Така,на "кратко" ще ви разкажа това което се случва с мен...
Познавам това момче от 2 години и половина,още от началото го харесах,макар че той изчака повече от година за да започне да ми показва че ме харесва.А как го показваше?Разбира се,чрез Фейсбук. Харесваше всичките ми снимки,пишеше флиртаджийки коментари,без да прекалява де...Споделяше мисли и цитати които аз харесвах-винаги свързани с любов. След края на лятото на едно Рейв парти,след няколко чашки му казах че аз не обичам игрите,че ми харесва и искам да знам дали и той изпитва същото. Неговият отговор беше дълга целувка...И така цяла вечер,беше невероятно, той се държеше с мен прекрасно..сякаш сме истинска двойка.След това пак се целунахме на Хелуйн, и пак така се държеше.След това рядко си пишехме,един два пъти на седмица. Още първият път когато се целунахме той ми обеща да излезем на кафе да си поговорим.И месец след това излязохме да пием по едно кафе. Когато сме заедно не спираме да си говорим,за всичко което можете да се досетите но не и за това което се случва между нас. И от тогава все ми казва трябва да излезем,да се видим..И после нищо не ми казва...Но аз не знам дали очаква аз да му кажа нещо или...
Пишем си,но нищо особено..а той не спира да публикува разни любовни цитати,колко хубаво били да си влюбен...
И аз не знам какво да си мисля,когато е далеч от мен не проявява толкова интерес да ми пише и да се видим,когато се срещнем някъде е постоянно до мен,не спира да се усмихва и се държи страхотно.
Та,въпроса ми е-какво да правя и какво да мисля?