.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Преди да си легна ще кажа, че не само жени ламтят за пари и имоти. ^^

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Така или иначе, при развод обикновено се гледа доброто на детето - семейното жилище се приписва на този родител, който е получил правата и той има право да живее там, докато детето навърши 18 години. Под семейно жилище може да се има предвид и жилище, което е на името на другия съпруг, било то и наследствено. Ако не се лъжа.
    Не е точно така това. Поне не и в моят случай. И двамата ми родители притежават 1/2 от къщата, но уловката е, че единия може да си живее и той там, в неговата си половина. Принципно, но би било много грешно и грозно(лично мое мнение// и това може да е само при мен, затова няма да прибързвам със заключенията). Мисълта ми е, че имота се притежава от двамата човека, докато не решат да ги оставят на децата си или външно лице преди смъртта си, или докато не умрат. Тогава, мисля че автоматично се преписват на децата като преки наследници. Ако се бъркам за последното, поправете ме.
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 01-19-2014 на 22:38
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Преди да си легна ще кажа, че не само жени ламтят за пари и имоти. ^^
    Сигурно. Ама мъжете, които се женят по сметка и/или заради скъпата кола на половинката, са малко. Я питай жените колко от тях са зарязани заради по-богата мацка и питай мъжете колко от тях са били зарязани заради някой дърт чичко с дълбоки джобове или някое мамино синче с парите на мама и тати.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Само минавам Виж мнението
    Сигурно. Ама мъжете, които се женят по сметка и/или заради скъпата кола на половинката, са малко. Я питай жените колко от тях са зарязани заради по-богата мацка и питай мъжете колко от тях са били зарязани заради някой дърт чичко с дълбоки джобове или някое мамино синче с парите на мама и тати.

Доста от жените биват зарязани, или им е изневерено, само защото са малко по-възрастни и вие мъжките имате нужда от "прясно месце", за да си задоволите нуждите. В това число визирам и "богатите чичковци", които не могат да си държат панталоните закопчани, когато има хубаво/младо момиче около тях. И не казвам, че само мъжките са грешни, напротив. Но вече утре ще отговарям, защото си лягам. Лека
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си