.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Тодор Виж мнението
    Като си харесате някой защо просто немуго кажете?Той(тя)откъде да знае какво вие в главата?Ако момчето е тръгнало даси търси гадже...ми при тях ще отиде ми.Имал е разговор с теб,ти сиго харесала,несиму казала.Ми той човека продължава да търси,те са повече има шансове.
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...99211738_n.jpg
    Той ако беше свестен, отдавна да съм му казала.Ама той е пълен идиот. Всички момичета го харесват и той се станал толкова самовлюбен...Като видя, че му се отвори парашута с другите момичета, вече нищо не го интересува. Постоянно се прави на важен, абе изобщо пълен боклук е.

Повече от фен Аватара на Тодор
    Ми в по горни постове казваш че едвали не сисе влюбила в него,после като гледам малко и ревнуваш(знам че няма даси признаеш де). Та и аз затова така отговорих

Като човек, който е преживял много силна, първа несподелена любов ще ти кажа, че това привличане няма да отмине скоро. Ще е поне докато не се преместите в различни училище или не мине поне година. Говоря напълно да забравиш момчето. Не те съветвам да го блокираш където и да било. Това означава, че все още ти пука за него и един вид му обръщаш внимание. Нека си стои във фейсбука ти. Просто не му гледай през 5 минути снимките. Какъвто и съвет да ти дам няма как да реши проблема ти на 100%. Единствено времето ще помогне. Но за мен най- доброто лекарство е спорта. Ако не си добра в спорта и не ти е толкова приятен може да се запишеш на друга извънкласна дейност. Така ще забравиш за проблемите си и ще срещнеш нови хора, които може би ще си заслужават вниманието ти. Успех

Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    Като човек, който е преживял много силна, първа несподелена любов ще ти кажа, че това привличане няма да отмине скоро. Ще е поне докато не се преместите в различни училище или не мине поне година. Говоря напълно да забравиш момчето. Не те съветвам да го блокираш където и да било. Това означава, че все още ти пука за него и един вид му обръщаш внимание. Нека си стои във фейсбука ти. Просто не му гледай през 5 минути снимките. Какъвто и съвет да ти дам няма как да реши проблема ти на 100%. Единствено времето ще помогне. Но за мен най- доброто лекарство е спорта. Ако не си добра в спорта и не ти е толкова приятен може да се запишеш на друга извънкласна дейност. Така ще забравиш за проблемите си и ще срещнеш нови хора, които може би ще си заслужават вниманието ти. Успех
    Благодаря ти много за съветите Всъщност вече наполовина го забравих, не чувствам вече предишните чувства (останало е съвсем мъничко от тях), така че явно съветите ви ми помагат, за което много ви благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си