.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Talking Мнения за училищата след 7 клас

Здравейте!Тази година ми предстои кандидатстване.От скоро живея в София,наясно съм с гимназиите,но бих искала да чула и отзивите на хора,които имат реална представа.Искам да уча немски.Обмисляла съм 73 СОУ,а наскоро мисля за 1 АЕГ или 2 АЕГ.Ако може да ми кажете 1АЕГ или 2АЕГ е по-добре и защо.Ако можете и да предложите някое друго добро училище,в което ще мога да уча втори език,немски,ще съм ви благодарна!!! )

Ако ти се учи немски защо направо не го почнеш като първи език?

anonymous895156
    Guest
    И двете гимназии (първа и втора) са на високо ниво, отзивите, които можеш да чуеш, обикновено се базират на частни случаи ("Мой пети братовчед учи преди 30 години във 2/1АЕГ и веднъж го видех да пуши трева, следователно училището е пропаднало.")
    Но в случай, че ти се учи немски, наистина е по-добре да изучаваш него интензивно в подготвителен клас.

Просто и сега уча немски и госпожата не е подходяща и съм така да кажа ''наплашена'',защото за 3 години нищо не знам,мисля че е от госпожата,защото тя нищо не преподава.Чудя се като първи ли да го изучавам или като втори,но се чудя все още.Мислила съм и за 9ФЕГ,за френски и немски,но английския ..

Досега предполагам ти е втори, а първи ти е английския, нали? Ако смяташ, че АЕ ти е на добро ниво, според мен е добре да се занимаваш с немски като първи език и да научиш и него и в същото време да си доразвиваш английския. Но ако и той не ти е много добър, по-добре не се впускай в друг език на този етап.

Не се бях замисляла над това,да,смятам че английския ми е на нужното ниво,благодаря за съвета!!

Супер фен Аватара на Jaune
    Абе, всеки си мисли, че много го разбира английския, ама колко ви е добро нивото... не е ясно.
    Мисълта ми е, не го подценявайте, само защото го срещате навсякъде.
    Като човек, който учи в 1АЕГ... не влизай там. :Д Има много добри учители, но като цяло нивото е доста спаднало. Немската е по-добре.

Цитирай Първоначално написано от nikol.plamenowa Виж мнението
    Просто и сега уча немски и госпожата не е подходяща и съм така да кажа ''наплашена'',защото за 3 години нищо не знам,мисля че е от госпожата,защото тя нищо не преподава.Чудя се като първи ли да го изучавам или като втори,но се чудя все още.Мислила съм и за 9ФЕГ,за френски и немски,но английския ..
    Немският ще го научиш лесно, ако си достатъчно мотивирана. Няма да ти го преподават както досегашната ти учителка все пак.Това е езикова.Ако мислиш, че искаш да го учиш, според мен най - доброто решение е немската.Но мисля, че не трябва да спираш английския.Защо не си го запишеш като втори?

1 аег или 2 аег ? Това е въпросът... доста се чудя. Мнения?

Цитирай Първоначално написано от Bilyanna Виж мнението
    1 аег или 2 аег ? Това е въпросът... доста се чудя. Мнения?
    Хмм, според мен 2АЕГ е по-добре. Поне на мен ми е по-близо, а и сегашния ми клас всички натам се втурват, затова няма да се налага да прекратявам контакт с тях Освен това по-горе пишеше, че и двете са на еднакво ниво, така че...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си