- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем
Искам да ви попитам, вие позволявате ли на приятеля или приятелката си да ви казват какво да правите, да ви забраняват да излизате с определени хора и да ходите на определени места, защото от доста време съм така с приятеля ми и вече наистина ми идва в повече, имам чувството, че ще се побъркам..
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
моля ви отговорете ми, аз ли съм единствената, която търпи такива неща или е нормално знам ли...
Неконкретно ти е зададен въпросът. Уточни какво значи "забранявам" и "определени места".
Понякога се опитва да ми "заповядва" по-остро, но когато го скастря, обяснява причините. А и аз щом поначало съм попитала за мнението му, а не съм тръгнала директно да правя нещото или да ходя някъде, значи имам нуждата да знам, че той е окей със ситуацията. Когато си във връзка, се съобразяваш. Това важи и за двете посоки, разбира се.
обичам го много, но просто вече наистина ми идва в повече всичко и искам по някакъв начин да поправя това, но незнам как...
След като той се опитва да се прави на родител, ти се направи на непослушно дете, което прекрачва границите и си "проси" наказанието. Иди на дискотека. Като ти направи проблем, кажи, че искаш да се забавляваш и че трябва да ти има доверие.
Ако спре до там, остави го да ти мрънка всеки път, като ходиш на бар. В един момент ще му писне.
Ако продължи, предизвикай го и му бий шута.
един път направих грешката да си отида където искам.. въпреки че му казах, че мисля да отида и той ми каза прави каквото искаш и аз отидох и след като разбра ми каза не ме занимавай повече.. след това си отидох и на дискотека.. беше там и се направи, че не ме познава и накрая искаше да се видим да ми върне нещо едва ли не да се разделим, оттам нататък не е за разправяне искаше да ме удари и т.н.
само да вметна, това за удрянето каза, че искал да ме удари защото ме обичал, ако била друга дето не му пука за нея, нямало да я удря![]()
И ти се връзваш на това евтино и жалко обяснение?
Кажи му, че му биеш шута, щото го обичаш, ако не го обичаше, щеше да си вееш гъза и нямаше честно да го зарежеш.
Не, не си единствена, познавам и други такива идиотки.
Предвид факта, че съм на бая години - никоя не може да ми каже какво да правя! От друга страна и аз никога не съм казвал на гаджетата си "Няма да ходиш там" или "Няма да излизаш с него/нея" или "Облечи се по-нормално!"
Не е нормално това и трябва да спре! Ако не спре - късай го! Има още 3 милиарда мъже на тоя свят!!
А относно удрянето - ти пияна ли си или ще ставаш?? Ако някой те обича наистина, не само няма да ти посегне, ами по-скоро ще си отреже ръката! Много пъти съм го казвал в този форум: ако бях жена/момиче и моя кретен ми посегнеше, щеше да е последното нещо, което щеше да направи!!! Единствения допустим случай да удариш жена (и то само шамар) е, ако трябва да я върнеш в съзнание или ако е изпаднала в пристъп на паника. Това е! И дори и след това следва да й се извиниш...
Махай го тоя!!
Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 01-20-2014 на 04:55
Момиче, извинявай ама ти тъпа ли си? Научете се да се уважавате бе хора.
Какви са тия гаври, които позволявате да правят с вас? Къв е тоя .. да не му е златен, бе?
Зарязвай го и да не съм прочела още веднъж "обичам го"!
Ще обичаш този, който заслужава!!
В този живот дори системата не може да ме пречупи, какво остава за някакъв путьо...
Ако някой тръгне да се държи така собственически с мен ще му отрежа топките набързо...Ако тръгне да ми посяга ще му ги отрежа и буквално.
И все пак in my book, ако имаш връзка и все пак всяка божа вечер си на дискотека ти има нещо...Най-малкото не си готов за връзка.
Не казвам да не излизаш/те, но с'я всяка нощ купон...Не говори добре за никой...
Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 01-20-2014 на 07:51
Хората не се влюбваме в този, който заслужава или в най-подходящия. Понякога обичаме дори и тези, които ни нараняват и знаем че няма да се променят. Неможеш просто да щракнеш с пръсти и да спреш да изпитваш чувства. Но за самоуважението съм съгласен.
Във тази връзка явно има голямо недоверие. Първо помисли по този въпрос, от къде е породено то. Намери причината и се опитай да поговориш с него открито по този въпрос. Ако това не помогне, наистина е по-добре да го зарежеш въпреки, че ще ти е гадно в началото. Липсата на диалог винаги води до подобни ситуации.
Не, не ми забранява нищо. Не, не ми казва к'во да правя.
Когато му споделя, че ще ходя някъде с приятели се случва да ми каже "Не ми е много приятно, че ...", но това е нормално - ревнува ме, от различни градове сме, не познава всички мои приятели, а и знае за няколко навлека от обкръжението ми. И все пак никога не си е позволявал да ми забрани нещо![]()
Аз също не съм му забранявала и нямам намерение да го правя.
Глупаво е!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зарязвай го този парцал. С такива момчета, че даже и момичета не трябва да си имаш работа. Страшно е. Как може да позволяваш да ти забранява, че той да не ти е баща? И с какъв акъл го слушаш? Леле.. аз да съм там, аз щях да ти ги бия тия два шута, та да се осъзнаеш.
*сън*
Не може да ти забранява да се веселиш с други хора,но понякога се съобазявай с него, може да е в правото си да се сърди. Поставяй се на негово място![]()
благодаря много за начина по който го каза, да наистина не можеш да си избереш, в кого да се влюбиш..
а и той не се държеше така преди с мен, а за недоверието аз много пъти съм му казвала, че не ми вярва заради предишните му връзки, които не са били много хубави, аз наистина гледам винаги всичко да е наред и той мисля че много добре знае, че не бих направила нищо примерно с някое момче и т.н. Трябва да успокои тази ревност наистина, незнам как, но искам да се опитам да оправя нещата.
Не можеш да си избираш, а и хората се променят - факт! Само дето като почне да нечовечи, да ти се качва на главата и да ти диктува живота, биеш си камшика и GTFO!!
Аз не мога да разбера - 100% нямаш 18 (поне от темата ти така заключих). Тоя келеш като е толкова ербап, защо не ти изфраска 1 шамар пред баща ти? Да видим тогава кой кого!! Много отворен, може да дава заповеди кой къде да ходи, ама отцА ти ако разбере, ще му начупи кокалите 100 на 100...
Връзка се гради с компромиси. Понякога се налагат и подобни компромиси. Но всичко зависи от обстоятелствата. И ако цялата работа се случва заради ревност, не е редно да се допуска, защото връзката ще рухне рано или късно... взаимното доверие е най-доброто, а ако го има него, никой няма да си позволи да те затвори в клетка, образно казаноНе бих позволила такова нещо, просто се опитвам да се съобразявам и да не прекалявам
И вълкът сит, и агънцето цяло
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Това не е любов.
Ама въобще не е и близо до любов.
Това е някакво извратено чувство за собственост над теб, не е нищо хубаво и няма да доведе до хубави последствия.
Съветът ми е да бягаш надалеч, колкото се може по-надалеч от такива индивиди.