Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
Хората не се влюбваме в този, който заслужава или в най-подходящия. Понякога обичаме дори и тези, които ни нараняват и знаем че няма да се променят. Неможеш просто да щракнеш с пръсти и да спреш да изпитваш чувства. Но за самоуважението съм съгласен.

Във тази връзка явно има голямо недоверие. Първо помисли по този въпрос, от къде е породено то. Намери причината и се опитай да поговориш с него открито по този въпрос. Ако това не помогне, наистина е по-добре да го зарежеш въпреки, че ще ти е гадно в началото. Липсата на диалог винаги води до подобни ситуации.
благодаря много за начина по който го каза, да наистина не можеш да си избереш, в кого да се влюбиш..
а и той не се държеше така преди с мен, а за недоверието аз много пъти съм му казвала, че не ми вярва заради предишните му връзки, които не са били много хубави, аз наистина гледам винаги всичко да е наред и той мисля че много добре знае, че не бих направила нищо примерно с някое момче и т.н. Трябва да успокои тази ревност наистина, незнам как, но искам да се опитам да оправя нещата.