.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Очаква се дебилското мнение, на някой потребители..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Очаква се дебилското мнение, на някой потребители..
    Цецо Запетайката ще ти викам вече :P

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ;p Ти си 3тия човек, който се хваща.. найс..
    Все още си чакам..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението

ПТ: С какво променя връзката ви един предбрачен договор? Слагал окови. Нааааааайс. Значи като живееш с даден човек и имаш връзка с него това не слага окови, но един предбрачен договор променя цялата картинка. Логиката кърти.

И още нещо-по времето на нашите родители /демек комунизма/ такива работи като предбрачен договор не е имало. И какво? Щастливи ли са? Щастливи са. Пък ако мислите за развод още в началото на брака, да ви имам и доверието към половинката ви. Тъй де, нали за да вдигнеш сватба трябва да имаш доверие към човека до теб?

В този ред на мисли по-скоро съм против.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

И още нещо-по времето на нашите родители /демек комунизма/ такива работи като предбрачен договор не е имало. И какво? Щастливи ли са? Щастливи са. Пък ако мислите за развод още в началото на брака, да ви имам и доверието към половинката ви. Тъй де, нали за да вдигнеш сватба трябва да имаш доверие към човека до теб?
    [/I][/B]
    Колко си глупава и ограничена всъщност.
    За разлика от теб, някои имаме поглед над нещата, който се простира малко по-далеч от носа ни.
    Когато нашите са се оженили /след комунизма/ е нямало предбрачен договор, когато се разведоха майка ми , вложила пари в апартамент, мебели, обзавеждане, остана на улицата, с дете, без пари и с едни парцалки на гърба си, дето се вика.

Аз съм за брака, за предбрачния договор, за децата.
    Искам да има сигурност и за мен, и за него, и за децата ни.
    Искам, ако нещата не вървят, да се разделим мирно и всеки да има къде да живее и да му е комфортно.

А за сватбата-тиха,скромна,максимум 50 души на средна възраст, близка до моята и неговата. На брега на морето или в тиха гора..скромно някво.
    Последно редактирано от bloodyF : 01-19-2014 на 21:55
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Интересно.
    Да това за предбрачния договор, ако е в полза на децата, съм съгласна. Иначе за мен е голямо недоверие. Все едно ми казват "Днес сме заедно, ама утре като си купим къща и кола, ще ги разделим на две, защото вече няма да сме заедно. Ти вземаш втория етаж - не знам как ще стигнеш до него, тъй като ще минаваш през моя вход, ама аз няма и да те пусна, щото не сме заедно вече. Също и задните седалки са твои, ама няма да съм ти личен шофьор.". Това прозвуча странно като го прочетох отново, но си е така. Ако е за такива неща, по-добре изобщо да не се сключва брак. Аз лично съм някак разделена между двете крайности, поради събития случили се отдавна в живота ми, събития, които очевидно ще ми го напомнят още доста години напред. Интересно ми беше да видя и чужди мнения относно тези неща.
    Реших да говоря и с възрастен човек (тук визирам своята баба) и тя ми обясни, че от нейна гледна точка е доста грешно да се прави такъв договор. Донякъде мисленето и съвпада с моето, като изключим частта, че аз съм малко и ЗА него.

Пък нали съм тръгнала да говоря, ще си кажа и самичка за сватбата. Искам да е просто подпис, малко хора(максимум 50-60 човека; изключвам роднини, които едва познавам и съм говорила с тях само на бебешки език/един път в живота си), събирането после да е нещо изискано, не тип "завърти кючека, пей ми на плейбека". М, да. До тук съм с мисленето докато ми се спи хипер много.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си