.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Strah

Strah

Здравейте ето и проблема ми много съм срамежлива и страхлива някой като ме удари и почвам да плача,и ме е срам да кажа на майка ми.Писна ми вече днес отидох при най добрите си приятелки и едно момче дойде при нас беше дрогиран и той ми каза кво се правиш на интересна и някви си глупости аз му казах какво съм ти направила а той ме удари толкова силно че се разплаках приятелките ми го изгониха , нз какво съм направила толкова че всички ме мразят и все някой ме удря живея в село и другата учебна година ще ходя да уча в софия ще се местя с семейството си!Не знам аз съм красива всички ми го казват но съм много недостъпна на 12 съм и от нашето село сме три момичета и 5 момчета а в училище идват деца от другите села,не знам какво толкова съм направила че всички ме тормозят закачат се с мен и се възползват от това че ме е страх ((( мразяя сее защо съм такъв човек сега ме болят сливиците защото той ме прасна там

off znaeh si che nikoi nqma da mi pomognee nikoi ne chete moite istoriii (((

Я не се безпокой ! Аз съм тук и ще ти помогна, защото и без това си на моите години, а и не харесвам когато някой бие без причина другия ! Няма защо да се срамуваш от това, че когато някой те удари и почваш да плачеш. Честно казано, това не толкова странно в сравнение с моя страх от оплезената физиономия на Айнщайн Добре, шегата настрана, може би си по-емоционална като мен и това не е странно, защото според мен ти изпитваш някакъв емоционален страх към който няма много да се тревожиш. Това е нещо, което може да се преодолее, но с практикуване на изречението '' Не се страхувай, остани силна и не се поддавай на сълзите си !'' . Надявам се да съм ти помогнала

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Знаеш ли защо ти се подиграват? Защото те е страх. Сега всички са " Да живее ебавката". Не показвай, че те е страх.

На 12 си и вече хора от обкръжение ти се друсат? .. ъх. Няма страшно, че си се разплакала. Живеей с умивка, кво го мислиш толкова. Има хора, който като си легнат, не знаят дали ще станат на сутринта. А ти се тревожиш за некъв вмирисал се наркоман, че те е ударил. Нали си имаш приятели. Пускате си смешки.. за не ти пука за другите, бе!

Я по гордо си вдигни глават! :*

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това е американския модел на поведение, който упорито се пропагандира в България от 24 години насам. Да тормозим по-слабите от нас за да покажем колко сме велики, вместо да им помагаме. Да не приемаме различните от нас, да ги мачкаме, вместо да ги опознаем и разберем. Това гали самочувствието на такива кретени. Но ти не се притеснявай от това, да бъдеш себе си. Не показвай, че те е страх и имай малко повече самочумствие. Просто гледай да избягваш такива ситуации и общувай само с хора на които можеш да се довериш и да разчиташ. Ще видиш как след няколко години ти ще бъдеш доста над тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си