Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
От къде си сигурна, че статусите му са за теб?
Ами по простата причина че всеки път когато напиша каквото и да е било нещо свързано с любовни чувства във Фейсбук,той ги харесва а след момент се пуска подобен статус..Сякаш отговаря на това което съм написала аз.И все пак това че не съм на 100%сигурна дали се отнасят за мен ме изяжда отвътре..Ако не са за мен,и той просто не иска да ме остави с лошо впечатление...толкова е объркващо..
Толкова много възможни причини може да има за неговите статуси...Но реших че вече няма да се надявам той да ми даде отговор,та аз дори не съм му задала въпроса...И за това сега му писах,че от доста време само говорим за излизане,а така и не се разбираме кога...и понеже не искам да ставам банална,ми се иска да излезем колкото се може по-рано за да си поговорим.
А иначе преди няколко дена когато го попитах как е той ми отговори,доста добре принцесо...а ти?
Макар че за него тези неща не са,нормални,никога не ме е наричал с галени имена..освен комплименти.И това ми се стори странно,пък вчера ми прати своя снимка как се прибира целият измръзнал от работа..Та ако статусите му не са за мен,не би трябвало да прави тези неща,колко и голямо уважение да има към мен.