.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Според вас ?

Таблет Samsung P5210 Galaxy Tab 3 c процесор Intel® Dual-CoreTM Z2560 1.60GHz, 10.1", 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, GPS, Android 4.2 Jelly Bean, Gold Brown
    или
    Apple iPad 4 Wi-Fi + Cellular
    Последно редактирано от ventto : 01-02-2014 на 15:36

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    самсунга...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на Vivitu483
    таблетите не ме кефят но и аз съм за Самсунга на Apple-a не си дал никакви характеристики

Повече от фен Аватара на 8bit
    айПад-а е много по-качествен таблет.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    айПад-а е много по-качествен таблет.
    Се*а му на айПад-Ъ. Един път Пад, цял живот наЗад. Пък и като хардуер самсунга е по-добър, Ся за една камера може да се направи изключение, но самсунга е къде къде пред американската "машинка". Само като чуеш/прочетеш Apple или "ай" се добавя 30% към цената на стоката.

Пък и iOS може би е най-гадната ОС за мен ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Самсунг.

Брейй, и като са му по - добри характеристиките, кво? NASA ли ще хаква. За мен пък Хемароид е най - малоумната операционна система създадена някога, абсолютна издънка. Щото iPad 4 ще има поддръжка поне още 2,3 години пък самсунга след един софтуерен ъпдейт ще го оставят да гние. Айде моля, не се изказвай неподготвен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mammoth9898 Виж мнението
    Брейй, и като са му по - добри характеристиките, кво? NASA ли ще хаква. За мен пък Хемароид е най - малоумната операционна система създадена някога, абсолютна издънка. Щото iPad 4 ще има поддръжка поне още 2,3 години пък самсунга след един софтуерен ъпдейт ще го оставят да гние. Айде моля, не се изказвай неподготвен.
    Лайноид(тоест андройд) е най-скапаната операционна система за мене.Защо?Ами ще се обоснова.На 4 ядрен процесор snapdragon 600 (galaxy iv 4) се забелязва лагване. На 4 ядрен процесор cortex a7,1гб рам и power vr 544 2 core gpu 4,2,2 лагва не питай колко много . Всичко на Apple е скъпо заради операционната система.
    Дисплея на Apple ipad 4 е IPS LCD 2048 x 1536 pixels . Взимай apple и го пази да не ай падне и ти да паднеш с 300-400 лева за дисплей.

Най-добрия вариант за хората , които използват смартфона само за музика, снимки,gps ,интернет(facebook), тук таме някоя игра да се насочат към htc 8x . Купих си евтин таблет 180 лева 4 ядрен китаец- излезе ми през гъза . Яд ме е в момента, да си бях взел asus за 300 лева.Като му смена тъча и му взема калъф-320 лева .
    Последно редактирано от koko95 : 01-08-2014 на 20:55

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Се*а му на айПад-Ъ. Един път Пад, цял живот наЗад. Пък и като хардуер самсунга е по-добър, Ся за една камера може да се направи изключение, но самсунга е къде къде пред американската "машинка". Само като чуеш/прочетеш Apple или "ай" се добавя 30% към цената на стоката.

Пък и iOS може би е най-гадната ОС за мен ...
    Това изказване си е чист хейт и не виждам как помагаш на автора освен, че го залъкваш с фанатичните си и грешни представи. Той не споменава дума за пари следователно не е логично и ти да го правиш. Изказването за хардуера е супер малоумно, защото не можеш да сравняваш процесори от две различни платформи, които се държат коренно различно. И въпреки това айПад-а мачка във всяко отношение Самсунга. айОС 7 има още за доизпипване и все пак е в пъти по-добра платформа за таблети. Да не споменавам и много по-големия избор от приложения оптимизирани за таблети.

Голям фен Аватара на veilside88
    iPad

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Това изказване си е чист хейт и не виждам как помагаш на автора освен, че го залъкваш с фанатичните си и грешни представи. Той не споменава дума за пари следователно не е логично и ти да го правиш. Изказването за хардуера е супер малоумно, защото не можеш да сравняваш процесори от две различни платформи, които се държат коренно различно. И въпреки това айПад-а мачка във всяко отношение Самсунга. айОС 7 има още за доизпипване и все пак е в пъти по-добра платформа за таблети. Да не споменавам и много по-големия избор от приложения оптимизирани за таблети.
    Аз изказвам моето виждане за марката и нещата произведени от Apple...

Голям фен Аватара на ОР
    С ножчето през вените плс

Оригинален бе

Голям фен Аватара на ОР
    Оригинален бе

Apple или Хандроид - все в гъз. Затова минах на Симбиан и проблемите се изпариха. Няма никакво лагване, зяпам си филми без проблем, софтуерен ъпдейт може да стане само и единствено ръчно и не се притеснявам, че може да се ъпдейтне без да ме пита (както правеше Хандроид), а камерата прави по-качествени снимки и клипчета от Хуйвея с Хандроида. На всичкото отгоре има и светкавица, а телефонът със Симбиан беше с 50 лв. по-евтин от Хуйвея, който пък нямаше светкавица и забиваше тотално, ако пуснех камерата да снима видео.
    Известно време прекарах в софтуерни "пререкания" и с един Самсунг - пак с Хандроид. По-нова версия, уж, ама все същата своенравна бъгня като предишната. Еми... няма по-насрана ОС от Хандроида.

Голям фен Аватара на ОР
    Цитирай Първоначално написано от Само минавам Виж мнението
    Apple или Хандроид - все в гъз. Затова минах на Симбиан и проблемите се изпариха. Няма никакво лагване, зяпам си филми без проблем, софтуерен ъпдейт може да стане само и единствено ръчно и не се притеснявам, че може да се ъпдейтне без да ме пита (както правеше Хандроид), а камерата прави по-качествени снимки и клипчета от Хуйвея с Хандроида. На всичкото отгоре има и светкавица, а телефонът със Симбиан беше с 50 лв. по-евтин от Хуйвея, който пък нямаше светкавица и забиваше тотално, ако пуснех камерата да снима видео.
    Известно време прекарах в софтуерни "пререкания" и с един Самсунг - пак с Хандроид. По-нова версия, уж, ама все същата своенравна бъгня като предишната. Еми... няма по-насрана ОС от Хандроида.
    Проблема май е от експлоатиращия устройството, а не от самото устройство.

Така ли, "професоре"? Хайде като си толкова умен кажи как така със Симбиан няма нито един от изброените проблеми, а?

Голям фен Аватара на ОР
    Щото последните Симбиани са като iOS - за индивиди по 7 години без никакви технически познания.
    И пак не съм сигурен, че бацил като тебе няма да сботляса и това.

Да, сигурно. Даже са го кръстили SimbiOS (facepalm)

Супер фен
    WP the best!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си