- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно питане към момичетата за размера на члена
Здравейте, искам да попитам момичетата, до колко сантиметра според вас един член може да се смята за малък? Хванахме се на бас с един човек и е важно да съберем обективни мнения...![]()
tori, Momicheto, вие нямате ли собствено мнение, или просто до сега не сте виждали пенис?
Мдаа верно са казали няма големи п*тки има малки к*рове. Не знам колко ама да не пада под 14. И все пак важно е как го използваш, а не колко е голям.
Аз ти предлагам да направите нещо с този твой приятел,накарай го той да ти праска анала ,след това го направи ти измерете болката,дължината,дебелина та,чак тогава ще разберете
1. На кой е по-голям
2. Дали са ви достатъчно голями за да не питате педерастките си въпросчета тук.
Всякакви думи са излишни.
Въпросът беше: до колко сантиметра според вас един член може да се смята за малък?Първоначално написано от tori
Това, че не си го мерила на приятеля ти и не можеш да ми отговориш, означава ли, че му е малък?
Поне аз с такова впечатление оставам - ако го беше измерила щеше да можеш да ми кажеш колко е дълъг малкият...?
Не че ще характеризирам хората на природи дадености, но приблизително до 10-11см оттам нататък е ейвърейдж 19-20 и повече са вече трю массив кок