да, нещо такова се получи. По-скоро тръгваме да правим секс, после си казваме "хайде да се прибираме по-бързо" и пак не успяваме да издържим до вкъщи, после пак...и така.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    За. Това разнообразява сексуалния живот и дори сближава хората. Подтекста на подобно действие е "Искам те толкова много, че не ме интересува нито мястото, нито времето". Разбира се не говоря за секс в дискотеката, за шоу или в някой кенеф.
    Именно. Не е толкова важно "ууу, може да ни видят, толкова яко". За мен това не е яко. Аз едвам съм се отпуснала пред мъжа на живота си да се покажа. Изобщо не искам да ме виждат, нито пък ми е кеф да мисля за това как можем да бъдем забелязани. Затова за подобни изяви си избираме по-закътанки улички, не бихме го направили по средата на тълпата "заради тръпката".

И аз съм правил секс на брега на р.Дунав , ама в 1 през нощта и нямаше абс никой ,затова не го броя за обществено място
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си