Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
1. Колко годишни бихте били, ако не знаехте на колко сте в момента?
25+
2. Кое е по-лошото: да се провалиш, или така и да не пробваш?
Да не пробваш.
3. Щом животът е толкова кратък, защо правим толкова неща, които не ни харесват и защо не правим толкова неща, които ни харесват?
От страх.
4. Когато вече всичко е казано и направено, в крайна сметка, повече ли сте казали, или повече направили?
Повече направили.
5. Кое е едното нещо, което най-много бихте искали да промените в света?
Хората.
6. Ако щастието бе валутата, в която се плаща, коя е работата, която щеше да ви направи богати?
7. Действително ли правите онова, в което вярвате, или просто сте се примирили с това, което вършите?
Действително правя това, в което вярвам.
8. Ако продължителността на човешкия живот беше 40 години, по какъв по-различен начин бихте го изживели?
Както и до момента.
9. До каква степен действително контролирате посоката на живота си в момента? Или в какъв процент?
Точно в момента - до каквато съм желала.
10. Кое за вас е по-важно: да правите нещата правилно, или да правите правилните неща?
Ако ги правя правилно, то за мен ще бъдат правилните.
11. Представете си, че вечеряте с трима души, които уважавате и на които се възхищавате. Всички те започват да критикуват ваш близък приятел, който не знаят, че познавате. Критиките са безвкусни и недостойни. Какво ще направите?
Ще го защитя, с цялото си уважение към седящите срещу мен.
12. Ако можете да дадете на едно новородено бебе само един съвет, какъв би бил той?
Да поставя себе си на първо място, защото никой друг не би го направил, вместо него. (изключвам родителите)
13. Бихте ли нарушили закона, за да спасите обичан от вас човек?
Да.
14. Случвало ли ви се е да видите креативност там, където отначало сте видели лудост?
Да.
15. Какво е онова нещо, което сте сигурни, че правите различно от останалите?
Мисленето и разбиранията ми.
16. Защо нещата, които ви правят щастливи, не правят щастливи всички?
Защото всеки гледа първо себе си и после останалите.
17. Кое е нещото, което не сте направили, а истински сте искали? Какво ви спира?
Да обичам безусловно. Липсата на такъв човек ме спира.
18. Държите ли (се за) нещо, от което наистина трябва да се освободите?
Да.
19. Ако трябваше да се преместите на място или държава, в която не живеете в момента, къде щяхте да отидете и защо?
Париж, защото винаги съм се чувствала привлечена от него.
20. Натискате ли копчето на асансьора повече от веднъж? Наистина ли мислите, че това ще го направи по-бърз?
Не. Повечето пъти ползвам стълбите/ескалаторите.
21. Какво предпочитате – да сте загрижен гений или весел глупак?
От двете по малко.
22. Защо това, което сте вие, сте вие?
Защото никой друг не може да бъде мен.
23. Били ли сте някога този приятел, който искате да имате?
Да, винаги.
24. Кое е по-лошо: когато добър приятел си замине, или да изгубите връзка с приятел, който живее до вас?
Второто.
25. За какво сте най-благодарни?
За това, което съм и което имам.
26. Какво предпочитате – да изгубите всичките си стари спомени, или да не сте способни да създавате нови?
Първото.
27. Възможно ли е да научите истината, без първо да я предизвикате?
Да.
28. Сбъдвал ли се е някога вашият най-голям кошмар?
Все още не.
29. Спомняте ли си преди 5 години онзи момент, в който бяхте ужасно разстроени? Той има ли значение изобщо сега?
Не.
30. Кой е най-щастливият ви спомен от детството?
Малкото пъти, в които наистина съм се чувствала щастлива.
31. В кой момент от близкото ви минало се почувствахте най-жив и мотивиран?
Моментът, в който осъзнах, че отново поех напред и нагоре.
32. Ако не сега, кога тогава?
Когато му дойде времето.
33. Ако не сте постигнали още нищо, какво изобщо имате да губите?
Време.
34. Случвало ли ви се е някога да бъдете с някого, с когото не сте си казали и дума, а след това да имате чувството, че сте провели най-хубавия разговор на света?
Не.
35. Защо същите онези религии, които даряват любов, причиняват толкова много войни?
-
36. Възможно ли е да знаете, без съмнение, кое е добро и кое зло?
Не.
37. Ако спечелите един милион лева, ще напуснете ли работата си?
Не и ако работя това, което искам.
38. Какво предпочитате – да имате по-малко работа за вършене, или да вършите много работа, която истински ви харесва?
Второто.
39. Имате ли чувството, че този ден сте го изживели вече сто пъти?
Случвало се е.
40. Кога беше последният път, когато крачехте в мрака, водени единствено от слабото сияние на някаква идея, в която сте вярвали сляпо?
Вчера, прибирайки се от спирката към нас.
41. Ако узнаете, че всички, които познавате, ще умрат утре, кой бихте избрали да посетите днес?
уау .. труден въпрос.
42. Бихте ли намалили продължителността на живота си с 10 години, за да станете ужасно атрактивни и известни?
Не.
43. Каква е разликата между това да сте живи и да живеете истински?
Първите само съществуват, а вторите - имат причина за това.
44. Кога е времето, в което трябва да спрете да изчислявате рисковете и наградите и просто да тръгнете да правите това, което смятате за правилно, през глава?
Надали ще дойде това време.
45. Ако се учим от грешките си, защо толкова се притесняваме да не направим грешка?
Защото след тях изпитваме разочарование от себе си.
46. Какво бихте направили по друг начин, ако знаете, че никой няма да ви критикува?
Правя това, което искам, независимо от критиките на другите.
47. Кога беше последният път, когато чухте звука от собственото си дишане?
От някоя днешна въздишка.
48. Какво обичате? Изразявали ли са някои от скорощните ви действия любовта ви към това нещо?
Много неща/ хора обичам. Всекидневно я изразявам.
49. Ще помните ли това, което правите сега, след 5 години? А това, което правихте вчера? А онзи ден?
Надали.
50. Непрекъснато взимате решения. Въпросът е, сами ли ги взимате, или позволявате на другите да решават вместо вас?
Сама ги взимам.
........